23.11.17, 10:36
Czy Ktosia używała? Jest w Sephorze na wyłączność. Graficznie do mnie przemawia i chciałam się skusić na szminkę Studded, ale do tej pory używałam raczej pomadek z półki cenowej Rimmla czy Maybelline i trochę mam opory przed wydaniem 85 zł na coś, co może okazać się bublem. Na Wizażu jest zawrotna ilość 3 recenzji, jedna na tak, jedna na nie, jedna na tak sobie, więc wcale nie jestem od nich mądrzejsza :)

Zaznaczę też, że nie zamierzam sobie zawracać głowy pędzelkami ani konturówką, interesują mnie wyłącznie wykończenia niematowe.

A może coś innego z tej marki jest warte uwagi?
Obserwuj wątek
    • zawsze_zielona Re: Kat von D 23.11.17, 13:47
      W ogole sie nie znam, ale na makeupalley jest chyba wiecej recenzji:
      www.makeupalley.com/product/searching.asp/Brand=1595/brandname=Kat+Von+D/
    • izas55 Re: Kat von D 23.11.17, 22:44
      Cienie, a zwłaszcza paleta light and shade. Bardzo dobrej jakości cienie
      Niektórym bardzo odpowiada mega kryjący podkład, choć ja się z nim zdecydowanie nie dogadałam.
      Szminki mają rzesze fanów, a zwłaszcza te płynne matowe i zastygające.
      • aadrianka Re: Kat von D 27.11.17, 09:35
        No właśnie matowe szminki uważam za jakiś upiorny trend, to wygląda ładnie wyłącznie na dobrze obrobionych zdjęciach. Inna sprawa, że jestem zdecydowaną fanką lśnienia i błysku :)
        Kryjącego podkładu nie potrzebuję, a w kwestii cieni staram się być rozsądna (chociaż kuszą) - ostatnio makijaż ograniczam do lekkiego fluidu, mascary i właśnie czegoś na usta, dlatego pomyślałam o szmince. Z drugiej strony, może mając fajne cienie, przeprosiłabym się z malowaniem oczu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka