onlyania 18.02.05, 12:23 j/w jest poszukiwanych praca w brukseli Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxim315 Re: Dwoch milych panow murarzy - praca 21.02.05, 13:04 Jestem b. miły, ale do takiej pracy się nie nadeaje. Czy masz jakieś inne oferty? Odpowiedz Link
b.wyborowa Re: Dwoch milych panow murarzy - praca 21.02.05, 13:20 maxim315 napisał: > Jestem b. miły, ale do takiej pracy się nie nadeaje. Czy masz jakieś inne > oferty? To juz jest nas dwoch! Moze ten drugi warunek nie jest konieczny. ;-) Odpowiedz Link
onlyania Re: Dwoch milych panow murarzy - praca 21.02.05, 15:45 Hmm, ponoc prawdziwy mezczyzna powinien w zyciu zbudowac dom, posadzic drzewo oraz splodzic syna. Ja daje pierwsze dwa zadania w wersji uproszczonej, bo budynek juz praktycznie stoi, ale okien nie ma, a potem jest jeszcze mozliwosc posadzenia krzaczkow w ogrodku. Trzeciej mozliwosci nie daje, poniewaz w wersji uproszczonej moglby wyjsc syn, ale co do jego wlasciwej plci moglyby zaistniec watpliwosci.... Odpowiedz Link
b.wyborowa Re: Dwoch milych panow murarzy - praca 21.02.05, 16:50 onlyania napisała: > Hmm, ponoc prawdziwy mezczyzna powinien w zyciu zbudowac dom, posadzic drzewo > oraz splodzic syna. Wyzwanie nie do odrzucenia. Z tych herkulesowych prac pozostalo mi tylko to pierwsze do zrealizowania :) Czy potrafie murowac? Wlasciwie nie wiem. Nigdy tego nie robilem. Daj mi szanse do sprawdzenia sie. :) Odpowiedz Link
onlyania Re: Dwoch milych panow murarzy - praca 21.02.05, 17:23 Acha, no to przeslij mi akt wlasnosci drzewa ktore posadziles oraz zdjecie i badanie dna twojego syna...choc z drugiej strony ponoc nie wazne jak facet zaczyna tylko jak konczy.... Odpowiedz Link
paw_dady Re: Dwoch milych panow murarzy - praca 21.02.05, 17:47 konczy budowe czy syna? Odpowiedz Link