moooni 01.02.06, 22:52 Wiosna idzie! Pobudka! -- moooni Master of Instytut Bibliofilstwa i Pozytywnego Myślenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ernest_pinch Re: LUDZIE, NIE SPAĆ!! 01.02.06, 23:29 Niechybnie wiosna... Moooni wrocila gdy tajemniczosc nocy, budzaca niepokoj ducha wypelniala mnie wraz z wermuthem i brandy.... (pol na pol) ;)) Odpowiedz Link
roman_j Re: LUDZIE, NIE SPAĆ!! 02.02.06, 08:07 Wiosna? Niemożliwe. W weekend ma nas znowu mróz ścisnąć. :-)) Odpowiedz Link
mika_p Re: LUDZIE, NIE SPAĆ!! 03.02.06, 23:49 Heh. Ostatni post przed Twoim, Moooni, był mój, więc mnie o spanie nie można oskarżyć :)) Odpowiedz Link
hiubi Re: LUDZIE, NIE SPAĆ!! 08.03.06, 21:38 gdzie ta wiosna??? Cholercia... od kilku dni znowu co rano skrobię szyby w samochodzie :-( Odpowiedz Link
roman_j Re: LUDZIE, NIE SPAĆ!! 08.03.06, 23:55 hiubi napisał: > gdzie ta wiosna??? Cholercia... od kilku dni znowu co rano skrobię szyby w > samochodzie :-( Wiosna jeszcze daleko. W końcu ma czas do 21 marca. ;-)) Odpowiedz Link
roman_j Re: LUDZIE, NIE SPAĆ!! 26.03.06, 22:05 Jak to, nic? Wiosnę już czuć. Śnieg znika w oczach. Dziś padał pierwszy wiosenny deszcz, a kilka najbliższych dni będzie naprawdę ciepłych. :-)) Odpowiedz Link
hiubi Re: LUDZIE, NIE SPAĆ!! 26.03.06, 23:13 no właśnie dopiero zaczyna być czuć a tu już 26.03... Już dawno o śniegu powinniśmy zapomnieć, ostatnie krokusy żegnać. A ja na trawniku wciąż mam śnieg i jeszcze przebiśniegów nie widzę a co dopiero krokusy... Odpowiedz Link
roman_j Re: LUDZIE, NIE SPAĆ!! 26.03.06, 23:33 Śnieg na trawniku? Trzeba było odśnieżać. ;-)) Ale mówią, że podobno nic tak nie topi śniegu, jak deszcz. A trochę w najbliższych dniach popada. :-)) Odpowiedz Link
hiubi Re: LUDZIE, NIE SPAĆ!! 01.04.06, 22:27 Z trawników jeszcze odsnieżać? oj nie, mi wystarczy juz odsnieżanie z chodnika - odgarniam właśnie na trawnik :-) Ale dzisiaj już było lepiej - śniegu juz nie ma i pół dnia grabiłem trawnik :-) czasem taka fizyczna praca jest fajna :-) Odpowiedz Link
amph Re: LUDZIE, NIE SPAĆ!! 08.03.06, 22:50 Na razie droga moooni górą są Starsi Panowie : na całej połaci śnieg. Odpowiedz Link