greentea2 20.11.05, 12:50 Ktore linie lotnicze lataja z Brukseli do Polski? Dziekuje:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paw_dady Re: Loty do Polski. 20.11.05, 12:58 greentea2 napisała: > Ktore linie lotnicze lataja z Brukseli do Polski? > > Dziekuje:) > lot oraz sn brussels - bezposrednio posrednich jest expotencjalnie wiecej ;) Odpowiedz Link
greentea2 Re: Loty do Polski. 20.11.05, 13:17 Niewielki wybor. Do tej pory unikalam Lotu wiec tylko sn mi pozostaje. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
paw_dady Re: Loty do Polski. 20.11.05, 13:51 greentea2 napisała: > Niewielki wybor. Do tej pory unikalam Lotu wiec tylko sn mi pozostaje. wwybor niewielki za to drogo ;P zawsze masz loty bezposrednie. co do lotu nieslusznie wg mnie lot mimo wszystko jest LEPSZY od sn brussels (former sabena - (Such A Bad Expereince Never Again). Odpowiedz Link
onlyania Re: Loty do Polski. 20.11.05, 13:52 jest jesszcze ta tania linia lotnicza z Brussel-chaleroi(????) do wawy, ale europarlamentarzysci polscy nimi lataja bo za malo dostaja kasy na bilety z PE..:((( no a lot, no coz, LaterOrTommorow odlatuje niz powinien..... Odpowiedz Link
leeaah Re: Loty do Polski. 20.11.05, 14:48 jest jest wizzair - bilety śmiesznie tanie - można w obie strony przelecieć się za 80-90 euro (z opłatami lotniskowymi) wylot o 20.30;) w Warszawie ląduje o 22.30. Lot-em latałam parę razy z Amsterdamu i było oki. Pyszne kanapki;) Odpowiedz Link
paw_dady Re: Loty do Polski. 20.11.05, 18:21 leeaah napisała: > jest jest wizzair - bilety śmiesznie tanie - można w obie strony przelecieć się > > za 80-90 euro (z opłatami lotniskowymi) > wylot o 20.30;) w Warszawie ląduje o 22.30. > Lot-em latałam parę razy z Amsterdamu i było oki. Pyszne kanapki;) no tak ale pytanko dotyczylo lotniska w zaaventem nie shithole w amsterdamie ;) tanie linie sa tanie bo rzadko kiedy mozna na czas odleciec i przyleciec. dlatego nieocenione dla studentow czy salary-boys ktorych jeden dzien w ta czy w tamta nic nie kosztuje. Odpowiedz Link
dominiqus Re: Loty do Polski. 29.11.05, 13:21 Ja do tej pory nie mialem zadnych problemow z Wizz'em Najwieksze spoznienie to 20 minut przy starcie nadrobione w czasie lotu zreszta... Obsluga mila, cena jeszcze lepsza ok. 80euro w 2 strony. Jedyny dodatkowy koszt - autobus z lotniska do Brukseli (10,50Euro) Polecam! Odpowiedz Link
onlyania Re: Loty do Polski. 21.11.05, 16:37 leeaah napisała: >Pyszne kanapki;) wysilili sie :P Odpowiedz Link
paw_dady Re: Loty do Polski. 21.11.05, 21:11 onlyania napisała: > leeaah napisała: > > >Pyszne kanapki;) > > wysilili sie > :P jak serki hochland - smakuja zawsze ale nie kazdemu ;P Odpowiedz Link