karoolka 12.01.05, 15:46 zagubiona w jego oczach..szukalam ciepla w jego dloniach... przepadlam dziewczyny... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 15:51 o tym od kolacji. o tym dla ktorego nog nie chcialam ogolic Odpowiedz Link
mulinka Re: przepadlam... 12.01.05, 15:56 no i ????? opowiadaj i nie kaz sie dlugo prosic! ) Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 15:57 mulinko nie ma co gadac... zakochalam sie.. tulil mnie jak nikt nigdy.. wzial mnie za rece... i trzymal.. i patrzyl na mnie.. i wtulil nos w moje wlosy... Odpowiedz Link
mulinka Re: przepadlam... 12.01.05, 15:59 to wspaniale )) ciesze sie! a mozesz jesc? czy tylko spacerujesz i marzysz? Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 16:01 nie nie jadlam jeszcze nic dzis. ogolnie nie moge sie na niczym skupic.. mam tyle roboty (walentynki sie zblizaja) a robota odlogiem lezy... Odpowiedz Link
semantics Re: przepadlam... 12.01.05, 16:02 przymonij jeszcze co Ci wrozka mowila , prosze bo nie moge znalezc watku Odpowiedz Link
semantics Re: przepadlam... 12.01.05, 16:01 to fantastyczne!!! O rany jak fajnie mi sie zrobilo po przeczytaniu! To co Ty tu dziewczyno robisz!? Gol nogi! ) Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 16:05 dokladnie mulinko. ze poznam milosc zycia i bedzie bebiko w tym roku Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 16:04 nie ma mowy. nasz pierwszy raz bedzie cudny i nie ogole nog dzis zeby sie "bzyknac" w samochdzie. beda swiece, wino i inne takie filmowqe bzdury! prosze wiec mnie nie namawiac do golenia nog ))))))))))))))) Odpowiedz Link
semantics Re: przepadlam... 12.01.05, 16:06 Jesooo zadne samochody!!! i zadne bzykanie!!! Bedzie i wino i swiece i bedziecie sie "kochac" a nie bzykac! W takim razie z goleniem nog prosimy czekac! Odpowiedz Link
mulinka Re: przepadlam... 12.01.05, 16:07 mysle....ze jesli ma byc cudny, to bedzie i w samochodzie i...moze nawet z nieogolonymi nogami(?) bardzo sie ciesze karoolko buziak! Odpowiedz Link
semantics Re: przepadlam... 12.01.05, 16:09 Mulinka, w samochodzie niewygodnie, chyba ze dysponuje sie limuzyna... mnie tez sie zawsze marzyly swiece i pelna romantica. Nich ma Karoolka jak sobie wymarzyla! Odpowiedz Link
mulinka Re: przepadlam... 12.01.05, 16:11 no zgoda w samochodzie nie wygodnie i...karoolka juz to sobie pewnie dobrze zaplanuje ))) (ale fajnie, sama sie poczulam jak przed pierwsza randka, chyba dzis wino i swiece do obiadu beda Odpowiedz Link
bibi1 Re: przepadlam... 12.01.05, 16:12 Karolka,jak tak slodko o nim piszesz, to przypomina mi sie jak mi bibisiowy zrobil pierwszy raz masaz... po nim tez przepadlam i to bez golenia nog )) Odpowiedz Link
mulinka Re: przepadlam... 12.01.05, 16:13 he,he widocznie wiedzial, co robi (no....i swintuszymy jednak od mojego rana) Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 16:21 bo mi sie tak romatycznie zrobilo.. i od razu mi ala hardosc przeszla. i ogolnie pojde pisac list do niego. taki na papierze. piorem i wypsikam go perfuma bo powiedzial ze slicznie pachne. i jak sie spotkamy to mu go wloze do kieszeni ) i poprosze zeby przeczytal jak bedzie sam wieczorem... Odpowiedz Link
semantics Re: przepadlam... 12.01.05, 16:28 o rany ale mi sie tez romantycznie robi! Ach taki sliczny list jeszcze z platkami rozy, ja bym odleciala na miejscu tego szczesciarza! Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 16:29 semi zeby faceci tak robili jak my to bysmy chodzily a raczej unosily sie nad ziemia ozdobione skrzydlami Odpowiedz Link
bibi1 Re: przepadlam... 12.01.05, 16:29 Semi,ja tez troche Karolce zazdroszcze, bo te pierwsze motylki,to potem juz nie lataja Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 16:31 tez zaluje tego bibi.. ze one w kocnu przestana latac.. potem tez jest fajnie ale te pierwsze randki sa po prostu zabojcze Odpowiedz Link
emm1 Re: przepadlam... 12.01.05, 18:12 wedlug moich obliczen to karoolka ma czas do marca, zeby dzisius sie urodzil jeszcze w tym roku.A mamy?Co mamy?Polowe stycznia?ja juz sie pogubilam w datach! Pamietam, jak mialam 18 lat i pierwszego takiego powaznego chloapaka-moja pierwsza wielka milosc-potrafilismy sie calowac po 5 godzin w parku noca siedzac na lawce.Bylo rewelacyjnie.Nie jestesmy juz razem, ale nadal utrzymujemy bardzo cieple kontakty, bo mysle, ze onoje pamietamy ten park noca Karoolka, po co platki w koperte, lepiej od razu lozko nimi obsypac.Swiece, wino i platki na poscieli. a wiecie, ze ja to nie lubie romantyzmu? Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 18:34 emmi zeby obsypac lozko platkami to trzeba najpierw sie do tego lozka dostac licze ze on swoje lozko obsypie dla mnie a dzidzia rzeczywiscie musialaby byc poczeta do marca Odpowiedz Link
asica74 Re: przepadlam... 12.01.05, 18:32 ale sie porobilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fajnie sie porobilo, a bedzie jeszcze fajniej! Karoolka, ciesza mnie takie wiesci! To rozkojarzenie, rozwazania czy golic czy tez nie! Sam mjut! Powiem wam cos smiesznego z czasu jak poznalam A : chodzilam jeszcze krzywiej niz po maryscie zawczasu palonej w ilosciach sladowych, ale przebilam sama siebie, jak zapomnialam kodu alarmu do mieszkania, gdzie owczas mieszkalam. I tak stalam, alarm wyl a ja sie zastanawialam co sie dzieje? I gdzie to tak wyje? Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 18:35 asiulku ja dzis zapomnialam numeru faksu do wlasnej firmy. a jak juz sobie przypomnialam to sie poplakalam jak zobaczylam co ON mi faksem przyslal )) Odpowiedz Link
asica74 Re: przepadlam... 12.01.05, 18:37 a co przyslal ? i dalej placzesz, czy juz przeszlo? I jeszcze chce wiedziec, czy ma dobre serce? Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 18:39 juz nie placze. przyslal mi kartke na ktorej jest tyle serduszek ile godzin od kiedy sie poznalismy ))) chiba ma dobre serduszko. Odpowiedz Link
asica74 Re: przepadlam... 12.01.05, 18:41 bo jak bedziej dran, to ja mu osobiscie pokaze! czasami jestem w warszawie! jakby sie zle zachowywl, to go postrasz, ze taka jedna wredna mu pokaze Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 18:42 powiem mu a raczej ostrzeze czy ostrzege? psia mac ja mam dyplom z dziennikarstwa??? Odpowiedz Link
asica74 Re: przepadlam... 12.01.05, 18:45 jak ma ladna fryzurke to go nie strzyz, ino mu powiedz... a mnie i tak dziwi, ze trafiasz palcami w klawiature! Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 18:46 asiu trafiam bo musze sie wziac za prace w koncu.. nic dzis nie zrobilam Odpowiedz Link
asica74 Re: przepadlam... 12.01.05, 18:52 a jeszcze zapytam: czy on ma hektary? (mam nadzieje, ze nikt nie ma watpliwosci, ze sie smieje? ) Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 19:01 matko swieta? czy co ma? hektary? chyba zakochanie odebralo mi myslenie jakie hektary? durna karolka Odpowiedz Link
asica74 Re: przepadlam... 12.01.05, 19:07 jak to nie wiesz co to sa hektary???!!! koniec swiata! U mnie na wsi zamojskiej, moje ciocie prawdziwe i przyszywane zawsze pytaly: - Johanka, a tys zamlaz wyjszla? no i tu poda odpowiedz, czasami twierdzaca (w zaleznosci od stanu rzeczy) - Ciociu, jeszcze nie, ale moze cos bedzie - A ty juz sprawdzila, ile tam u niego w hehtarach (hektarach ziemi) jest? Cioci chodzilo, czy majetny byl... Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 19:09 aaaaaaaaaaaaaaaaa ja durna jestem jednak hektary to nie wiem czy ma na jakiej wisoce. ale ma samochod ladny to sie zalicza? Odpowiedz Link
tamsin Re: przepadlam... 12.01.05, 19:12 tak, tak te hektory to bardzo wazne sa, tak sie Jagna za Boryne wydala, bo on hektarow mial dosyc Odpowiedz Link
asica74 Re: przepadlam... 12.01.05, 19:12 zalicza sie! tylko sprawdz prosze, czy on ten samochod ma z rozbojow i wymuszen, czy tez mama mu dala, czy tez sam na niego zarobil ciezka praca Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 19:19 asiulku mnie umowila z nim dobra kolezanka wiec mnie chyba nie wsadzila w ramiona bandziora Odpowiedz Link
mijaczek Re: przepadlam... 12.01.05, 19:42 Karoolka! Ale fajowo!!! Sie ciesze za ciebie tak, ze az moje brzuchowe motylki sie obudzily! Superowo! A fogole to mi przypomnialyscie, ze ja przepadlam po Erikowym masazu jaki mi zaserwowal pefnego razu... no i tak juz zostalo, ze Mijaczek i Eryczysko razem :o) Sluchaj, a z tym romantyzmem, to wal na calego! Raz sie zyje!!! Platki, swiece, wino, muzyka, bielizna, ogolone nogi [sic!] i wszystko naraz! A z samochodem to sie wstrzymajcie! Oj, opowiadaj dalej! Odpowiedz Link
asia.sthm A nie mowilam .... 12.01.05, 19:37 ze bedziemy porody na forum odbieraly. I to jeszcze w tym roku! Spoznilam sie na ten watek, ale nieszkodzi. Widze ze wszystko juz obgadane ) Karo, strasznie sie ciesze! i wogole to lec do tej wrozki i ja wysciskaj albo co. A jak hektarow jeszcze nie ma to sprawdz czy robotny chociaz )) Odpowiedz Link
karoolka asia i mijaczek 12.01.05, 19:48 motyle po prostu oszalaly. do wrozki narazie nie pojde, jak sie okaze ze mam bebiko w brzuszku to poleze Odpowiedz Link
mijaczek Re: asia i mijaczek 12.01.05, 20:27 A ja mam pytanie kontrolne - chcesz dzidzie? facet by sie nadawal? :o) Odpowiedz Link
mijaczek Re: asia i mijaczek 12.01.05, 20:52 No to super! W takim razie trzymam kciuki!!!!!!!! Odpowiedz Link
semantics Re: asia i mijaczek 12.01.05, 22:36 hej mialam o to spytac ,male balam sie ze bedzie niedelikatnie. To swietnie karoolka, chcij! ) Odpowiedz Link
st0krotka Re: przepadlam... 12.01.05, 20:20 i coz mi pozostalo powiedziec, Karolka, niech motylki nie opuszczaja ciebie przez dlugi czas!!! tylko prosze cie, nie spal mieszkania, bo ja jak sie zakochalam zapominalam garnkow na gazie i kuchni malo co z dymem nie puscilam) Odpowiedz Link
ulkaa Re: przepadlam... 12.01.05, 20:34 Tak, tak Stokrotko, ja tez tak mialam. I bez przesady, ale chodzilam i gadalam do siebie, jak chora umyslowo. Dopiero ,kiedy zaczeli mi sie przygladac- oprzytomnialam. Karolko,mysle, ze my tu wszyscy po trochu ci zazdroscimy tych pierwszych westchnien, bo one sa niepowtarzalne. Kochaj i kochaj sie, ile sił)) Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 20:45 bedziecie duchowymi matkami mego poczecia jesli nastapi Odpowiedz Link
ulkaa Re: przepadlam... 12.01.05, 20:47 Nie tylko duchowymi, my bedziemy "krzestnymi" matkami. A i jeden ojciec chrzestny tu sie znajdzie Odpowiedz Link
mulinka Re: przepadlam... 12.01.05, 20:48 i kazda Ci wysle jakis drobiazg dla maluszka - to wyprawde bedziesz miala z glowy zaproszenia slubne zrobisz sama (tez zaoszczedzisz) wiec.... majetny nie majetny - nie jest wazne, byle robotny byl! ) Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 20:49 jak to bylo w tym dowcipie.. nie wazne jakiego ma.. wazne zeby dobry byl )))) Odpowiedz Link
asica74 Re: przepadlam... 12.01.05, 22:34 karoolka, nie! to bylo tak: NIE WAZNE JAKIEGO MA, WAZNE BY MIAL DOBRE SERCE! Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 22:36 ja pisalam dobry w sensie charakteru, a nie ze dobry w fikaniu siusiakiem Odpowiedz Link
asica74 Re: przepadlam... 13.01.05, 00:15 ojej, przepraszam, czasami jestem swintuch. Szkoda, ze nie moge tego powiedziec, bo to inaczej brzmi, jak mowie Przepraszam! Odpowiedz Link
st0krotka Re: przepadlam... 12.01.05, 20:51 Karolka, no to na co czekasz? Gol te nogi i do dziela!) Partii masz przyzwolenie) Odpowiedz Link
ulkaa Re: przepadlam... 12.01.05, 20:53 Karolka , a co ty na tych nogach masz, ze juz do legendy urosly ? Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 20:55 wlosy ))) wlosy na nogach to najlepszy srodek antyknocepcyjny dla mnie Odpowiedz Link
ulkaa Re: przepadlam... 12.01.05, 20:57 Musze sobie to zapisac. Kiedy mnie lekarz ginekolog zapyta , co stosuje, tez tak powiem )) Odpowiedz Link
st0krotka Re: przepadlam... 12.01.05, 20:58 zebym to ja wczesniej taki srodek znala, nie stresowalabym sie tyle razy)))) Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 20:58 ula ja mam takie skrzywienie, ze jak mam wlos na nodze to nie ma mowy zeby byl seks. tak mam nawalone Odpowiedz Link
karoolka Re: przepadlam... 12.01.05, 20:53 stokroteczko nie moge... bo jak mu pozwole na 3 randce to wiesz w glowie mu sie poprzewraca.. on musi wyc z zachwytu nade mna! wtedy tak Odpowiedz Link
ulkaa Re: przepadlam... 12.01.05, 21:03 Madrze gadasz, stokrotko. Lece klasc spac malego.)) Odpowiedz Link
st0krotka Re: przepadlam... 12.01.05, 20:54 powiem wam tak na marginesie, ze wlasnie dzisiaj moja dobra kolezanka w pracy oglosila, ze jest w ciazy! Ale sie ucieszylam, bo ponad dwa lata probowali!! Odpowiedz Link
emm1 Re: przepadlam... 12.01.05, 21:16 a ja znam-nie wazne maly czy duzy, wazne zeby byl fikusny Odpowiedz Link
mulinka Re: przepadlam... 12.01.05, 21:19 no....i kochany bo to w sumie najwazniejsze ) Odpowiedz Link
abere8 Jeszcze jedno 12.01.05, 21:30 Pytanie za sto punktow - kiedy trzecia randka? )) Odpowiedz Link
bibisiowy Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 21:31 Fajnie tu!Wyłączyłem telewizor bo nic tego nie przebije!A ja głupi myślałem że znam trochę kobiety! Odpowiedz Link
mulinka Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 21:36 ))))))))))))) tak sobie pomyslalam, ze panowie moga na naszym forum niezle szkolenie przechodzic czesc bibisiowy uporales sie z ta cholerna kanalizacja? Odpowiedz Link
tamsin Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 21:38 jak sie nie uporales, to my mamy watek jak sie zabezpieczyc w razie braku kanalizacji, mozesz wybrac opcje: opona lub gazeta )) Odpowiedz Link
bibisiowy Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 21:47 Opone mam i to "zimówke".A rura jest jak nowa.A jak sprawdzałem czy napewno odepchana to miałem przegląd z ostatnich dwóch dni,ale nie chcecie żebym opisał. Odpowiedz Link
semantics bibisiowy 12.01.05, 22:44 bardzo dobrze! Rodzina i rury pewnie super wdzieczne! No i pozdrowcie ode mnie Kubusia- na prawde mialam wesoly wieczor! Odpowiedz Link
karoolka Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 21:45 abi trzecia randka miala byc dzis. wczoraj byla druga. ale na skutek karygodnego zaniedbania pracy, oraz z powodu chceci przedyskutowania sutyacji z wami, a takze dlatego zeby sobie chlopak potesknil randzia numero 3 zostala przelozna na jutro. wlasnie skonczylismy dllllllllllluga rozmowe.. wiecie nad czym sie rozczulal ???? ktora zgadnie??? ps. beda nagrody Odpowiedz Link
st0krotka Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 21:47 niech sprobuje zgadnac, ze.... teskni? ze..... dlaczego dopiero jutro? Odpowiedz Link
st0krotka Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 21:50 ze dlaczego nogi jeszcze nie ogolone??????? Odpowiedz Link
karoolka Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 21:51 stokrotka bo ci przez leb albo tylek dam! jak mial wiedziec ze nieogolone! przeca mu dotknac nie dalam )) Odpowiedz Link
tamsin Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 21:54 w zimie czesto dziewczyny nie gola systematycznie nog, mogl sie domyslic ) Odpowiedz Link
karoolka Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 21:55 tami ale on dzentelmen jest nie probowal sprawdzac co mam pod kozakiem ))) Odpowiedz Link
st0krotka Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 21:56 no to ja juz nie wiem, poooowiedz Karolka! Odpowiedz Link
mulinka Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 21:57 bibisiowy robotny jestes dziewczyny - dac mu wodki! karoolka, powiedz, to buzi dostaniesz Odpowiedz Link
st0krotka Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 21:59 wodka juz podjezdza Mulinko, Karolka to buzi dostanie czy powie, czy nie powie))) Odpowiedz Link
karoolka Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 22:01 moja mila stokroteczko nad praca moja sie rozczulal gadal 45 minut jak to podziwia mnie za to co robie )))))))) Odpowiedz Link
mulinka Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 22:03 cmok, cmok, cmok! ))) (to on niezly duplomata, wiedzial jak Cie podejsc Odpowiedz Link
mulinka Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 22:05 to dobrze kochana inteligentni ludzie teraz w cenie ) Odpowiedz Link
st0krotka Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 22:06 no to co, po jeszcze jednej musztardowce, Karolka, napijesz sie z nami? Odpowiedz Link
mulinka Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 22:09 i bibisiowy niech szklanice nastawia nalezy mu sie! Odpowiedz Link
semantics Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 22:42 pij Karoolka bo jako Ciezarowce Ci nie bedzie wolno! Odpowiedz Link
karoolka Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 22:45 skrzyzowanie mleczarni i inkubatora jak mawia moja siostra Odpowiedz Link
semantics Re: Jeszcze jedno 12.01.05, 22:54 buhahahahha!! To jeszcze lepiej niz moja "krowa mleczna"! Odpowiedz Link
abere8 Mulinka! :-)) 12.01.05, 23:39 mulinka napisała: > cmok, cmok, cmok! > ))) > (to on niezly duplomata, wiedzial jak Cie podejsc Nie wiem, czy ten "duplomata" z przypadku Ci wyszedl, czy nie, ale to kontekstu super pasuje )) Taki dyplomata, co swoich talentow w jednym celu uzywa Piekne! Odpowiedz Link
greentea2 Dziewczyny, 12.01.05, 23:58 a o czym wy to rozmawiacie? Nie zdazylam okiem zerkanac a juz na fikanie siusiakiem sie napatoczylam. Odpowiedz Link
mulinka Re: Mulinka! :-)) 13.01.05, 00:23 no...nie z przypadku, a zamierzony, ale...z cudzyslowem za duzo pracy ) Odpowiedz Link
abere8 Re: Mulinka! :-)) 13.01.05, 00:31 Bo wiesz, u jest zaraz obok y na klawiaturze, wiec roznie to moze bywac. Zapamietam i bede uzywac! Odpowiedz Link
mulinka Re: Mulinka! :-)) 13.01.05, 00:54 jeszcze mowie: jebiadek lubilatka i...rozne swinskie (i ja ten post pisze poraz drugi! znowu te cholerne czary!) Odpowiedz Link
mijaczek Re: Mulinka! :-)) 13.01.05, 04:53 No i fitamy znowu w sprosno-alkoholikowym temacie :o) Odpowiedz Link