Dodaj do ulubionych

Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka

05.11.16, 20:33
Posmarkali się biedacy, że im "pejsbuk" (jak go zwykli określać) poblokował konta.
Pocieszne.
Obserwuj wątek
    • astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:11
      zbyfauch napisał:

> Posmarkali się biedacy, że im "pejsbuk" (jak go zwykli określać) pobloko
      > wał konta.
      > Pocieszne.

Jak kodziara - szefowa polskiej sekcji FB -walczy z cenzura to jest cacy.
      Teraz juz nie bardzo.
      • zbyfauch Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:16
        astra18 napisał:
        > Jak kodziara - szefowa polskiej sekcji FB -walczy z cenzura to jest cacy.
        > Teraz juz nie bardzo.

Bądź łaskawa zwrócić uwagę, że mnie nie chodzi o cenzurę.
        Wyskakiwanie z przysłowiowymi murzynami, których u nas biją jest tu nie na miejscu.
        Jeżeli Twoi kumple lżą firmę, która bezpłatnie udostępnia im platformę do siania nienawiści w sieci to hipokryzją jest jazgot, kiedy dostęp zamyka.
        • astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:27
          zbyfauch napisał:

> astra18 napisał:
          > > Jak kodziara - szefowa polskiej sekcji FB -walczy z cenzura to jest cacy.
          > > Teraz juz nie bardzo.
          >
          > Bądź łaskawa zwrócić uwagę, że mnie nie chodzi o cenzurę.

Tobie nie, ogolnie o to chodzi.

> Wyskakiwanie z przysłowiowymi murzynami, których u nas biją jest tu nie na miej
          > scu.

Bo nie tego dotyczyl moj wpis.

> Jeżeli Twoi kumple lżą firmę, która bezpłatnie udostępnia im platformę do siani
          > a nienawiści w sieci

Zaproszenie na Marsz Niepodleglosci to nienawisc?

Acha, demonstracja narodowcow przeciw cenzurze to lzenie, w wykonaniu innych to obrona jednego z kluczowych elementow demokracji.

to hipokryzją jest jazgot, kiedy dostęp zamyka.

Poslowi Jakubiakowi z Kukiz 15 za to samo zamkneli dostep.
          >
          • jureek Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:35
            astra18 napisał:

> Poslowi Jakubiakowi z Kukiz 15 za to samo zamkneli dostep.

To ten sam Jakubiak, który składał kiedyś serdeczne życzenia Michalczewskiemu? Ohydny gość, a teraz zgrywa skrzywdzoną niewinność. To prywatna firma, mogą blokować, kogo chcą. Skoro tam nie może pisać, to niech sobie założy swoją stronę internetową i wtedy on będzie blokował. Albo niech spróbuje na Naszej Klasie :)

• astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:48
              jureek napisał:

> astra18 napisał:
              >
              > > Poslowi Jakubiakowi z Kukiz 15 za to samo zamkneli dostep.
              >
              > To ten sam Jakubiak, który składał kiedyś serdeczne życzenia Michalczewskiemu?

Gdzies dzwoni ale daleka droga jeszcze:)

> Ohydny gość, a teraz zgrywa skrzywdzoną niewinność. To prywatna firma, mogą blo
              > kować, kogo chcą.

Przynajmniej niech nie pisza o standardach i poltyce firmy.

Skoro tam nie może pisać, to niech sobie założy swoją stronę
              > internetową i wtedy on będzie blokował.

Moze masz racje, niech sprobuja blokowac zaproszenia KODu na manifestacje.

Albo niech spróbuje na Naszej Klasie :)

To jeszcze dziala????

>
              • zbyfauch Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:51
                astra18 napisał:

> To jeszcze dziala????

Ba!
                I króluje na niej Eleonora D: D:
                • astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:56
                  zbyfauch napisał:

> astra18 napisał:
                  >
                  > > To jeszcze dziala????
                  >
                  > Ba!
                  > I króluje na niej Eleonora D: D:

Twoja kolezanka z 5b?
                  >
                  • zbyfauch Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:08
                    astra18 napisał:

> Twoja kolezanka z 5b?

Nie, to nieznana mi skąd inąd, starsza kobieta, dotknięta narcyzmem.
                    Na Naszej Klasie publikowane są zdjęcia dopiero co umieszczone przez użyzkowników.
                    Ja się czasami loguję i często znajduję Eleonorę w uwodzicielskiej pozie.
                    • astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:14
                      zbyfauch napisał:

> astra18 napisał:
                      >
                      > > Twoja kolezanka z 5b?
                      >
                      > Nie, to nieznana mi skąd inąd, starsza kobieta, dotknięta narcyzmem.
                      > Na Naszej Klasie publikowane są zdjęcia dopiero co umieszczone przez użyzkownik
                      > ów.
                      > Ja się czasami loguję i często znajduję Eleonorę w uwodzicielskiej pozie.

Nie znam tematu.
                      >
                      >
                  • zbyfauch Eleonora, silwuple! 03.12.16, 09:41
                    nk.pl/#profile/47306172
          • zbyfauch Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:37
            astra18 napisał:

> Acha, demonstracja narodowcow przeciw cenzurze to lzenie (...)

Pozwolę sobie przypomnieć, że nazywanie facebooka "pejsbukiem" miałem na myśli.

I daruj sobie żądanie podawania konkretnych cytatów z linkami, bo to będzie obraza inteligencji nas obojga.
            • astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:52
              zbyfauch napisał:

> astra18 napisał:
              >
              >
              > > Acha, demonstracja narodowcow przeciw cenzurze to lzenie (...)
              >
              > Pozwolę sobie przypomnieć, że nazywanie facebooka "pejsbukiem" miałem na myśli.

Bez przesady.
              >
              > I daruj sobie żądanie podawania konkretnych cytatów z linkami, bo to będzie obr
              > aza inteligencji nas obojga.

Ja akurat wiem za co ich zablokowali.
              • zbyfauch Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:00
                astra18 napisał:

> Bez przesady.

Nie, to nie przesada, to się mieści w słowniku zawierającym obok tego, słowa typu "parch", "usrael", "judeopolonia" i inne, których nie chce mi się wygrzebywać z pamięci.

> Ja akurat wiem za co ich zablokowali.

Wątek nie jest o tym, co Ci się wydaje, że wiesz.
                • astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:05
                  zbyfauch napisał:

> astra18 napisał:
                  >
                  > > Bez przesady.
                  >
                  > Nie, to nie przesada, to się mieści w słowniku zawierającym obok tego, słowa ty
                  > pu "parch", "usrael", "judeopolonia" i inne, których nie chce mi się wygrzebywa
                  > ć z pamięci.

Histeria.
                  >
                  > > Ja akurat wiem za co ich zablokowali.
                  >
                  > Wątek nie jest o tym, co Ci się wydaje, że wiesz.

Bo tez nie pisze, ze mi sie wydaje.J a wiem.
                  Podejrzewam, ze jak zwykle wzrokiem przeleciales po tytulach,stad braki w clou tematu.

• zbyfauch Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:13
                    astra18 napisał:

> Histeria.

Jak najbardziej. Polnazistowska judeofobia. Aczkolwiek należy im przyznać, że równie żarliwie nienawidzą każdego nie z ich wsi. :)
                    • astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:17
                      zbyfauch napisał:

> astra18 napisał:
                      >
                      > > Histeria.
                      >
                      > Jak najbardziej. Polnazistowska judeofobia. Aczkolwiek należy im przyznać, że r
                      > ównie żarliwie nienawidzą każdego nie z ich wsi. :)

A sobie histeryzuj, wolnosc panie, wolnosc:)
                      >
          • zbyfauch Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:42
            astra18 napisał:

> Zaproszenie na Marsz Niepodleglosci to nienawisc?

Istotą, spiritus movens bandy, o której tu mowa, jest nienawiść. I sam marsz,w ich intencji, jest marszem nienawiści. Taki klimat. Polnazistowski. :)
            • astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:54
              zbyfauch napisał:

> astra18 napisał:
              >
              > > Zaproszenie na Marsz Niepodleglosci to nienawisc?
              >
              > Istotą, spiritus movens bandy, o której tu mowa, jest nienawiść. I sam marsz,w
              > ich intencji, jest marszem nienawiści. Taki klimat. Polnazistowski. :)

Manifestacja jest legalna wiec Twoje porykiwania o "nazi,fazi" i co tam jeszcze jest gruba przesada.
              >
              • zbyfauch Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:05
                astra18 napisał:

> Manifestacja jest legalna wiec Twoje porykiwania o "nazi,fazi" i co tam jeszcze
                > jest gruba przesada.

Ta cała gadanina jest tyle warta, co tłumaczenie, że wyszczerzanie ręki w geście "Heil Hitler" jest jedynie zamawianiem piwa. :)
                Weź, te opaski, cała symbolika nawiązująca jawnie do oczywistych wzorców. O czym tu mowa? :)
                • astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:13
                  zbyfauch napisał:

> astra18 napisał:
                  >
                  > > Manifestacja jest legalna wiec Twoje porykiwania o "nazi,fazi" i co tam j
                  > eszcze
                  > > jest gruba przesada.
                  >
                  > Ta cała gadanina jest tyle warta, co tłumaczenie, że wyszczerzanie ręki w geści
                  > e "Heil Hitler" jest jedynie zamawianiem piwa. :)

Na Marszach Niepodleglosci cos takiego widziales???

> Weź, te opaski, cała symbolika nawiązująca jawnie do oczywistych wzorców. O czy
                  > m tu mowa? :)

Mowa o blokadzie konta na FB za zaproszenie na legalna manifestacje.
                  >
                  >
                  >
                  • zbyfauch Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:16
                    astra18 napisał:

> Na Marszach Niepodleglosci cos takiego widziales???

> Mowa o blokadzie konta na FB za zaproszenie na legalna manifestacje.

lalalala ...

W pingponga to, jak Maria wróci.

Jeśli już mojej skromnej inteligencji nie dostrzegasz, szanuj chociaż swoją.
                    • astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:25
                      zbyfauch napisał:

> astra18 napisał:
                      >
                      > > Na Marszach Niepodleglosci cos takiego widziales???
                      >
                      > > Mowa o blokadzie konta na FB za zaproszenie na legalna manifestacje.
                      >
                      >
                      > lalalala ...
                      >
                      > W pingponga to, jak Maria wróci.
                      >
                      > Jeśli już mojej skromnej inteligencji nie dostrzegasz, szanuj chociaż swoją.

Trzymam sie tematu watku. Tyle.

>
                      • zbyfauch Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:30
                        astra18 napisał:
                        > Trzymam sie tematu watku. Tyle.

Kup sobie Pakiet Strażnika Przyszłości.
                        • astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:40
                          zbyfauch napisał:

> astra18 napisał:
                          > > Trzymam sie tematu watku. Tyle.
                          >
                          > Kup sobie Pakiet Strażnika Przyszłości.

Akwizytorom dziekuje:)nie wpuszczam za prog.
                          >
                        • ja.nusz Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 23:04
                          Już miałem ułożony komentarz, ale zrezygnowałem - zaoszczędzę Marii okdurzania jak wróci.

A Ty kolego nie histeryzuj - w Polsce nie ma antsemitów i antysemitek....
                          • ja.nusz Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 23:17
                            https://vice-images.vice.com/images/content-images-crops/2016/09/26/prawdziwy-kebab-u-prawdziwego-polaka-test-body-image-1474905899-size_1000.jpg?resize=1000:*&output-quality=75

To jest Polska i Polak Pani (nie wiem może Panny?) Astry....
    • zbyfauch Zamykając z mojej strony wątek 05.11.16, 22:41
      podzielę się skojarzeniem, że Winnicki na facebuku to to samo, co Korwin w Parlamencie Europejskim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka