Dodaj do ulubionych

Jaka kariera medium coeli

22.08.21, 18:29
Cześć. Mam MC w wodniku, ale mam też w nim księżyc, neptuna oraz uran. Co to oznacza? Urodziłem się 25.10.2001, będę wdzięczny za wyjaśnienie.
Obserwuj wątek
    • drae1 Re: Jaka kariera medium coeli 22.08.21, 18:41
      A uran i księżyc mam w 10 domu, a neptun w 9
    • camaretto Re: Jaka kariera medium coeli 16.09.21, 09:46
      Jak ja, tylko wiele lat później. Urana - bo "uran" to by była nazwa pierwiastka chemicznego.AC w Bliźniakach, Saturn może być jeszcze w 12 albo już w 1 domu horoskopu
      • camaretto Re: Jaka kariera medium coeli 16.09.21, 10:39
        Dopełniony-Wielki Trygon Powietrzny - u ciebie są dosyć jasne zainteresowania "uraniczne" i zawodowe - astrologią, parapsychologiuą, ESP - ja mając ze 20 lat "zrobiłam" se zawód "bioterapeuta" - izostałam "zweryfikowana", interesowałam się - nie tylko blogowo kwestiami parapsychologii w Cechu RzemiosłRóżnych - ale miałam wtedy w Warszawie możliwość chodzenia na kursy. Nieobce mi byTaro i astrolkogia już wtedy ostałam przy wróżbach, ale też i dlamnie horoskop jest dużo wcześniejszy, więc tak całkiem skopiowaćsię nie da, ale niwątpliwie - zainteresowania czymśpodobnym, blisko MC sąwidoczne, niezależnie ile masz lat. Zainteresowania naukąmieli nasi koledzy młodsi od nas i trygon powietrzny przekształcili na osiągnięcia naukowe, jednak w 10domu Księżyc- matka byłau nas baardzo widoczna w treści- to duży jej wpływ na wykształcenie u mnie , takżei zawody i praca w mediach , obecność w TV i filmie być może, również i rola w ... roli, polu, zaznaczał się od czasu do czasu. Jeśli więc jeszcze nie masz kontaktu z tym, to prawdopodobnie dopiero on się zaczyna i w różnych latach twojego życia ustali, jak i "neptuniczne" zainteresowania, byc może i zawody , bo o Marsie nie piszesz, ale też w niedaleko jest. Patrzę ale Jowisz może być w 2 domu, czyli podobnie jak i u nas - jakoś zawsze "ukleci na swoje" " na boku" - czy nie. Ja miałam b. trudnąsytuację prawno - majątkową, ale u ciebie masz większe jakby możliwości mimo że mniejsze prawno- sądowe, to Saturn może i"pomagać w tej dziedzinie.
        Być może też twój kontakt z astrologią jest pierwszy u nas na forum - jednak jeden zaczyna od tego, drugi inaczej - ja miałam dominację tych sił przez całe moje życie - i często i "ratowały" moje "ja" fizyczne i internetowe, do dzisiaj, zgodnie do horoskopu, rzecz jasna,innego niż twój.Saturn jest jaby w "zawieszeniu" u mnie, ale to znaczyło że matka - a u ciebiebyć możenie ty sama - tylko jacyś ludzie starsi - są w domu, inwalidzi? ale i glębokie wsparcie dla twoich planów rodzinnych (5domowe- dzieci, twórczość artystyczna) - i zawodowych, prawdopodobnie.Musiało by sięto zwieryfikować dać, bo Wenus w domu 5 - to artystyczne skłonności, czynne być może razem z Merkurym, - być może prawopółkulowe myślenie, a nawet loeworęczność - coś co może przeszkadzać nawet zarabiać w sposób jawny -ale zawsze "odpędza" obecność Jowisza widmo katastrofy finansowej. Raczej dąży też do ustalenia "pozycji" zawodowej.Pluton tworzy tu deltoid - to z kolei wzbogacone o Węzły Księżyca niedaleko AC - może być skłonnościado stworzenia nsię nieporozumień - ale i zawierzeniem w Los i Przeznaczenie. Od6:00 do 6:45 jest ogółem dużo czasu, a życie i tak "zweryfikuje" to "do bolu" - sama miałam okazję sięprzekonać o ... prawdzie, nie tylko wśród tak właśnie różniących się Bliżniaków -"tzw. kaczuszek" (notabene --też mają Ascendent w Bliźniętach - ale i Urana tam, więc ich charaktery są - i były dynamiczne i nieuporządkowane, mimo małej i niepozornej postury. Co oznacza Uran - brak potomstwa u jednego, kłopoty z LGBT..., "nierówny" charakter, skłonny do wybuchów pseudooryginalności jak i skłonności nie tylko do "gadania" czy "nagadania" ale i do "kooosmicznych" a wręcz paranoindalnych błędów osobowościowych ). U ciebie ta planeta dobrze współpracuje z kwestiami twórczymi i zawodowymi, a wzbogacona o towarzystwo - płynące z podświadomości i praktyki - dać cizawód w rodzaju architekta, nieruchomościowym , sprzedaży nawet takich rzeczy - obrazów, artystycznych zainteresowańjak komputery i grafika komputerowa...Napisz, czy "działa", kiedyś nam.
    • cytrynianka Re: Jaka kariera medium coeli 02.02.22, 17:58
      Słabe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka