strange_little_girl 03.07.03, 14:42 ....zauwazylam ze tutaj są bez obrazy rzecz jasna same glupki leśne......:D! to bardzo dla mnie mile........:)))) :)))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xkropka Re: :)!ha ha 03.07.03, 15:21 Wypraszam sobie! Nie same! Iksowaci wszystkich forow laczcie sie! Odpowiedz Link
procesor nono! 03.07.03, 21:41 little_dziewczynka insynuuje że my tu wszyscy jestesmy głupkami?? Niby że głupek z głupka podszywają sie pod te wszystkie inne piszace tu nicki?? O nie!! Juz to przerabialismy gdzie indziej. ;) Ale poniekąd leśni to my tu jestesmy chyba. Cos chyba kiedyś czytałam, jakieś "lato lesnych ludzi", nic nie pamietam chyba przeczytam raz jeszcze - co to było? A swoja drogą - głupek sie chyba zapisuje na śmierć bo jakos go mało wszędzie. Słyszałam już o śmierci z powodu zbyt długiego grania na kompie, słyszałam o śmierci z przepracowania (karoszi) - słyszał ktos żeby się ktos zapisał na śmierc praca magisterska?? Może Głupkowi lekarz potrzebny, chocby i mimo woli?? Odpowiedz Link
alka_xx Re: nono! 04.07.03, 16:15 to byla Fleszerowa_Muskat.. a lekarz_m_w zaraz skonczy dyzur to wpadnie do glupka... Odpowiedz Link
lekarz_mimo_woli karetka na sygnale...ułaułaułaułaułaułaułauła.. 04.07.03, 16:43 czy to tu potrzebny jest wysokiej klasy konowal..tfu...lekarz lesnego kontaktu dla ratowania glupka_ przed skutkami bycia ... magistrem ???? ... no to pokazać język, ale juz!!!! Odpowiedz Link
strange_little_girl Re: karetka na sygnale...ułaułaułaułaułaułaułauła 04.07.03, 16:47 > ... no to pokazać język, ale juz!!!! :P Odpowiedz Link
strange_little_girl Re: nono! 04.07.03, 16:46 >Cos chyba kiedyś czytałam, > jakieś "lato lesnych ludzi", to może to bylo po prostu leśników lato...bo oni to wszedzie sie czaja.......... są ,nawet teraz, blizej niz myslicie............... hehehheeh ;D .......zielono miiiii........ Odpowiedz Link