Dodaj do ulubionych

kregle DZIŚ o 17,00 !!!!!!!!!!!

06.07.03, 11:07

ADRES
www.crosly.be/
godzina 17,00 najlepiej w budynku
pozdrowienia bruxellka
Obserwuj wątek
    • grzegorz_gajowniczek Re: kregle DZIŚ o 17,00 !!!!!!!!!!! 07.07.03, 21:44
      No i jak bylo?

g
      • bruxellka Re: kregle DZIŚ o 17,00 !!!!!!!!!!! 07.07.03, 22:22
        grzegorz_gajowniczek napisał:

> No i jak bylo?
        >
        >
        > g
        bylo super jak zwykle kupe smiechu i lapka mnie teraz boli za moje zaliczanie
        rynienek !!!!!!!!
        a ty grzes gdzie sie podziewasz ?????
        • grzegorz_gajowniczek podziewam sie w... 09.07.03, 09:49
          No wlasnie w poniedzialek przylecialem do BXL. Wczoraj z Karlien pojechalismy
          do Gandawy na calutki dzien. Karlien ma tam szkolenia a ja sie wloczylem troche
          tu i tam... w sumie do tej pory to przez Gandawe tylko przejezdzalem, ale
          miasto jest sliczne, ladne, urocze, ciekawe a rowniez interesujace :)

Dzis siedze w domku i staram sie zebrac mysli do skonczenia mojej pracy mgr.
          Trudno mi sie wyciszyc. W sumie poprzednia prace pisalem dwa tygodnie, ale
          chyba bylem bardziej skoncentrowany niz teraz. Teraz to mi sie generalnie nie
          chce. Mam nadzieje, ze niedlugo znajde czas na jakies kregle etc. Na razie
          jednak zamykam sie w pokoju i wyrzucam klucz na zewnatrz.

g.
          • bruxellka Re: podziewam sie w... 09.07.03, 12:04

> No wlasnie w poniedzialek przylecialem do BXL. Wczoraj z Karlien pojechalismy
            > do Gandawy na calutki dzien. Karlien ma tam szkolenia a ja sie wloczylem
            troche
            >
            > tu i tam... w sumie do tej pory to przez Gandawe tylko przejezdzalem, ale
            > miasto jest sliczne, ladne, urocze, ciekawe a rowniez interesujace :)
            >
            > Dzis siedze w domku i staram sie zebrac mysli do skonczenia mojej pracy mgr.
            > Trudno mi sie wyciszyc. W sumie poprzednia prace pisalem dwa tygodnie, ale
            > chyba bylem bardziej skoncentrowany niz teraz. Teraz to mi sie generalnie nie
            > chce. Mam nadzieje, ze niedlugo znajde czas na jakies kregle etc. Na razie
            > jednak zamykam sie w pokoju i wyrzucam klucz na zewnatrz.
            >
            > g.
            to moze jakies piwko :) gdzies na miescie a nie tak przyjechac i nic ;);)
            • grzegorz_gajowniczek Re: podziewam sie w... 09.07.03, 14:28
              bruxellka napisała:

> to moze jakies piwko :) gdzies na miescie a nie tak przyjechac i nic ;);)

no przeciez napisalem, ze wyrzucam klucz od pokoju :) moglas dac znac zanim
              wyrzucilem, nie? a na serio, to chetnie piwko na miescie, ale raczej pewnie
              blizej konca tygodnia, czy jak?

g.
              • paw_dady Re: podziewam sie w... 10.07.03, 17:50
                > no przeciez napisalem, ze wyrzucam klucz od pokoju :) moglas dac znac zanim
                > wyrzucilem, nie? a na serio, to chetnie piwko na miescie, ale raczej pewnie
                > blizej konca tygodnia, czy jak?

a to tylko dla adminow czy ogolny pochlaj eee kulturalne wyjscie na jedno piwko
                (bob czuwa ;-)
                • grzegorz_gajowniczek Re: podziewam sie w... 10.07.03, 18:08
                  jak dla mnie, to moze byc ogolny pochlaj. tylko brukselka tak zaprasza na piwko
                  a potem sie okazuje ze znika na tydzien albo dwa. i ladnie to tak? g.
                  • bruxellka Re: podziewam sie w... 10.07.03, 21:17

> jak dla mnie, to moze byc ogolny pochlaj. tylko brukselka tak zaprasza na
                    piwko
                    >
                    > a potem sie okazuje ze znika na tydzien albo dwa. i ladnie to tak? g.
                    dlatego zaproponowal to wczesniej :) bo wiedzialm co sie siweci :)
                    • paw_dady Re: podziewam sie w... 12.07.03, 00:27
                      bruxellka napisała:

> > a potem sie okazuje ze znika na tydzien albo dwa. i ladnie to tak? g.
                      > dlatego zaproponowal to wczesniej :) bo wiedzialm co sie siweci :)

spoko ja wiem ja cie dopasc, czekam na powrot z wakacji ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka