paw_dady 23.02.06, 22:31 sobota 17:45 pasi? bendziemy we 3 ale podaj adresik ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paw_dady dok ? vico? tez siem zabieracie? 23.02.06, 22:32 paw_dady napisała: > sobota 17:45 pasi? > > bendziemy we 3 ale podaj adresik ;) ew bruxeli tez benwom we 2 Odpowiedz Link
boe_ Re: do buuuu 23.02.06, 23:14 zarezerwuje na 10 osob i juz, kto bedzie chcial to dolaczy...ja tam nigdy nie rezerwowalam miejsca a jadlam juz duzo razy, ale zdarzylo sie ze przyszlismy w sobote i nie bylo wolnego stolika wiec lepiej zadzwonic tyle ze oni chyba dopiero o 18 otwieraja... spotkajmy sie o w "Café au Lait" Oude Beurs 8, to jest zaraz po prawej stronie ratusza, w samym centrum, przy rzece...to kilka krokow od zeberek..a pewnie akurat godzina zleci zanim sie pozbieramy ja tam bede na was czekac od 17:45...w razie czego brukselki maja moj telefon...tylko blagam nie kazcie mi tam samej tkwic przy barze godzinami:) Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek Moze nieco pozniej, co? 24.02.06, 15:34 Ja tam bym wolal nieco pozniej. O 19 by dobry pomysl. Odpowiedz Link
boe_ do zeberkowiczow - WAZNE! 24.02.06, 18:34 chyba musimy zmodyfikowac plan zadzwonilam do restauracji, ale oczywiscie dzien przed to juz troche za pozno w zwiazku z tym mamy stolik ale tylko miedzy 18 a 20:15 spotkajmy sie wiec o 18 w restauracji AMADEUS, Sint-Paulusplaats 20..to jest zaraz obok falconplein dwie godziny nam na zeberka wystarcza, pod warunkiem ze wszyscy zjawia sie o czasie grzes, mam nadzieje ze sie wyrobicie? paw potwierdz prosze ze bedziecie o 18, zebym tam sama nie siedziala acha, przy wejsciu mowicie ze stolik na nazwisko janssens, moje bylo za trudne, chociaz jest w 100% niderlandzkie:) Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek Re: do zeberkowiczow - WAZNE! 24.02.06, 23:15 dobra. postaram sie byc... jak paw po mnie przyjedzie ;) ale kurde... zebysmy tam za dlugo nie stali na tym placu bo nas za jakies pigalaki wezma Odpowiedz Link
boe_ Re: do zeberkowiczow - WAZNE! 24.02.06, 23:30 ech, no z lolitka moze byc niebezpiecznie :) ja bede w restauracji punktualnie o 18 to do jutra! Odpowiedz Link
paw_dady Re: do buuuu 25.02.06, 01:56 ok na nazwisko baron janssen aka buuuuuuuuuuuuuuu aka xuxa sprobuejm ytma dotrzec o ile adres dokladny ;D jak nie to trudno zjemy pite w do domu ;) Odpowiedz Link
mczapl Re: do buuuu 27.02.06, 11:02 To kiedy nastepne zeberka? bo nie moge sie doczekac ;) Dzieki za bardzo sympatyczny wieczor i za odkrycie swietnej knajpy. Bede tam wpadac gdy bede ze znajomymi w Antwerpii... Odpowiedz Link
boe_ Re: do buuuu 27.02.06, 18:09 cala przyjemnosc po mojej stronie!:) tu jest wiecej fajnych miejsc, atrakcji nam nie zabraknie a ja sie chetnie wybiore z rewizyta - czekam na rownie atrakcyjna propozycje jak zeberka i lateksy :) Odpowiedz Link
mczapl Re: do buuuu 27.02.06, 18:32 co powiesz na jakas stolowke w ponentnym DG ktorejs z Komisji? ;) Odpowiedz Link
paw_dady abo chujart 27.02.06, 19:47 t co mzoe w chujearcie? abo w okolicajch? np Genvalu gdzie epsy nei zagladaja a wiosna bywa piknie ;). NAwet mczapl trafi do chujeartu chco z trudnoscia ;D no a boe prosze zalozyc rownie skapy stroj ew latex ;). W sekrecie ci powiem, ze jako facetowi hetero te sutki przebijajace przez haleczke mi sie podobaly. No tak ale twoim szwagierkom chyba mniej, prawda? Odpowiedz Link
boe_ Re: abo chujart 27.02.06, 23:01 paw, uspokuj sie, nigdzie mi nic nie przebijalo! szwagierki by nie przeoczyly:) ech, prawie ojciec dzieciom... a do chujeartu sie chetnie wybiore Odpowiedz Link
paw_dady Re: abo chujart 28.02.06, 00:07 no to co za 1,5 tygodnia w okolicach dnia kobiet? wiesz bedzie kwiatek + gozdzik + paczus ;D PS Zanczy raporcik szwagierek pozytywny? fajnei to bedziesz mogla tak rpzyjechac na paczusia do chujeartu ;) Odpowiedz Link
boe_ Re: abo chujart 28.02.06, 11:08 ech paw, niezdrowo sie nakrecasz, popros zone zeby ci kark pomasowala:) mozemy wstepnie sie umawiac na polowe marca, teraz sam zobaczysz jaka to sztuka zebrac wszystkich w tym samym miejscu o tej samej porze :) michal, ja jadam w stolowce uniwersyteckiej, malo rzeczy robi na mnie wrazenie :) Odpowiedz Link
paw_dady Re: abo chujart 28.02.06, 21:16 boe_ napisała: > ech paw, niezdrowo sie nakrecasz, ze niby toba? nie jednak dziekuje zostanmy przy rozmowie bo nadinterpretujesz ;) > mozemy wstepnie sie umawiac na polowe marca, teraz sam zobaczysz jaka to sztuka zebrac wszystkich w tym samym miejscu o tej samej porze :) > da sie jesli ludzie majom czas > michal, ja jadam w stolowce uniwersyteckiej, malo rzeczy robi na mnie > wrazenie :) czas skonczyc nauke Odpowiedz Link
boe_ Re: abo chujart 01.03.06, 10:35 > da sie jesli ludzie majom czas zaproponuj cos to znajda Odpowiedz Link
jakubsky Re: abo chujart 01.03.06, 16:51 nastepnym razem chetnie sie podlacze, razem z Bruxa, tym razem niestety nie moglismy byc z wami, bo w niemczech bylismy. niemniej juz mam smaka:) Odpowiedz Link
paw_dady Genval 25-03-2006? 04.03.06, 00:59 wtedy bedzie jzu cieplo jakas zielen sie zacznie odszarzac. Moze doki i vico tez wskocza? proponuje kanjpe z latarnia morska ee jezieorowa na przeciwko portu ee rentala zaglowek znacyz yachtow pelnomorskich ;D Odpowiedz Link
mczapl Re: Genval 25-03-2006? 04.03.06, 23:10 Jezeli spotykamy sie 25/03, to ja bede tylko wirtualnie, bo jade wtedy do Pl... Odpowiedz Link
paw_dady Re: Genval 25-03-2006? 05.03.06, 12:40 ok to jakei daty proponujecie? ;) tydzien pozniej? btw a co wy tak kolego do Polski czesto latacie spejskejks przewozicie? ;D Odpowiedz Link
mczapl Re: Genval 25-03-2006? 06.03.06, 09:54 Dla mnie moze byc tydzien wczesniej (czyli 18.03) lub 2 tygodnie pozniej (8.04) albo moze byc tez w ciagu tygodnia. A co do przewozow do Pl - to w koncu jakos trzeba do tej kiepskiej pensji dorobic, nieprawdaz? ;) Odpowiedz Link
greentea2 Re: do buuuu 06.03.06, 10:49 No prosze, impreza za impreza:) A co do zeberek to chyba musze poprosic o namiary jak przypadkiem znajde sie w Antwerpii, bo tak czytam i czytam i tez mi sie chce. Odpowiedz Link