grzegorz_gajowniczek 22.03.05, 19:44 no wlasnie. dopiero wtorek a ja juz sie nie moge doczolgac rano do pracy a wieczorem wyczolgac z pracy... krotki ten post, ale na dluzszy nie mam sily. g Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agiszon Re: padam na pysk... 22.03.05, 20:26 Glaskam Cie po glowce;) Chyba wiem, co czujesz. I nawet ta ladna pogoda nie pomaga... Wspieram Ciebie, Ty wesprzyj mnie i jakos damy rade do kolejnego poniedzialku ;) Trzymaj sie Grzesiu! Odpowiedz Link
boe_ Re: padam na pysk... 23.03.05, 09:57 ja sobie do poduszki czytam przewodniki po cieplych/cieplejszych krajach i planuje wyjazd...wprawdzie najblizsze wczasy dopiero we wrzesniu, ale mam nadzieje ze jakos dojade na rezerwie...od samego czytania robi mi sie lzej:) pozdrawiam boe Odpowiedz Link
b.wyborowa Re: padam na pysk... 24.03.05, 11:07 agiszon napisała: > Glaskam Cie po glowce;) Nie katuj go okrutna. Poczekaj do niedzieli :) Odpowiedz Link
paw_dady co za przerwy? do roboty ! 02.04.05, 02:37 grzegorz_gajowniczek napisał: > no wlasnie. dopiero wtorek a ja juz sie nie moge doczolgac rano do pracy a > wieczorem wyczolgac z pracy... nie ma ze boli won na zaklad. BTW pamietasz co mi zrobisz jak mnie zlapiesz? taki gosciu na dworcu centralnym mowil jak o 3AM je obiad potem sie goli i kladzie na spac, o 5 wstaje i na piechote na pociag... Odpowiedz Link
piemeltje Re: gwoli scislosci 02.04.05, 10:41 boe_ napisała: > to chyba ze zmiennikow? Nie, paw pamieta prawidlowo: www.kakofonia.pl/PL/PLcomizr/droga-do-pracy.mp3 Odpowiedz Link
paw_dady Re: gwoli scislosci 02.04.05, 12:55 boe_ napisała: > a no to przepraszam no zeby mi to ! ;o) Odpowiedz Link