0skar 29.03.08, 07:40 ...nie jadę na olimpiadę do Chin. Żony też nie puszczę! A Wy co zrobicie dla Tybetu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allspice Re: W ramach protestu... 29.03.08, 07:44 Podpisałam już jedną petycję:)...podpiszę następne. Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: W ramach protestu... 29.03.08, 08:05 No, to równie dobrze możesz apelować o pokój zza drzwi ubikacji :) Tutaj potrzeba czynów! Ja na ten przykład dziś odkryłem, że moja Nokia ma wewnątrz napis Made in China. Natychmiast wylądowała w śmietniku! Wy też musicie to zrobić! Teraz jest moda na bycie antyczajna! Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: W ramach protestu... 29.03.08, 08:09 Nie mam tenisówek... allspice napisała: > Wyrzucę tenisówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: W ramach protestu... 29.03.08, 08:18 jdbad napisała: > Nie mam tenisówek... To może chociaż jakąś podkoszulkę?... Ja zadzwonię do mamy i się jej poskarżę na chinoli! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: W ramach protestu... 29.03.08, 08:19 To ja poszukam:) I masz rację, zadzwonię do rodziców:) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: W ramach protestu... 29.03.08, 08:25 a ja w ramach protestu bojkotuje ceremonie otwarcia i malo, ze nie pojade do Chin to jeszcze tego nie pozwole w moim domu ogladac no Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: W ramach protestu... 29.03.08, 08:26 U mnie się nie liczy, bo nigdy nie oglądam otwarc:) Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: W ramach protestu... 29.03.08, 08:28 Ale nieoglądanie tego otwarcia liczy się podwójnie. To tak jakbyś nie oglądała dwóch innych! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: W ramach protestu... 29.03.08, 08:29 Na czas igrzysk mozna odrócic telewizor monitorem do ściany:) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: W ramach protestu... 29.03.08, 08:30 allspice napisała: > Na czas igrzysk mozna odrócic telewizor monitorem do ściany:) A kiedy sa igrzyska? Nie oglądam TV więc mógłbym przegapić... :) Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Re: W ramach protestu... 29.03.08, 08:32 Musisz poznać i zapamiętać dokładną datę otwarcia! To jeszcze zapomnisz, że masz nieoglądać i nie obejrzysz nieświadomie! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: W ramach protestu... 29.03.08, 08:41 taziuta napisał: > allspice napisała: > > > Na czas igrzysk mozna odrócic telewizor monitorem do ściany:) > > A kiedy sa igrzyska? Nie oglądam TV więc mógłbym przegapić... :) Są w sierpniu i w dodatku w Pekinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: W ramach protestu... 29.03.08, 08:29 0skar napisał: > Ale nieoglądanie tego otwarcia liczy się podwójnie. To tak jakbyś > nie oglądała dwóch innych! Jakie dwóch?! WSZYSTKICH innych! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: W ramach protestu... 29.03.08, 08:54 jdbad napisała: > U mnie się nie liczy, bo nigdy nie oglądam otwarc:) a ja przeciwnie, od zimowej w Calgary ogladalam zawsze szczegolnie zapalenie znicza mnie zawsze fascynuje Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Ale jaja... 29.03.08, 08:09 Podobno już 99,999% Polaków zdecydowało, że podczas olimpiady nie będzie ich w Chinach. Kurde, nie wiedziałem, że akcja zapoczątkowana przeze mnie i moją małżonkę nabierze takiego rozmachu... Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Ale jaja... 29.03.08, 08:16 Ale i tak najwazniejsze,że nie pojedzie sam premier a były prezydent Wałęsa czeka na telefon od Dalajlamy... Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Bezczelność! To kradzież akcji niejechania! 29.03.08, 08:24 Jest na świecie tyle miejsc, do których można nie pojechać. Dlaczego dygnitarze muszą nie jechać akurat tam gdzie nie jadę ja, autor akcji niejechania? Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec.dziedzic.pruski Re: Bezczelność! To kradzież akcji niejechania! 29.03.08, 08:30 na to miejsce co Premier zrezygnował to pewnie Rycho Czarnecki będzie chętny bo on taki wyrywny zawsze :D Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Bezczelność! To kradzież akcji niejechania! 29.03.08, 08:54 wawrzyniec.dziedzic.pruski napisał: > na to miejsce co Premier zrezygnował to pewnie Rycho Czarnecki > będzie chętny bo on taki wyrywny zawsze :D Nie ma takiego miejsca, co Premier z niego zrezygnował. Wcale nie zamierzał jechać i tylko robi nam wodę z mózgu! :( Ale Rycha Czarneckiego chętnie bym posłał w to miejsce co go nie ma... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Bezczelność! To kradzież akcji niejechania! 29.03.08, 08:56 taziuta napisał: > Ale Rycha Czarneckiego chętnie bym posłał w to miejsce co go nie > ma... :))) a wlasnie moze w ramach protestu poslac Chinczykom wszystkich tych, co ich nie lubimy? I zostawic, niech ich spacyfikuja zamiast Tybetanczykow? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Bezczelność! To kradzież akcji niejechania! 29.03.08, 09:00 scoutek napisała: > taziuta napisał: > > Ale Rycha Czarneckiego chętnie bym posłał w to miejsce co go nie > > ma... :))) > > a wlasnie > moze w ramach protestu poslac Chinczykom wszystkich tych, co ich > nie lubimy? I zostawic, niech ich spacyfikuja zamiast > Tybetanczykow? Widzisz tę komisję, składającą się z POLAKÓW, która potrafi dojść do porozumienia, kogo nie lubimy i kogo chcielibyśmy odesłać w niebyt? Rycho na pewno byłby jej przewodniczącym... :) Odpowiedz Link Zgłoś
0skar Ileż ja się już naprotestowałem... 29.03.08, 08:49 Protestowałem już przeciwko Australii (Aborygeni!), Sudanowi (Darfur!), Ruskim (Czeczenia!), USA (Murzyni!). Nigdzie nie jechałem! Teraz nie jadę do Chin. Czuję przy tym olbrzymie społeczne poparcie bo do Chin nie jedzie też, jak już wspomniałem, 99,999% Polaków. Jak widać brak jednomyślności w narodzie polskim to mit. W godzinie próby jesteśmy jak mur! Odpowiedz Link Zgłoś
rosario_t_t_38 [...] 29.03.08, 09:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: W ramach protestu... 29.03.08, 10:50 Sprawdzilem komputer i pisakiem zarysowalem napisy "made i China"! Nie ma letko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Też nie jadę-nie stać mnie;-))))Pojechalbym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 10:58 niezaleznie od amerykańskiej propagandy!!!Tylko ten szmal;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) To ironia, jak sądzę;-)))))Dobra ironia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 10:59 Odpowiedz Link Zgłoś