zbyfauch 05.11.16, 20:33 Posmarkali się biedacy, że im "pejsbuk" (jak go zwykli określać) poblokował konta. Pocieszne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:11 zbyfauch napisał: > Posmarkali się biedacy, że im "pejsbuk" (jak go zwykli określać) pobloko > wał konta. > Pocieszne. Jak kodziara - szefowa polskiej sekcji FB -walczy z cenzura to jest cacy. Teraz juz nie bardzo. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:16 astra18 napisał: > Jak kodziara - szefowa polskiej sekcji FB -walczy z cenzura to jest cacy. > Teraz juz nie bardzo. Bądź łaskawa zwrócić uwagę, że mnie nie chodzi o cenzurę. Wyskakiwanie z przysłowiowymi murzynami, których u nas biją jest tu nie na miejscu. Jeżeli Twoi kumple lżą firmę, która bezpłatnie udostępnia im platformę do siania nienawiści w sieci to hipokryzją jest jazgot, kiedy dostęp zamyka. Odpowiedz Link
astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:27 zbyfauch napisał: > astra18 napisał: > > Jak kodziara - szefowa polskiej sekcji FB -walczy z cenzura to jest cacy. > > Teraz juz nie bardzo. > > Bądź łaskawa zwrócić uwagę, że mnie nie chodzi o cenzurę. Tobie nie, ogolnie o to chodzi. > Wyskakiwanie z przysłowiowymi murzynami, których u nas biją jest tu nie na miej > scu. Bo nie tego dotyczyl moj wpis. > Jeżeli Twoi kumple lżą firmę, która bezpłatnie udostępnia im platformę do siani > a nienawiści w sieci Zaproszenie na Marsz Niepodleglosci to nienawisc? Acha, demonstracja narodowcow przeciw cenzurze to lzenie, w wykonaniu innych to obrona jednego z kluczowych elementow demokracji. to hipokryzją jest jazgot, kiedy dostęp zamyka. Poslowi Jakubiakowi z Kukiz 15 za to samo zamkneli dostep. > Odpowiedz Link
jureek Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:35 astra18 napisał: > Poslowi Jakubiakowi z Kukiz 15 za to samo zamkneli dostep. To ten sam Jakubiak, który składał kiedyś serdeczne życzenia Michalczewskiemu? Ohydny gość, a teraz zgrywa skrzywdzoną niewinność. To prywatna firma, mogą blokować, kogo chcą. Skoro tam nie może pisać, to niech sobie założy swoją stronę internetową i wtedy on będzie blokował. Albo niech spróbuje na Naszej Klasie :) Odpowiedz Link
astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:48 jureek napisał: > astra18 napisał: > > > Poslowi Jakubiakowi z Kukiz 15 za to samo zamkneli dostep. > > To ten sam Jakubiak, który składał kiedyś serdeczne życzenia Michalczewskiemu? Gdzies dzwoni ale daleka droga jeszcze:) > Ohydny gość, a teraz zgrywa skrzywdzoną niewinność. To prywatna firma, mogą blo > kować, kogo chcą. Przynajmniej niech nie pisza o standardach i poltyce firmy. Skoro tam nie może pisać, to niech sobie założy swoją stronę > internetową i wtedy on będzie blokował. Moze masz racje, niech sprobuja blokowac zaproszenia KODu na manifestacje. Albo niech spróbuje na Naszej Klasie :) To jeszcze dziala???? > Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:51 astra18 napisał: > To jeszcze dziala???? Ba! I króluje na niej Eleonora D: D: Odpowiedz Link
astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:56 zbyfauch napisał: > astra18 napisał: > > > To jeszcze dziala???? > > Ba! > I króluje na niej Eleonora D: D: Twoja kolezanka z 5b? > Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:08 astra18 napisał: > Twoja kolezanka z 5b? Nie, to nieznana mi skąd inąd, starsza kobieta, dotknięta narcyzmem. Na Naszej Klasie publikowane są zdjęcia dopiero co umieszczone przez użyzkowników. Ja się czasami loguję i często znajduję Eleonorę w uwodzicielskiej pozie. Odpowiedz Link
astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:14 zbyfauch napisał: > astra18 napisał: > > > Twoja kolezanka z 5b? > > Nie, to nieznana mi skąd inąd, starsza kobieta, dotknięta narcyzmem. > Na Naszej Klasie publikowane są zdjęcia dopiero co umieszczone przez użyzkownik > ów. > Ja się czasami loguję i często znajduję Eleonorę w uwodzicielskiej pozie. Nie znam tematu. > > Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:37 astra18 napisał: > Acha, demonstracja narodowcow przeciw cenzurze to lzenie (...) Pozwolę sobie przypomnieć, że nazywanie facebooka "pejsbukiem" miałem na myśli. I daruj sobie żądanie podawania konkretnych cytatów z linkami, bo to będzie obraza inteligencji nas obojga. Odpowiedz Link
astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:52 zbyfauch napisał: > astra18 napisał: > > > > Acha, demonstracja narodowcow przeciw cenzurze to lzenie (...) > > Pozwolę sobie przypomnieć, że nazywanie facebooka "pejsbukiem" miałem na myśli. Bez przesady. > > I daruj sobie żądanie podawania konkretnych cytatów z linkami, bo to będzie obr > aza inteligencji nas obojga. Ja akurat wiem za co ich zablokowali. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:00 astra18 napisał: > Bez przesady. Nie, to nie przesada, to się mieści w słowniku zawierającym obok tego, słowa typu "parch", "usrael", "judeopolonia" i inne, których nie chce mi się wygrzebywać z pamięci. > Ja akurat wiem za co ich zablokowali. Wątek nie jest o tym, co Ci się wydaje, że wiesz. Odpowiedz Link
astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:05 zbyfauch napisał: > astra18 napisał: > > > Bez przesady. > > Nie, to nie przesada, to się mieści w słowniku zawierającym obok tego, słowa ty > pu "parch", "usrael", "judeopolonia" i inne, których nie chce mi się wygrzebywa > ć z pamięci. Histeria. > > > Ja akurat wiem za co ich zablokowali. > > Wątek nie jest o tym, co Ci się wydaje, że wiesz. Bo tez nie pisze, ze mi sie wydaje.J a wiem. Podejrzewam, ze jak zwykle wzrokiem przeleciales po tytulach,stad braki w clou tematu. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:13 astra18 napisał: > Histeria. Jak najbardziej. Polnazistowska judeofobia. Aczkolwiek należy im przyznać, że równie żarliwie nienawidzą każdego nie z ich wsi. :) Odpowiedz Link
astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:17 zbyfauch napisał: > astra18 napisał: > > > Histeria. > > Jak najbardziej. Polnazistowska judeofobia. Aczkolwiek należy im przyznać, że r > ównie żarliwie nienawidzą każdego nie z ich wsi. :) A sobie histeryzuj, wolnosc panie, wolnosc:) > Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:42 astra18 napisał: > Zaproszenie na Marsz Niepodleglosci to nienawisc? Istotą, spiritus movens bandy, o której tu mowa, jest nienawiść. I sam marsz,w ich intencji, jest marszem nienawiści. Taki klimat. Polnazistowski. :) Odpowiedz Link
astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 21:54 zbyfauch napisał: > astra18 napisał: > > > Zaproszenie na Marsz Niepodleglosci to nienawisc? > > Istotą, spiritus movens bandy, o której tu mowa, jest nienawiść. I sam marsz,w > ich intencji, jest marszem nienawiści. Taki klimat. Polnazistowski. :) Manifestacja jest legalna wiec Twoje porykiwania o "nazi,fazi" i co tam jeszcze jest gruba przesada. > Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:05 astra18 napisał: > Manifestacja jest legalna wiec Twoje porykiwania o "nazi,fazi" i co tam jeszcze > jest gruba przesada. Ta cała gadanina jest tyle warta, co tłumaczenie, że wyszczerzanie ręki w geście "Heil Hitler" jest jedynie zamawianiem piwa. :) Weź, te opaski, cała symbolika nawiązująca jawnie do oczywistych wzorców. O czym tu mowa? :) Odpowiedz Link
astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:13 zbyfauch napisał: > astra18 napisał: > > > Manifestacja jest legalna wiec Twoje porykiwania o "nazi,fazi" i co tam j > eszcze > > jest gruba przesada. > > Ta cała gadanina jest tyle warta, co tłumaczenie, że wyszczerzanie ręki w geści > e "Heil Hitler" jest jedynie zamawianiem piwa. :) Na Marszach Niepodleglosci cos takiego widziales??? > Weź, te opaski, cała symbolika nawiązująca jawnie do oczywistych wzorców. O czy > m tu mowa? :) Mowa o blokadzie konta na FB za zaproszenie na legalna manifestacje. > > > Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:16 astra18 napisał: > Na Marszach Niepodleglosci cos takiego widziales??? > Mowa o blokadzie konta na FB za zaproszenie na legalna manifestacje. lalalala ... W pingponga to, jak Maria wróci. Jeśli już mojej skromnej inteligencji nie dostrzegasz, szanuj chociaż swoją. Odpowiedz Link
astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:25 zbyfauch napisał: > astra18 napisał: > > > Na Marszach Niepodleglosci cos takiego widziales??? > > > Mowa o blokadzie konta na FB za zaproszenie na legalna manifestacje. > > > lalalala ... > > W pingponga to, jak Maria wróci. > > Jeśli już mojej skromnej inteligencji nie dostrzegasz, szanuj chociaż swoją. Trzymam sie tematu watku. Tyle. > Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:30 astra18 napisał: > Trzymam sie tematu watku. Tyle. Kup sobie Pakiet Strażnika Przyszłości. Odpowiedz Link
astra18 Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 22:40 zbyfauch napisał: > astra18 napisał: > > Trzymam sie tematu watku. Tyle. > > Kup sobie Pakiet Strażnika Przyszłości. Akwizytorom dziekuje:)nie wpuszczam za prog. > Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 23:04 Już miałem ułożony komentarz, ale zrezygnowałem - zaoszczędzę Marii okdurzania jak wróci. A Ty kolego nie histeryzuj - w Polsce nie ma antsemitów i antysemitek.... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Polnazis demonstrują pod siedzibą facebuka 05.11.16, 23:17 To jest Polska i Polak Pani (nie wiem może Panny?) Astry.... Odpowiedz Link
zbyfauch Zamykając z mojej strony wątek 05.11.16, 22:41 podzielę się skojarzeniem, że Winnicki na facebuku to to samo, co Korwin w Parlamencie Europejskim. Odpowiedz Link