gurafikku 20.08.09, 09:53 mam nadzieje, że coś z tego będzie i rozkoszne jęki torturowanych sługusów powrócą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barracudo Re: Dungeon Keeper powróci? 20.08.09, 10:38 Oby im tylko nie przyszło do głowy robić jakiegoś TPP w stylu Overlord. Jeśli będzie w takiej samej formie jak poprzednie części to mają u mnie nabywce Odpowiedz Link Zgłoś
kotvik Re: Dungeon Keeper powróci? 20.08.09, 11:59 o mało się nie popłakałem ze szczęścia jak zobaczyłem tego newsa, Dungeon Keeper to jedna z moich ulubionych serii szkoda tylko, że taka krótka Odpowiedz Link Zgłoś
wynmacher Re: Dungeon Keeper powróci? 20.08.09, 12:28 Ta najlepsze było to że trailer DK3 był już w DK 2 Odpowiedz Link Zgłoś
xm16e1 Re: Dungeon Keeper powróci? 20.08.09, 20:16 "Szkielet - nie je , nie pije ,a chodzi i bije " ;D Albo "Lord Zakuty Łeb " . Polski Dubing byl fpytke no i wszechobecny humor - Serio , mam nadzieje ,ze jak powstanie DK3 bedzie godnym nastepnca genialnej "dwojki" ;D Odpowiedz Link Zgłoś