dornep 14.02.10, 22:12 Witam, oglądam solariusz...interesuje mnie; co oznacza usytuowanie w solariuszu Księżyca dokładnie na MC i Słońca na IC. Macie jakieś pomysły? Zmiana w statusie społecznym? A co ze Słońcem? Z góry dzięki za informacje. Dornep. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_halo Re: mocny solariusz 14.02.10, 23:12 Ja tez mam w tegorocznym solariuszu ksiezyc na MC i tez sie zastanawiam co moze oznaczac, mozliwe, ze zmiany w karierze ale poki co jakos tych zmina nie odczuwam. Odpowiedz Link
dornep Re: mocny solariusz 19.02.10, 11:46 black_halo napisała: > Ja tez mam w tegorocznym solariuszu ksiezyc na MC i tez sie zastanawiam > co moze oznaczac, mozliwe, ze zmiany w karierze ale poki co jakos tych > zmina nie odczuwam. Hmm... ciekawe, a ten Księzyc dokłanie na IC? Z domu już się wyprowadziłam. Boję się o zdrowie moich rodziców - bo to ewidentnie jakieś zmiany.... Odpowiedz Link
maya_w Re: mocny solariusz 26.02.10, 23:01 Roznie tlumaczy sie ten aspekt. Sama jestem wlascielka podobnego. Ksiezyc mam dokladnie na wierzcholku MC i Slonce po przeciwnej stronie w III domu w koniunkcji 2 st. z IC. Zalezy tez w jakich znakach ten aspekt przebiega i pozostalych planet. Na ogol oznacza zmiana drogi zycia przyslowiowo w stylu... "Jak dzien do nocy" poza tym oznacza tez konflikty w rodzinie, z matka itp. Choc nie jest to jakas wielka regula. Trzeba pamietac tez ze z wiekiem slabnie energia ksiezyca, szczegolnie u kobiet a jeszcze bardziej silne staje sie Slonce. To tak ode mnie choc ze mnie zaden astrolog:=) Odpowiedz Link
anahella Re: mocny solariusz 27.02.10, 06:48 dornep napisała: > Witam, oglądam solariusz...interesuje mnie; co oznacza usytuowanie w > solariuszu Księżyca dokładnie na MC i Słońca na IC. Macie jakieś > pomysły? Zmiana w statusie społecznym? A co ze Słońcem? Z góry > dzięki za informacje. Miałam tak jakoś niedawno: odechciało mi się wszystkiego, zaczęłam kombinować jakby tu nie chodzić do pracy a na chlebek mieć, nawet rozważałam wyjście za mąż i zostanie kurą domową. Na szczęście jednak jedyny kandydat do zamążpójścia mieszka w miejscu, do którego za żadne skarby się nie wyniosę Odpowiedz Link
dornep Re: mocny solariusz 27.02.10, 23:53 Księżyc na MC w Strzelcu, Słońce w Bliźniętach. Za granicę na pewno nie pojadę...mam zagwozdkę. Odpowiedz Link