kielczow2003 04.08.06, 22:55 Czy ktos z was spotkał rodowita wyspierke białą kobietę o jkiejs interesujacej urodzie???? W większości to sa obrzydliwe kobiety. Jedynie hinduski i inne emigrantki bądź potomkowie emigrantów ratuja trochę sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qoobaq Re: Angielki tfu!!!!!! 04.08.06, 23:33 ja raz jedna widzialem ale to byla Kornawalijka, zalicza sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssdd Re: Angielki tfu!!!!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.08.06, 00:17 Ja spotkalem mnostwo pieknych Angielek - rasowych Angielek, nie Hindusek, nie emigrantek. Angielki potrafia byc ladne, nawet bardzo ladne. Widocznie masz pecha. PS. Zreszta siedzielismy pare dni temu z kolega w pubie, i po kilkunastu minutach obserwacji stwierdzilismy, ze jeszcze raz jak ktos powie, ze Angielki sa brzydkie, to ma ryja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Angielki tfu!!!!!! IP: *.smsnet.pl 05.08.06, 00:34 To wszystko zależy w jakim rejonie Anglii spotkacie angielki.Wg mnie im bliżej poludnia, tym lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Angielki tfu!!!!!! 05.08.06, 00:41 donosze z poludnia , ze jednak nie 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Angielki tfu!!!!!! IP: *.server.ntli.net 05.08.06, 11:33 Przez półtora roku widziałem tylko jedną naprawdę śliczną Angielkę i pochodziła ona z północy. Owszem raz na kilka tygodni zobaczy się ładną, ale po prostu ładną i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
nhs1 Re: Angielki tfu!!!!!! 05.08.06, 01:29 Hmmmm Musieliście już trochę sobie posiedzieć w tym pubie i zrobić parę "pint of beer". Przyznaję, że są intygujące wyjątki, ale one tylko potwierdzają regułe. To prostu ta nacja ma problem z tzw. urodą. Izolacja, wyspa itp. - nie chcę wnikać tutaj zbyt głęboko i naukowo w genezę problemu, ale to siedzi po prostu w ich genach, które się przez setki lat nie mieszały i to jest ich problem, którego efekt zewnętrzny możemy oglądać każedego dnia. Rodacy ! Zachowajcie czujność - niech procenty z angielskiego piwa nie stępią waszej wschodnioeuropejskiej rewolucyjnej czujności. Potem może być już za późno !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Angielki tfu!!!!!! 05.08.06, 10:06 Pleciesz glupoty, kolego, doplyw swiezej krwi na wyspy byl przez wieki zawsze bardzo duzy. Jesli chesz wnikac gleboko i naukowo, najpierw sie troszke doucz :P Odpowiedz Link Zgłoś
tzymische Re: Angielki tfu!!!!!! 05.08.06, 10:23 Ooooo to Ty rowniez jestes genialnym genetykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Angielki tfu!!!!!! 05.08.06, 10:32 Apage, satanas. Ale lubie czasem tu i owdzie przekluc czyjs nadmiernie rozdety balonik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nhs1 Re: Angielki tfu!!!!!! IP: *.range86-131.btcentralplus.com 05.08.06, 12:04 Przyjacielu ! Autoryzujesz ciekawą i przydatną stronę internetową dla wielu tzw. przeciętnego imigranta z Polski, ale nie upoważnia Cię to do wyrokowania w każdej ze spraw, zwłaszcza jeżeli przerastają on nieco Twoją wiedzę. A nawet, jeżeli uważasz, że masz coś do powiedzenia, co w Twoim, bardzo względnym, pojęciu jest prawdziwe i ciekawe (wszak temu służy forum internetowe) powinieneś zwracać uwagę na FORMĘ wypowiedzi. Jeżeli rzeczywiście chcesz się asymilować i utożsamiać z krajem, w którym aktualnie zamieszkujemy, bierz pod uwagę tutejsze standarty wymiany poglądów i staraj się przyswoić, a przede wszystkim stosować te wszystkie "would you ..., ... I'm afraid , etc. oczywiście w odpowiedniej transformacji językowej. Wielokrotnie już tutaj wykazywałeś się bezpośrednimi, chamskimi atakami na tych, którzy mają inne poglądy, albo po prostu większą od Twojej wiedzę. Bezpośredniość i chamstwo są narzędziami, którymi bardzo często posługują się ludzie chcący uchodzić za lepszych i mądrzejszych niż są w rzeczywistości. Tobie to raczej słabo wychodzi, więc może w końcu warto trochę popracować nad Sobą w innym kierunku ??? Pozdrawiam Nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Angielki tfu!!!!!! 20.08.06, 11:48 Nie swiete slowa, tylko puste blablanie. Emigracja na wyspy byla i jest _nieporownanie_ wieksza niz dajmy na to emigracja do Polski, zas autor tezy ktora sprostowalem oraz wy, stadko klakierow popierajacych go tylko i wylacznie dlatego, by mi utrzec nosa robicie z siebie blaznow. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzales.wroclaw Re: Angielki tfu!!!!!! 20.08.06, 14:25 Bez przesady, osobiście w doopie mam ucieranie komukolwiek nosa a Tobie w szczególności. Gość słusznie podkreślił zalety Twojej strony (już sam fakt, że Ci się chciało ją zrobić jest sam w sobie wymowny), ale zwrócił uwagę na to, że czasami Cię ponosi w dyskusji, i to cała filozofia tych dwóch postów akurat, bo w pozostałe nie wnikam. Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Angielki tfu!!!!!! 20.08.06, 17:15 Na drugi raz zatem zastanow sie lepiej, zanim bezwarunkowo poprzesz wypowiedz kolesia, ktory zamiast zbic merytorycznie czyjs argument wypisze kilka banialukow ad personam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EC Ghrom - jesteś żałosny IP: *.kiev.ua / *.customer.adamant.net 20.08.06, 19:08 Osobniku mieniącym się Ghrom ! Czytam Twoje różne wypowiedzi od dłuższego czasu na tym forum. Sam się raczej nie udzielam, chociaż darzę dużą, acz zaoczną sympatią kilka osób, pojawiających się regularnie na tym forum, udzielających cennych informacji i mających coś ciekawego do powiedzenia. Ty się do nich nie zaliczasz, bo akurat w moim przypadku Twoja strona internetowa w niczym mi nie pomaga. Natomiast Twoje wypowiedzi, a zwłaszcza ich forma są żałosne, tym bardziej, że próbujesz wpychać Swoje 3 grosze często tam, gdzie nikt Cię o to nie prosi i - co gorsza - nic też naprawdę nie masz do powiedzenia. Co gorsza robisz to w chamski sposób. Człowieku masz jakiś problem ze Sobą ? Z Twoich wypowiedzi jasno wynika, że masz typowy tzw. kompleks polaczka, tzn. inni rodacy są źli, bo: 1. Są mądrzejsi 2. Zarabiają więcej 3. Po prostu mają inne zdanie Jeżeli nie masz już nic sensownego do powiedzenia (odpowiedzenia), to tak jak w niniejszym wątku czepiasz się tych, którzy przyznają rację komuś odkrywajacemu Twój żałosny poziom dyskusji (bezpośrednia funkcja intelektu ?). Jeżeli nie potrafisz sensownie odpowiedzieć, to ten, który z Tobą polemizuje jest trollem (czasem rzeczywiście może tak jest, ale na pewno nie zawsze). Naprawdę masz problem - ale ze Sobą. Nie jestem zainteresowany polemiką z Tobą - nie grasz w mojej lidze. Możesz nie udzielać odpowiedzi. Aby jednak zbić Twoją "żelazną" w takich przypadkach obronę typu: to troll, Powiem Ci dlaczego w ogóle zabieram głos na tym forum: Przeprowadziłem się do Anglii i mieszkam Tutaj z całą rodziną. Ja pracuję dla kilku angielskich producentów jako export consultant i za dobre pieniądze wprowadzam ich produkty na nowe rynki, gdzie sami sobie nie radzą. Właśnie teraz siedzę sobie w hotelu i wpięty do internetu i popijając wino, podczytuję sobie tematy dot. starej, dobrej Anglii, gdzie wracam za parę dni. Moja żona jest lekarzem: kiedyś pojawiło się już tutaj pojęcie "consultant", ale wykazałeś się całkowitą ignorancją w temacie, więc zapewne tego nie ogarniesz swoim horyzontem intelektualnym i finansowym. Dzieci chodzą do prywatnych, angielskich szkół i żyje nam się w Anglii co najmniej dobrze. Nie jestem niestety aż tak szlachetny, aby pomagać swoją wiedzą i doświadczeniem innym Polakom, tak jak robią to niektóre osoby na tym forum, albo na forum "Polki w Anglii". Mając na uwadzę Twoją stronę też miałem w pierwszej chwili lepszą opinię o Tobie. Ale w wielu wypowiedziach przedstawiasz to co naprawdę Sobą prezentujesz. I dlatego, niniejszym, z przyjemnością nazywam po imieniu takiego żałosnego polaczka, który ze swoimi wszystkimi kompleksami narodowymi przeniósł sie (niestety) do Anglii i co gorsza je uzewnętrznia. Człowieku ! To ty, propagując tutaj Twoje ego, jesteś prawdziwym problemem emigracji z Polski! Ponieważ dziś mamy Dzień Pański na zakończenie mimo wszystko pozdrawiam Cię i proszę tylko, abyś nie czepiał się kogokolwiek, kto akurat ośmieliłby się przyznać mi rację, chociaż tegoż nie oczekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Ghrom - jesteś żałosny 20.08.06, 19:52 ROTFL! Jak puste musi byc czyjes zycie, by wypisac podobny elaboracik na temat kogos z internetu, wplatajac w co trzecie zdanie onformacje o swoim zyciu pelnym sukcesow? Heh, get a life, chlopaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: disperse Re: Angielki tfu!!!!!! IP: 89.100.95.* 05.08.06, 11:19 Jest taka jedna nacja, ktora nie dosc ze ma mase kompleksow to jeszcze ma problemy z tolerancja i zadziwiajace tendencje do generalizowania... Odpowiedz Link Zgłoś
magda2219 Re: Polacy i Polki tfu!!!!!! 05.08.06, 13:41 ale bzdura !! o czym ty piszesz kolego ??? przeciez wyspiarze od wiekow mieszaja sie z ludzmi z innych krajow KONTYNENTOW ! oraz z ludzmi przyjezdzajacymi na wyspy. Pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Polskie lby i pyski:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 13:53 To wlasnie efekt zawierania malzenstw w obrebie jednej lub kilku wsi przez wiele pokolen:-) Chów wsobny Z Wikipedii Skocz do: nawigacji, szukaj Chów wsobny (ang. inbreeding) - inaczej kojarzenie krewniacze. Chów wsobny polega na kojarzeniu blisko spokrewnionych osobników. W naturalnych populacjach jest zwykle wynikiem zmniejszenia obszaru występowania zwierząt lub podziału wiekszych populacji na mniejsze, izolowane. Chów wsobny w naturze nie jest zjawiskiem korzystnym - często bowiem prowadzi do ujawnienia niekorzystnych alleli recesywnych i zmniejszenia się różnorodności genetycznej populacji. Ostatnio zjawisko to dotyka nagminnie populacje zwierząt, występujące na obszarach odizolowanych wskutek gospodarczej działalności człowieka. Jednym z wielu gatunków zagrożonych ujawnieniem chorób genetycznych w wyniku chowu wsobnego jest gepard. Chów wsobny jest również metodą pozyskiwania tzw. czystych linii osobników o dużym stopniu homozygotyczności. Osobniki takie wykorzystywane są w doświadczeniach laboratoryjnych. pl.wikipedia.org/wiki/Ch%C3%B3w_wsobny Odpowiedz Link Zgłoś
magda2219 Re: Angielki tfu!!!!!! 05.08.06, 14:14 nhs1 napisał: > Hmmmm > Musieliście już trochę sobie posiedzieć w tym pubie i zrobić parę "pint of > beer". > Przyznaję, że są intygujące wyjątki, ale one tylko potwierdzają regułe. > To prostu ta nacja ma problem z tzw. urodą. Izolacja, wyspa itp. - nie chcę > wnikać tutaj zbyt głęboko i naukowo w genezę problemu, ale to siedzi po prostu > w ich genach, które się przez setki lat nie mieszały i to jest ich problem, > którego efekt zewnętrzny możemy oglądać każedego dnia. > Rodacy ! > Zachowajcie czujność - niech procenty z angielskiego piwa nie stępią waszej > wschodnioeuropejskiej rewolucyjnej czujności. Potem może być już za późno !!! O jakim ty kraju mowisz?? nie wierze ze mozna byc az tak niedouczonym!!! dlaczego polacy nie znajac NIC poza swoim tylkiem glosza tak kompromitujace opinie?? tak samo jak polaczki w uk, siedza lata w meliniastych dzielnicach, z elementem, nie widza anglikow na oczy, ale opinie o nich maja ustalona i zawsze na NIE!! kompleksy? ciemnota? brrr..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; Re: Angielki tfu!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 14:29 Wcale sie nie mieszali Celtowie,Rzymianie roznych ras z calego imperium ,pozniej Germanie,Normanowie,Francuzi,Wikingowie,dalej masowy naplyw francuskich protestantow,imigracja ludnosci z kolonii,a teraz masowy naplyw ze wschodu Europy.Serialu o Robin Hoodzie nie pamietacie? Tam panowie o francusko- normanskim pochodzeniu ciemiezyli miejscowy anglosaski lud:-) W Anglii nawet krolami nigdy nie byli rodowici Anglicy:-)))) wiadomosci.onet.pl/1358543,16,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nhs1 Re: Angielki tfu!!!!!! IP: *.range86-131.btcentralplus.com 05.08.06, 14:37 Posłuchaj wyszczekana osóbko ! Po pierwsze mówię od początku wyłącznie o rasie białej, czyli Anglikach (a niech tam sobie gadają o rasizmie). Po drugie - spójrz na posta trochę wyżej, tego z odsyłaczem do wikipedii. Tam jest trochę mądrych informacji na ten temat, chociaż obawiam się, że mogą być dla Ciebie za trudne. Po trzecie - w przeciwieństwie do obserwacji znad zmywaka czy zza baru (z całym szacunkiem, żadna praca nie hańbi, szczerze i naprawdę), swoje obserwacje opieram na klienteli NHS (jeżeli twierdzisz, że masz coś wspólnego z UK, to domyślisz się o jakim resorcie piszę). Dokumentację mam dość dokładną i wierzaj mi, że są wioski i miasteczka, gdzie jeżeli ludzie zawierają małżeństwa, to więcej niż pewne, że mieli tego samego pradziadka lub praprabacię. A to nie służy zdrowiu i urodzie. Wiem, że Londyn to mieszanka wszystkich ras i genów, ale Londyn to nie cała Anglia, a poza tym - patrz punkt 1. W przeciwieństwie do Ciebie nie zakończę posta uwagami na temat Twojej wiedzy (???) i inteligencji ani na temat co i gdzie widziałaś w swoim życiu. Zdrowia życzę - nie mam ochoty mieć do czynienia z takimi pacjentami, nawet jeżeli ich uroda jest lepszego gatunku niż tubylców. Odpowiedz Link Zgłoś
magda2219 Re: Angielki tfu!!!!!! 05.08.06, 15:25 Oparles swoja generalna opinie o angielkach na przykladzie pojedynczych przypadkow z wiosek i miasteczek. Podczas gdy wiekszosc ludnosci mieszka w miastach i miesza sie od stuleci, wbrew temu co twierdzisz. Widzisz ton twojej pierwszej wypowiedzi zabrzmial niczym typowa opinia 'polaczka' ksenofoba, dla ktorego wszystkie angielki [z 5 widzianych, ale tego nie wspomni] sa TFU, a wszystkie polki najladniejsze na swiecie. Moja osobista opinia jest taka, ze polska uroda jest monotonna, bez wyrazu, bardzo przecietna. Zeby bylo smieszniej, wydaje mi sie, ze jest tak dlatego, iz polska ludnosc przez setki lat nie mieszala sie z innymi rasami, pozostjac w obrebie wlasnej... rodziny czesto. Dodam, ze przebywam w UK od 10 -ciu lat, moi znalomi to w duzej czesci anglosasi i niestety znajduje wiekszosc wypowiedzi polakow jako b. zasciankowe. Miejmy nadzieje ze ta masowa emigracja polakow wzbogaci ich wiedze, poglady o swiecie i urode! A pacjentka nhs jeszcze nie bylam, nie planuje, wiec daruj sobie nazywanie mnie 'pacjentka'. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Angielki tfu!!!!!! IP: *.server.ntli.net 05.08.06, 15:46 Polska uroda monotonna? Chyba jest odwrotnie, przeważnie Angielki można poznać z daleka na pierwszy rzut oka. No cóż, nikogo nie przekonam, jeżeli ktoś uważa że rodowite Angielki są takie ładne, to ja tylko zazdroszczę. Poważnie! Odpowiedz Link Zgłoś
magda2219 Re: Angielki tfu!!!!!! 05.08.06, 15:59 Moze my mowimy o dwoch roznych krajach??? Czyli ty nie poznajesz polki po; zoltej, bialej, czerwonej, rudej, pomaranczowej, bordowej, etc. farbie na wlosach, koniecznie zrobionej w domu i z odrostami, niezdrowej ziemistej cerze [wynik palenia papierosow i zlego odzywiania], ubraniu sprzed 5ciu sezonow, plecaczku, butach na koturnach, papierosie w reku, ogolnie niezdrowym wygladzie [wynik 50-60ciu godzin pracy w tygodniu, w b. zlych warunkach] braku usmiechu, ponurym wyrazie twarzy i obserwowaniu wsystkiego z niedowierzjaca ciekawoscia ??? Rozumiem ze odeszlismy od typu urody i mowimy o wygladzie. Chyba ze ty jestes zaskoczony jak osoba okazuje sie polka, bo myslales ze pochodzi z ....? no wlasnie skad? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Angielki tfu!!!!!! IP: *.server.ntli.net 05.08.06, 20:03 magda2219 napisała: > Moze my mowimy o dwoch roznych krajach??? > Czyli ty nie poznajesz polki po; zoltej, bialej, czerwonej, rudej, > pomaranczowej, bordowej, etc. farbie na wlosach, koniecznie zrobionej w domu i > z odrostami, niezdrowej ziemistej cerze [wynik palenia papierosow i zlego > odzywiania]... Kobieto, w jakiej okolicy mieszkasz skoro takie Polki tylko widzisz??? Przejedź się do Oxford i popatrz jakie śliczne dziewczyny tam studiują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; Re: Angielki tfu!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 20:06 A w Oxfordzie studiuja typowe,przecietne Polki z miasteczek takich jak Koluszki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Angielki tfu!!!!!! IP: *.server.ntli.net 05.08.06, 20:12 Gość portalu: ; napisał(a): > A w Oxfordzie studiuja typowe,przecietne Polki z miasteczek takich jak > Koluszki:-) A dlaczego mamy się skupiać na Koluszkach? Ja patrzę na to co widzę na ulicy i nie pytam się kto z jakiego miasta pochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; Re: Angielki tfu!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 20:23 Bo w Oxfordzie studiuja przecietne Polki z malych miasteczek,ktorych rodzice zarabiaja po 800zl.Rownie dobrze ktos moze powiedziec ,ze Amerykanki sa najpiekniejsze,bo takich kobiet jak w Beverly Hills nie ma nigdzie na swiecie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Angielki tfu!!!!!! IP: *.server.ntli.net 05.08.06, 20:53 Czy przeciętna Polka musi koniecznie pochodzić z małego miasteczka? Przeciętne Polki mieszkają też np. w Warszawie i chodzą po ulicach, aż miło popatrzeć, zwłaszcza latem 8-). Porównywanie studentek z Oxford do gwiazd z Beverly Hills jest trochę nie na miejscu, nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
bragiel Re: Angielki tfu!!!!!! 06.08.06, 02:03 Bij ...Angiesskie kobiety są jednymi z najbzydszych kobiet w Europie(brzydsze są tylko Niemki i Holenderki). Przejdź się w lecie po Krakowie, a potem np. po Manchasterze-zobaczysz różnice. Odpowiedz Link Zgłoś
antypolak1 Cala Europa juz zna Polki:-) 06.08.06, 14:51 bragiel napisał: > Bij ...Angiesskie kobiety są jednymi z najbzydszych kobiet w Europie(brzydsze > są tylko Niemki i Holenderki). > Przejdź się w lecie po Krakowie, a potem np. po Manchasterze-zobaczysz różnice. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=10798270&a=10798270 Andaluzja. Polka to prostytutka - E, prostituta! - słyszę spod sklepu. Poza kilkoma Marokańczykami pod sklepem jestem jedyną osobą na uliczce. Wołają do mnie. Omijam ich łukiem. Leci za mną: - Polacca? Si! Polacca prostituta! Polski ksiądz Adam Szymczak wzrusza ramionami, kiedy mu opowiadam, co mnie spotkało. Dla niego to żadna nowość. - Tu jest tragicznie - mówi kapłan, misjonarz, który od półtora roku mieszka w 14-tysięcznym miasteczku Moguer. - Nasze dziewczyny pracują na to, że każda Polka na ulicy kojarzy się z prostytutką. Rozbijają hiszpańskie małżeństwa, choć same mają rodziny w Polsce, nieraz dzieci. Nie kontaktują się z nimi. Mieszkają z Arabami. Od czterech lat w styczniu w okolice andaluzyjskiego miasta Huelva przyjeżdżają Polki. Co roku więcej. Na początku było ich 3-4 tysiące. W tym sezonie będzie ich około 8 tys. Bezrobotne, po selekcji w urzędach pracy w Polsce, jadą trzy dni autobusami na południe Hiszpanii. Szczęściary mieszkają w wynajętych przez pracodawców domach w miasteczku. Zachwycają się pomarańczami na drzewach, białymi domami, styczniowym słońcem, które opala jak u nas w lipcu. Muszą jednak na własny koszt docierać na pola truskawkowe. Idą piechotą po kilka, kilkanaście kilometrów albo łapią okazję. Część kobiet mieszka na campach - w barakach tuż przy polach truskawkowych. Żyją wśród Arabów (przeważnie Marokańczyków przyjeżdżających do pracy), którzy szaleją za blondynkami z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
antypolak1 Re: Cala Europa juz zna Polki:-) 06.08.06, 14:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=20179382&a=20280339 Kolejna opinia o Polkach jest niestety mniej przyjemna. Uznawane jesteśmy za łatwe....Mówiło się niekiedy "polacca" na określenie "putana"...ci którzy znają włoski wiedzą o co chodzi.A pozostali na pewno się domyslają. Niestety sama widziałam, jak się Polki zachowują i trochę im się Włochom nie dziwię. Czasami, jak wygłodzone suczki rzucały się na Włochów. Dzień później na innego...Wyobraźcie sobie małe miasteczko, gdzie wszyscy sie znają. Kobiety rzadko wychodzą same na ulice i Polki w krótkich spódniczkach, odwrcających się za gwizdaniem facetów. Stawiają nas tam często obok Ukrainek. Przykro mi to pisać, sama próbowałam temu niejednokrotnie zaprzeczyć...aż w końcu udawałam, że nie znam tych dziewczyn. Po prostu nie chciałam być postrzegana jak one...Napiszcie wasze zdanie...Może na szczęście mieliście inne doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
antypolak1 Re: Cala Europa juz zna Polki:-) 06.08.06, 15:04 Autor: gosc_z_ch Data: 26.04.06, 11:27 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz ------------------------------------------------------------------- ------------- Nie wiem czy to pomoze. Dam przyklad z innego kraju. W zeszlym tygodniu bylem na wakacjach w malym miasteczku na poludniu Hiszpanii. Jedyny przemysl to uprawa truskawek, pomidorow, cytrusow, etc. Zgadnijcie kto pracuje w polu: murzyni i arabowie z Afryki oraz ... nasze rodaczki (mezczyzn jest niewielu). Co robia wieczorem po pracy w polu? Uprawiaja najstarszy zawod swiata. Najciekawiej (?!) wyglada to wieczorem. Na glownym rynku miasteczka, nasze k... o przepraszam pracownice sezonowe siedza na lawkach a dookola jezdza samochodami lub motorami murzyni i arabowie i wybieraja. Ok 22h zabawa zaczyna sie takze na placu: picie i spiewy naszych k..., ktore nie znalazly nikogo na noc i murzynow / arabow, ktorzy nie maja forsy, lokalu lub chociaz samochodu aby wziac panienke. Sceny takie, ze sie zygac chce. Kiedy odchodzilem o 23h, nasze k... wlasnie uczyly spiewac murzynow i arabow "Hej sokoly, omijajcie gory, pola, lasy doly ...". Hiszpanow tam nie ma. Po 20h matki zabieraja swoje dzieci aby na to nie patrzyly. Nawet policjant boi sie zagladac. Jak ostatnim razem pojawil sie na rynku, zostal pobity przez nasze panie i ich opiekunow. Ktos powie, ze to tylko czesc tam pracujacych. Moze i prawda, ale sadzac po liczbie naszych k... na rynku, nie jest to mala czesc. I jaka moze byc opinia o Polakach? Dobra rada: nie przyznawajcie sie w Hiszpanii, ze jestescie Polakami (pewnie teraz takze i w Belgii). forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=40868546&a=40868546 Odpowiedz Link Zgłoś
bragiel Re: Cala Europa juz zna Polki:-) 06.08.06, 17:06 Hm,ale co to ma w oóle do rzeczy? Przecież nie wypowiadam się o stylu zycia, o tym jakie są z charakteru, jak się zachowują, kim są -Polki, tylko o ich urodzie. Fakt, że w większości przypadków uroda nie idzie w parze z rozumem i ciekawym charakterem, ale przeciez mówimy tu o samej urodzie, a nie całej resczie tego, co składa się na człowieczeństwo. Pod względem urody Polki sa dla mnie najpiękniejszą nacją na nasdzym globie, potem stawiam Rosjanki , a na trzecim miejscu Czeszki. Chociaż oczywiście jest to kwestai gustu, bo ktoś może np.preferować Japonki czy Tajki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxl Polki przy Niemkach i Holenderkach nie maja szans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 13:40 Taka prawda:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trey Re: Polki przy Niemkach i Holenderkach nie maja s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 19:03 Sexport Tygodnik "Wprost", Nr 1069 (25 maja 2003) Tysiące Polek dorabia latem w Hiszpanii, Francji i Portugalii Mają przeważnie 19-28 lat. Są studentkami, nauczycielkami, urzędniczkami, zdarzają się nawet pracownice wymiaru sprawiedliwości. Oficjalnie przyjeżdżają jako turystki. Rodzinie w Polsce mówią, że jadą na kursy językowe, do pracy sezonowej lub jako opiekunki do dzieci. W rzeczywistości pracują jako prostytutki - najczęściej 5-8 tygodni i wyjeżdżają z roczną pensją nauczyciela. Zatrudniają się w salonach masażu, domach relaksu, nocnych klubach bądź wynajmują pokoje na godziny w motelach. Właściwie nie zdarza się, by wystawały na ulicach. Najwięcej pracuje w Katalonii, która jest centrum europejskiego seksbiznesu. Według Jordiego Aizpuru z lokalnej katalońskiej policji Mossos d'Esquadra, Polki świadczą seksualne usługi w co najmniej 30 miejscowościach Costa Brava, Costa Daurada i Costa del Maresme. Pracują też na południu Francji - w Marsylii, Nicei, Collioure, Antibes, Gruissan i Saint-Tropez. Od ubiegłego roku zdominowały również seksbiznes w portugalskiej prowincji Algarve. Podczas wakacji we Francji, Hiszpanii i Portugalii dorabia w ten sposób co najmniej 3 tys. młodych kobiet z Polski. - Trudno określić skalę wyjazdów na Zachód tzw. cichodajek, ale powołam się na opinię radnej Gertrudy Schenk z Berlina, która się tym problemem zajmowała. Stwierdziła ona, że aż 90 proc. kobiet z Polski działających w seksbiznesie zdaje sobie sprawę z tego, po co jedzie. Część zresztą dorabia w ten sposób też w Polsce - mówi młodszy inspektor Bogusław Tomała, koordynator Zespołu do spraw Patologii w Biurze Służby Kryminalnej Komendy Głównej Policji. Polki upodobały sobie Francję, Hiszpanię i Portugalię, bo liczą na to, że im dalej od kraju, tym mniejsza szansa spotkania kogoś znajomego. www.wprost.pl/ar/?O=44420 Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Znowu worclawskie trolle sie przypetaly... 05.08.06, 00:57 ... odgrzewajac stare kotlety ale coz sie dziwic skoro troll pisze na przyklad tak: "Oczywiście moim "fanom" którzy na kazdy pojawiający sie post dostaja wzwodu bądź zwilzenia krocza dziekuje z góry ( chociaż pewnie i tak sie odezwą )." Odpowiedz Link Zgłoś
kielczow2003 Re: Znowu worclawskie trolle sie przypetaly... 06.08.06, 02:37 hehehe ale mnie rozbawiasz. jezeli wgłebiłabys sie w treśc tego pstu wiedziałabys dokładnie co i do kogo pisałem więc darun sobei takie delikatne podsumowania szanowna kolezanko lepiej poczytaj sobie cos bardziej wartosciowego na forum kraj czy inne posty we Wrocławiu. Bawia mnie tacy detektywi hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Zaraz ktos powie ,ze to Walijka:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 10:11 www.pameladennis.com/images/catherine%20zeta%20jones.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jahnz6 Polki tfu!!!!! 05.08.06, 10:25 Czy ktos z was spotkał rodowita Polke o jakiejs interesujacej urodzie???? W większości to sa obrzydliwe kobiety. Jedynie kobiety niepolskiego lub mieszanego pochodzenia ratuja trochę sytuację. Natalia Kukulska-Zydowka,Weronika Rosati-Wloszka,Edyta Gorniak- Cyganka,prezenterki TVN Omeena i Olimpia-mulatki i Claudia Carlos-Portugalka. Odpowiedz Link Zgłoś
bragiel Re: Polki tfu!!!!! 06.08.06, 02:01 Tak-spotkałem tysiące takowych. Polecam www.fotka.pl , porównaj z jakimś angielskim serwisem randkowym- zobaczysz rózncie w urodzie kobiet polskich i angielskich. Polskie kobiety to mercedesy a angielskie wybrakowane syrenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Angielki tfu!!!!!! IP: *.server.ntli.net 05.08.06, 11:37 Ciekawe że tutaj w ogóle nie ma naturalnie chudych dziewczyn jakie w Polsce czasem się widuje (mówię o dziewczynach wsuwających góry jedzenia i nie będących wstanie ważyć więcej niż np. 46kg przy wzroście 170cm). Jeżeli się takie dwa razy do roku spotka, to są to zawsze Polki, Litwinki, Estonki, itd. nigdy Brytyjki. Nie mówię o anorektyczkach, bo to zupełnie inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kev Re: Angielki tfu!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 11:55 Jak kobieta przy wzroscie 170cm wazy mniej niz 50kg to znaczy ,ze cos z nia nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mwaruwari Re: Angielki tfu!!!!!! IP: 194.74.238.* 05.08.06, 12:34 Megabzdury oparte na idiotycznych stereotypach, z ktorych ci co te bzdury wypisuja nie zdaja sobie w najmniejszym stopniu sprawy. Poza tym nigdy nie slyszeli o statystyce i statystycznych rozkladach. Do tej pory - a jestem w GB na razie od miesiaca - widzialem bardzo wiele slicznych dziewczyn, ktore nie sa ani Hinduskami, ani Mulatkami, ani Polkami, Czeszkami, Slowaczkami, Wegierkami, Francuzkami itp. itd. Z ksiezyca tez nie przylecialy. Moze auto watku i inni mu podobni wbija sobie w koncu kilka podstawowych prawd w - za przeproszeniem - leb, czego im z calego serca zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Angielki tfu!!!!!! IP: *.server.ntli.net 05.08.06, 13:16 Zazdroszczę gustu. Ja mam niestety inny i ogromna większość Brytyjek mi się nie podoba. Niedawno byłem w Warszawie, na Nowym Świecie w ciepły letni dzień można dostać oczopląsu! Przy okazji - w jakiej części Wielkiej Brytanii tyle ładnych dziewczyn widziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
java41 Taaaa Polki to widac na ulicy 05.08.06, 13:35 Zadziwiajacy jest brak polskich pieknosci wsrod supermodelek,aktorek ,czy gwiazd muzyki.Kraj liczacy 38 mln ludzi nie wydal ani jednej pieknej kobiety,ktora bylaby znana na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Taaaa Polki to widac na ulicy IP: *.server.ntli.net 05.08.06, 15:39 java41 napisał: > Zadziwiajacy jest brak polskich pieknosci wsrod supermodelek,aktorek ,czy > gwiazd muzyki.Kraj liczacy 38 mln ludzi nie wydal ani jednej pieknej > kobiety,ktora bylaby znana na swiecie. Nie wydał ani jednej pięknej kobiety czy żadnej z nich nie udało się być sławną na cały świat? To duża różnica. Poruszasz teraz problem przebicia się na światowych rynkach, co z samą urodą ma niewiele wspólnego. Może jeszcze napiszesz że nikt w Polsce nie skomponował dobrej muzyki, mamy brzydkie modelki i kiepskich aktorów? Tak naprawdę jakbyś się trochę zainteresował tematem to byś zauważył, że w najwyższej rangi pokazach mody od czasu do czasu uczestniczą polskie modelki. Co do aktorek - w tym zawodzie język jest bardzo trudną barierą do pokonania. Nie każdy jest tak uzdolniony językowo jak Andrzej Seweryn. Niedawno jechałem z kolegą Anglikiem kilka godzin samochodem, puściłem mu trochę polskiej muzyki. Był naprawdę pod wrażeniem, pytał się jak to możliwe że tak dobra muzyka nie jest w ogóle znana na świecie. Bo jest kiepska? Odpowiedz Link Zgłoś
java41 Czyzby tylko jezyk? 05.08.06, 16:10 Jakos Czeszki i Slowaczki nie maja takich problemow.Obecniej najlepiej zarabiajaca modelka na swiecie jest Czeszka Karolina Kurkova, oprocz niej jest wiele innych supermodelek z tego kraju.Polki przy nich to co najwyzej piata liga. Najseksowniejsza kobieta swiata pochodzi ze Slowacji uroda.onet.pl/36266,2,,,,najseksowniejsza_adriana,galeria_spec.html Lista 20 najlepiej zarabiajacych modelek na swiecie- dominuja Niemki i Czeszki www.netzeitung.de/entertainment/style/349437.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; W 20 sa trzy Brytyjki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 20:04 9-Naomi Campbell 10-Kate Moss 12-Karen Elson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Czyzby tylko jezyk? IP: *.server.ntli.net 05.08.06, 20:10 Skoro królują Niemki i Czeszki to znaczy że Polki są brzydkie? Wielu moim znajomym Niemki się raczej nie podobają, więc jak widzisz kryterium ilości modelek nie jest żadnym wyznacznikiem urody. Jeszcze raz napiszę - mylisz biznes z urodą. Biznes ma specyficzne zapotrzebowanie. Skoro wiesz wszystko to może mi napiszesz dlaczego po wybiegach chodzi tak mało Murzynek, skoro w Afryce są miliony naprawdę przepięknych zgrabnych dziewczyn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; Re: Czyzby tylko jezyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 20:26 A dlaczego jest zapotrzebowanie na Czeszki? Przeciez Polakow jest kilka razy wiecej.Polacy maja na calym swiecie olbrzymia ponad 20 milionowa diaspore.A jednak to Czeszki i Slowaczki robia miedzynarodowe kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Czyzby tylko jezyk? IP: *.server.ntli.net 05.08.06, 20:54 Czy taki np. Gerard Depardieu jest supereleganckim przystojnym mężczyzną? A jednak zrobił międzynarodową karierę. Rozmawiamy o urodzie czy o biznesie? Odpowiedz Link Zgłoś
pinheadd Re: Czyzby tylko jezyk? 05.08.06, 21:29 ralph jak zwykle argument z katowni kolo narzedziowni bo ci udowodnili ze glupoty gadasz. polki moga ci sie podobac - to twoja wlasna opinia i masz do niej prawo ale mowa jest o OGOLNIE rozpoznanym miedzynarodowym sukcesie osiagnietym z powodu urody gdzie polki sa daleko w tyle za czeszkami czy slowaczkami wiec nie wykrecaj kota ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Czyzby tylko jezyk? IP: *.server.ntli.net 05.08.06, 22:10 pinheadd napisał: > a jest o OGOLNIE rozpoznanym miedzynarodowym sukcesie osiagnietym > z powodu urody gdzie polki sa daleko w tyle za czeszkami czy slowaczkami Skoro bawimy się w te klocki: Czyżby tytuł Miss Świata nie był rozpoznanym międzynarodowym sukcesem osiągniętym z powodu urody? Proszę bardzo: Aneta Kręglicka - Miss Świata, 1989 Monika Nowosadko - 4 miejsce, 1987 Ewa Wachowicz - 4 miejsce, 1992 Katarzyna Borowicz - 4 miejsce, tytuł Najpiękniejszej Europejki, 2004 Dodam tylko że żadna Czeszka ani Słowaczka nigdy nie została Miss Świata. Wystarczy? Wybiegi i wszelkie konkursy absolutnie nie świadczą o urodzie przeciętnej mieszkanki danego kraju. Ze statystyk wynikałoby że najpiękniejsze kobiety powinno się spotykać w Indiach i Wenezueli (po 5 Miss Świata) i w Wielkiej Brytanii (4 Miss Świata, w tym 3 razy w latach 60-tych, trochę dawno temu). Islandki i Szwedki (po 3 Miss Świata) też powinny należeć do ścisłej światowej czołówki. Ciekawe... No dobra, koniec dygresji, to jest wątek o urodzie Brytyjek. Odpowiedz Link Zgłoś
java41 Re: Czyzby tylko jezyk? 05.08.06, 22:16 Tylko ze 21 letnia Czeszka Kurkova zarobila 43 mln euro.A ile zarobila taka Kreglicka czy Wachowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Czyzby tylko jezyk? IP: *.server.ntli.net 05.08.06, 22:21 Kurcze, jak grochem o ścianę. Rozmawiamy o urodzie czy biznesie? Dla mnie EOT, rozmowa nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
java41 Re: Czyzby tylko jezyk? 05.08.06, 22:29 Sorry to Ty nie rozumiesz.Moze lopatologicznie .Wez zapytaj kilku obcokrajowcow czy znaja taka Wachowicz albo Nowosadke,a pozniej zapytaj o Kurkova,Sklenarikova albo Herzigova:-) To tak jakby porownywac Ronaldinho z Maciejem Zurowskim i udowadniac ,ze ten ostatni lepiej gra w pilke:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Czyzby tylko jezyk? IP: *.server.ntli.net 06.08.06, 00:07 Rozmawiamy o biznesie, popularności jednostek i sukcesie w którym uroda ma tylko skromy udział, czy o urodzie przeciętnej mieszkanki danego kraju? Nadal nie odpowiedziałeś mi na to pytanie. Chyba nie masz bladozielonego pojęcia o modelingu. Widziałeś kiedyś Kate Moss bez makijażu, tak po prostu sfotografowaną? A profesjonalne foty ma nieziemskie. Jest jeszcze wiele modelek, które tak normalnie czasem są wręcz brzydkie, ale na zdjęciach wychodzą rewelacyjnie. Nie tylko uroda decyduje o sukcesie. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Czyzby tylko jezyk? IP: *.server.ntli.net 05.08.06, 22:17 Jeszcze dodam drobiazg. Kilka razy rozmawiałem z Belgami, którzy byli kiedyś w Polsce. Wszyscy (dokładnie 100% z nich) podkreślali, że zaskoczyła ich ogromna ilość pięknych dziewczyn, zachwycali się ich urodą, mówili że w żadnym kraju tak ślicznych dziewczyn nie widzieli, to było ich najważniejsze wspomnienie z Polski. No cóż, to tylko Belgowie, oni się pewnie nie znają... Odpowiedz Link Zgłoś
java41 Re: Czyzby tylko jezyk? 05.08.06, 22:21 Gość portalu: Ralph napisał(a): > Jeszcze dodam drobiazg. Kilka razy rozmawiałem z Belgami, którzy byli kiedyś w > Polsce. Wszyscy (dokładnie 100% z nich) podkreślali, że zaskoczyła ich ogromna > ilość pięknych dziewczyn, zachwycali się ich urodą, mówili że w żadnym kraju ta > k > ślicznych dziewczyn nie widzieli, to było ich najważniejsze wspomnienie z Polsk > i. > No cóż, to tylko Belgowie, oni się pewnie nie znają... ok mozemy uznac ,ze Polki sa jednak najpiekniejsze na swiecie ,ale to by oznaczalo ,ze sa po prostu glupie i leniwe i zwyczajnie nie chce im sie pracowac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: Czyzby tylko jezyk? 06.08.06, 00:53 Uważasz, że brak tłumu Polek na międzynarodowych wybiegach jest wyznacznikiem głupoty i lenistwa. Nie dla każdego szczytem ambicji jest modeling i piekna kobieta ma prawo realizować się w innych dziedzinach życia jeśli jej to odpowiada, co nie oznacza, że jest głupia, bo odmowila współpracy z agencją modelek, po prostu ma inny sposób na życie niż bieganie po wybiegach (notabene nie jest to łatwe zajęcie jak się niektórym wydaje). Wracając do tematu: Polki są piękne,choć bywają zaniedbane(zależy to głownie od środowiska w jakim się bywa), a Brytyjki, cóż często po prostu grube, co nie dodaje im urody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igal Re: Czyzby tylko jezyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 16:17 Szczytem marzen Polki jest wyjscia za maz za obcokrajowca ,najlepiej nalezacego do rasy bialej tubylca,a jak nie da rady z bialym to przynajmkniej za kolorowego posiadajacego obywatelstwo.Czeszki maja troche wyzej postawiona poprzeczke. Odpowiedz Link Zgłoś
java41 Re: Czyzby tylko jezyk? 05.08.06, 22:19 W ten sposob mozesz udowadniac ,ze Polacy sa lepsi w pilke nozna od Brazyliczkow lub Czechow ,bo jakis tam Polak gra w podrzednej lidze szkockiej, a inny jest rezerwowym w Grecji.Fakty sa jednak takie ,ze to Czesi graja w lepszych klubach i to oni osiagaja miedzynarodowe sukceesy,a nazwiska czeskich pilkarzy znaja kibice na calym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
java41 Re: Czyzby tylko jezyk? 05.08.06, 22:09 Niemki nie podobaja sie wiekszosci Polakow ,ale to nie zmieni faktu ,ze wsrod top modelek i miss Europy jest najwiecej Niemek i Austriaczek. en.wikipedia.org/wiki/Miss_Europe Oczywiscie wsrod 20 najlepiej zarabiajacych modelek sa ciemnoskore kobiety 6-Liya Kebede-Etiopka 9-Naomi Campbell -Brytyjka jamajskiego pochodzenia A takze 2 Latynoski 7-Giselle Bündchen-Brazylijka z niemieckiej rodziny 14-Eva Mendes -Amerykanka pochodzenia kubanskiego Na 4 miejsu jest Rosjanka Natalie Vodianova,a na 15 Estonka Carmen Kass A Polek ,jak nie bylo ,tak nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinhead Re: Czyzby tylko jezyk? IP: *.15.rb4.adsl.brightview.com 05.08.06, 23:46 no ale miss world to konkurs ktory wymiera, dinozaur z dawnej epoki, KOMPLETNIE bez znaczenia na swiatowym targu pieknosci przyklady java41 mowia same za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
antypolak1 Polki vs Brytyjki 06.08.06, 14:46 Miss Europy- 1:0 dla UK en.wikipedia.org/wiki/Miss_Europe Miss Swiata -4:1 dla UK en.wikipedia.org/wiki/Miss_World Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Angielki tfu!!!!!! IP: 193.128.110.* 05.08.06, 13:10 Wiekszosc Szkotek jest szczupla. Wszystkie z ktorymi pracuje sa szczuple i calkiem ok. Tylko jedna, pomimo ze jest ruda, wyroznia sie ciekawa uroda.Niziutka, delikatniutka i ciagle usmiechnieta.Bardzo ladna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knife culture Re: Angielki tfu!!!!!! IP: *.server.ntli.net 05.08.06, 13:30 ulster niestety reprezentuja otyle, blade pasztety. W firmie, w ktorej pracuje 3/4 kobiet ma nadwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Zna ktos moze jakas strone w UK na zasadzie.... IP: *.puck.net.pl 05.08.06, 14:07 ....polskiej: " fotka.pl " ? Co do urody to ktos tu chyba dobrze napisal , ze to raczej od gustu zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinhead znam... IP: *.15.rb4.adsl.brightview.com 05.08.06, 21:42 ale taka z wybornymi polskimi dziewczynami fotkapeel.blogspot.com/ sliczne - te pozy, te kozaki, te zolte wlosy, ten swiatowy, wystroj wnetrz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: znam... IP: *.puck.net.pl 07.08.06, 14:48 Gość portalu: pinhead napisał(a): > ale taka z wybornymi polskimi dziewczynami > > fotkapeel.blogspot.com/ > sliczne - te pozy, te kozaki, te zolte wlosy, ten swiatowy, wystroj wnetrz! > No , ale nie o taka strone mi chodzilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kerberos Re: Angielki tfu!!!!!! IP: *.range86-129.btcentralplus.com 05.08.06, 14:10 Ja spotkalem, chocmusze przyznac, ze odsetek kobiet w MOIM GUSCIE jest nieporywnywalnie wiekszy w Polsce. Wszedzie spotkasz ladne kobiety, nawet na Marsie, gdyby okazalo sie, ze jednak jest na nim zycie :>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Angielki tfu!!!!!! IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 05.08.06, 22:14 Ludzie dlaczego znowu sie opluwacie? Ja mieszkam w Irlandii i tez nie podoba mi sie to że często widzę grube, zaniedbane kobiety, ale równie często widuje też eleganckie i ładne. Tak samo jest przecież w Polsce. Po prostu niektórym nie podoba sie nic co nie jest polskie a z drugiej strony idealizują wszystko co polskie. Jeszcze inni uważają że już tak się z integrowali z tubylcami że gotowi są polec w ich obronie. W kazdym razie dyskusja na ten temat jest bez sensu bo wszystko jest kwestią gustu. Jeden lubi okragłe kobiety, a drugi nie . I kto jest lepszy? Ten temat jest w stylu "kazdy Polak na emigracji zmywa gary" Ludzie dajcie już sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
kielczow2003 Re: Angielki tfu!!!!!! 06.08.06, 02:41 W oc niektórych az kipi zawiśc nietolerancja i dogmatyzm. Ja zadałem proste pytanie i wielu ludzi odpowiedziało jak LUDZIE, sporo tez tutaj przemadrzalskich i wielkich "swiatowców" hehehehe Pani piszacej o trollach dziekuje za zgrabna podsume myslę jednak że ma nikłe pojecie o tym czym jest dyskusja i wymiana pogladów. I z czego to uprzedzenie do Wrocławia???????? Hehehehe zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinhead Re: Angielki tfu!!!!!! IP: *.203.adsl.brightview.com 06.08.06, 09:19 jaka zawisc, jaki dogmatyzm? piszesz o 'obrzydliwych' kobietach angielskich z takim znastwem jakbys przemierzyl UK wszerz i wzdluz i spotkal przedstawicielki plci przeciwnej from all walks of life na poczatek wyprowadz sie z dzielnicy dla bialej biedoty to przestaniesz widziec Vickies Pollard - to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
set111 Re: Angielki tfu!!!!!! 06.08.06, 11:17 Jak mowi stare POLSKIE przyslowie " Nie ma brzydkich kobiet tylko czasami wina brak !!!" Odpowiedz Link Zgłoś
kielczow2003 Re: Angielki tfu!!!!!! 06.08.06, 12:51 Właśnie dlatego piszę i dzielę się swoimi spostrzezeniami ponieważ, "trochę już widziałem" a bit of that and a bit of that. W USA przez pół roku pracowałem w biurze w Filadefii i było tam mnóstwo dziewczyn z wysp. Wiadomo że o gustach się nie dyskutuje ja tylko dziele się wrażeniami estetycznymi, a co niektórzy zrobili z tego spór cywilizavcyjno-patriotyczny i to jest cieńkie jak barszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
skinnycow Re: Angielki tfu!!!!!! 06.08.06, 17:37 Cha, jade sobie ostatnio taksowka (taksowkarz Pakistanczyk) i po wstepnej rozmowie skad to jestesmy, taksowkarz mowi do mnie tak: "wiesz co zauwazylem, Polki to naprawde piekne kobiety - bez porownania piekniejsze od Angielek i Azjatek, jestecie naprawde wyjatkowe" I po chwili dodaje, "tylko czy polscy mezczyzni doceniaja jakie jestescie piekne?" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)))))))))))))))) A za chwile wiozl jakas Japonke i walil jej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 17:50 ten sam tekst:-) Odpowiedz Link Zgłoś
skinnycow Re: A za chwile wiozl jakas Japonke i walil jej 06.08.06, 18:20 Zalosny jestes Gosc, moglbys wymyslec cos bardziej oryginalnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Kto tu jest zalosny??????????:-)))))))))))))) ))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 19:31 A pozniej Polki placza na tym forum ,ze ich Mahmudy juz nie kochaja:-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24864&w=43604913 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: A za chwile wiozl jakas Japonke i walil jej IP: *.puck.net.pl 07.08.06, 14:45 Gość portalu: :-)))))))))))))))) napisał(a): > ten sam tekst:-) He he he , dokladnie tak jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Angielki tfu!!!!!! 07.08.06, 13:49 > Pani piszacej o trollach dziekuje za zgrabna podsume myslę jednak że ma nikłe > pojecie o tym czym jest dyskusja i wymiana pogladów. w ten sposób zostalem kobieta... widzisz trollu, gdybys choc pobyl na tym forum jeden dzien, wiedzialbys, ze kobieta nie jestem i nie bylem... a co wiecej zobaczylbys conajmniej jeden poodbny watek do Twojego > I z czego to uprzedzenie do Wrocławia???????? sam nie wiem... moze dlatego, ze byl tu nijaki Markus z cala masa nicków trollujacy tutaj namietnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kielczow2003 Re: Angielki tfu!!!!!! 08.08.06, 16:55 Hehehehe i zobacz piekny książę jak szybko ulegasz pewnym stereotypom. No cóż królewiczu zacznij pracować móżdżkiem a nie zwojami to przestaniesz mieć uprzedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Angielki tfu!!!!!! 07.08.06, 15:07 wszedzie sa kobiety ladne i brzydkie, zawsze filtrowane przez nasze indywidualne oraz wyksztalcone kulturowo pojecie o pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
antypolak1 Wychodza polackie kompleksy 07.08.06, 15:44 Polska jest najbiedniejszym krajem UE z najwiekszym bezrobociem.Dorebek naukowy wlasciwie zaden,bo kraj liczacy kilkadzisiat milionow obywateli nigdy nie dostal naukowego nobla. Opatentowane wynalazki -przedostatnie miejsce w Europie ,tylko Albania jest nizej. Polscy wynalazcy "Na całym świecie opatentowuje się około 1,6 miliona wynalazków rocznie! Połowa z tej liczby pochodzi z USA, Wielkiej Brytanii, Francji, Japonii i Niemiec. Polacy na tym tle wypadają co najmniej mizernie. Uzyskujemy europejskie patenty na około 20 - 30 wynalazków rocznie (czyli zaledwie 0,003 % opatentowanych w Europie wynalazków pochodzi z Polski), Czesi i Węgrzy mają sto razy więcej patentów w ciągu roku. Dużo lepiej było przed II wojną światową, kiedy to Polska zajmowała 5-6 miejsce w Europie pod względem liczby patentów" Sport-Polska nie ma zadnego sportowaca ,ktory bylby znany na swiecie. Medela na ostatnich igrzyskach olimpijskich w Atenach Rosja-92 medale Ukraina- 23 medale Rumunia-19 medali Wegry-17 medali Bialorus-15 medali Bulgaria-12 Polska-10 medali Kraj liczacy niemal 40 mln mieszkancow nie wydal ani jednego pisarza ,ktory bylby znany na swiecie Polacy probuja poprawic sobie samopoczucie mowieniem o wyjatkowej urodzie Polek ,ale fakty pokazuja ,ze to kolejny polski mit ,bo malo kto na swiecie slyszal o polskich modelkach, aktorkach czy gwiazdach murzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Wychodza polackie kompleksy 07.08.06, 16:09 byl taki dowcip, gdy turysta spytany o wrazenia powiedzial: "Takie ladne kobiety macie, takie ladne dzieci macie... a jak przychodzi cos zrobic rekami lub glowa - to od razu spieprzone" [ze skromna dedykacja dla kielczowa2003] Odpowiedz Link Zgłoś
kielczow2003 Re: Wychodza polackie kompleksy 08.08.06, 16:52 Hehehe byc moze mamy inne poczucie humoru, jezeli to kawał to raczej kiepskawy.Jezeli moralizatorska historyjka też kiepska ale rozumiem ze podparta zyciowa empirią. No cóż....... Odpowiedz Link Zgłoś
bragiel Re: Wychodza polackie kompleksy 07.08.06, 19:48 Ty chyba nie rozumiesz słowa pisanego, albo jesteś tak pijany lub naćpany... Mówimy, a własciwie piszemy, o urodzie Polek, a Ty wyskakujesz niczym filip z konopii(najpewniej indyjskiej) z medalami na Igrzyskach Olipmpijskich i o udziale procentowym Polski w wynalazkach... Co ma piernik do wiatraka? Przejdź się kiedyś po polskiej ulicy w lecie,najlepiej po jakiś ludnym deptaku nadmorskim, a Twój antypolonizm będzie malał wprost proporcjonalnie do wzrost napięcia w pewnym mięsniu ...Nie no żartuje-ale naprawdę Polki są dla mnie najpiękniejsze na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Tak wlasnie pocieszaja sie Polacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 20:06 Jestesmy biedni,glupi,malo sprawni ,ale chociaz ladni.Niemcy sa od nas lepsi wlasciwie w kazdej dziedzinie,Anglicy tak samo,ale Polki sa ladniejsze od Niemek ,Angielek,Brazylijek,Wloszek i calego swiata.Skad to wiemy? Bo jakis pakistanski taksowkarz tak powiedzial albo znajomy Arab poznany podczas wakacji w Tunezji:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Jak na Polke ladna:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 09:36 Pewnie mama byla Zydowka ,a babcia Ukrainka,bo typowe Polki tak nie wygladaja:- )))))))) wiadomosci.onet.pl/1373252,69,1,1,item.html 25-letnia Marzena Cieślik z Wolina zdobyła w sobotę tytuł Miss Polonia 2006. Oprócz tytułu najpiękniejszej Polki, zwyciężczyni otrzymała samochód seat altea i kolię wysadzaną brylantami www.itvp.pl/misspolonia2006/i.tvp/ Odpowiedz Link Zgłoś
sir_thunderfart Re: Jak na Polke ladna:-) 20.08.06, 18:18 Gość portalu: cezar napisał(a): > Jestesmy biedni,glupi,malo sprawni ,ale chociaz ladni.Niemcy sa od nas lepsi > wlasciwie w kazdej dziedzinie,Anglicy tak samo, ------------------ Oni są zapewnie lepsi od ciebie w każdej dziedzinie, ale napewno nie ode mnie. Nie wypowiadaj się więc w imieniu całego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)))))))))))))))) I co wiesniaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:33 zyciegwiazd.onet.pl/39136,0,1,najpiekniejsze_brytyjki,galerie.html Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Co czwarta Angielka jest tlusta.A jak wsrod Polek? 07.09.06, 11:42 Te, swiatowiec, co mu mikroczipy z butow wystaja: "Podobny, a nawet większy problem mają Brytyjczycy. W Wielkiej Brytanii odsetek otyłych jest niemal trzy razy wyższy, niż był jeszcze 20 lat temu. To najszybciej rosnący wskaźnik otyłości w Europie Zachodniej. Upodobanie do "fish and chips", fasolki i jaj na szynce spowodowało, że dziś już około 21 proc. Brytyjczyków i ponad 23 proc. Angielek ma znaczną nadwagę. " kobieta.interia.pl/zdrowie/diety/news?inf=762764 Odpowiedz Link Zgłoś
magda2219 Re: Polak najladniejszy na swiecie 07.09.06, 11:50 co czwarta angielka jest tlusta a co drugi polak jest potatohead. znacie to? Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Re: Polak najladniejszy na swiecie 07.09.06, 11:56 Nie, opowiedz, i pokaz w ktorym miejscu nalezy wybuchnac spontanicznym smiechem Odpowiedz Link Zgłoś