krzycho88 22.06.05, 22:00 Patriotyzm Patriotyzm Słowo Znane Co zakręt Historii Ciągle Jest zmieniane Raz jest Ktoś Herosem Później I złodziejem Agentem bezpieki Nawet dobrodziejem KF Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
termit_wro Re: Patriotyzm 26.06.05, 23:17 Drogi kolego, czy to nie przesada tyle wierszy naraz na forum wkładać. Sa długie i krótkie, nudne i ciekawe, brzydkie i piękne, smutne i zabawne, lecz powiedz mi tylko, czy to sluszna sprawa? wkładać je tu wszystkie i forum zastawiać? Nie mysle tu o walce czy o czyms podobnym jeszcze, ale od tego wszystkiego przechodzą mnie dreszcze. Czy nie boisz sie ze ktos ci je ukradnie spakuje w worek i sobie przywłaszczy - tak...to nie ładnie. Dlatego to pytanie ci zadaje i czekam na odpowiedź tylko prosze nie atakuj mnie i nie bierz tego jako spowiedź. Jestem prostym człowiekiem, nie szukam zwady. Wiec prosze odpowiedz mi grzecznie, wtedy ja odpisze ci bardzo wdziecznie. Odpowiedz Link
krzycho88 Re: Patriotyzm 28.06.05, 09:03 Myślę że nie przesadzam. Przykro może że w pewnym sensie jestem samotny. Przyjemniej by było gdyby więcej osób przedstawiało tu swoje myśli. A tak jest pewien natłok moich inicjałów. Czy można skraść moje myśli, nie dbam o to, nie piszę żeby zarobić ot znalazłem sobie zajęcie które mi sprawia możliwości odreagowania na to co mi się w życiu podoba lub nie podoba. Pozdrawiam Franek Odpowiedz Link
termit_wro Re: Patriotyzm 28.06.05, 23:10 Witam moze z tym przesadzaniem to troche jednak ja przesadzilem, wiec przepraszam cie kolego za to z twojego nicka wnioskuje ze masz chyba jakies 16 - 17 lat to tak samo jak ja :]Wiesz co szczerze mowiac myslalem ze nic z tego mojego wierszyka malego nic nie zrozumiesz tak to zagmatwalem ze szkoda gadac ale widze ze jednak wszystko jest dobrze :] Ja np nie lubie zamieszczac swoich wierszy na necie chociaz i tak sa do bani i jest ich malo wiec nikt nie chcialby ich napewno ukrasc wiec zamiescilem kilka na jednym blogu tu masz adres jezeli bedziesz mial czas to ocen je byl bym bardzo wdzieczny >> www.wiersze2005.blog.onet.pl Ale mam jeszcze jedno pytanie skad ty stary bierzesz wene do pisania tych wspanialych wierszy jest ich tutaj tyle ze ja pinicze. Jak pierwszy raz tu wszedlem to nie moglem wlasnym oczom uwierzyc ze mozna tyle wierszy naraz napisac. No ale nic oczekuje na odpowiedz od ciebie dzieki i powodzenia w pisaniu :] M!tO (RM) Odpowiedz Link
krzycho88 Re: Patriotyzm 01.07.05, 19:16 Zagubienie Co robisz Tutaj Na tej skrwawionej ziemi Gdzie nie ma Maków W swej pięknej Czerwieni Tu patriotów Są całe miliony Ale każdy myśli inaczej Nawet od swej żony Wszyscy do siebie Strzelają To tutaj Amerykanie Demokrację Wdrażają Kto ma rację Dopiero się okaże Ci co zdradzają Dostają gażę W imię wolności Wszyscy się mordują Ciebie pewno Przeciwko Tej biedzie Umiejętnie Szczują Gdy czas przeminie Zmienią się ołtarze Kim będą wtedy Ci Co dziś biorą gażę. KF Odpowiedz Link
korek1000 Re: Patriotyzm 11.07.05, 04:19 Kiedy przyjdą podpalić dom Urwij im jaja oddaj na złom Makulature zbieraj, ach, co sił Żeby Twój kraj bogaty był A potem bij się, bij się i bij Aby Twój kraj potęgą był I aby Ci co rządzą nim Mogli se mówić 'rym cym cym' Odpowiedz Link