Dodaj do ulubionych

villa augustówka

IP: 62.233.238.* 27.01.04, 12:14
Witam,
zainteresowała mnie Villa Augustówka przy Augustówce (jak sama nazwa
wskazuje) na Dolnym Mokotowie.
Chciałem sobie poczyatć Wasze opinie o tej inwestycji, a tu niespodzianka -
opinii brak.
I od razu niepokój. Skoro Wy nic o tym nie piszecie, to może lepiej się do
tego nie zbliżać...
Co o tym sądzicie?
PZdr
mondragon
Obserwuj wątek
    • Gość: mondragon Re: villa augustówka IP: 62.233.238.* 28.01.04, 13:39
      Czy nikt naprawdę niczego nie wie?
    • Gość: md Re: villa augustówka IP: 198.155.189.* 03.02.04, 12:26
      Napisz jaki to developer bo tak kilku nazywa swoje inwestycje .
      • Gość: mondragon Re: villa augustówka IP: 62.233.238.* 04.02.04, 10:22
        eco colot term czy color eco term - jakoś tak :)
        • Gość: abcd Re: villa augustówka IP: 198.155.189.* 04.02.04, 13:11
          Ja kupiłem lokal w inwestycji tego developera na korkowej już mieszkam aczkolwiek są pewne małe problemy
          jak chcesz to podaj mail to napiszę
          • Gość: mondragon Re: villa augustówka IP: 62.233.238.* 04.02.04, 15:17
            Chętnie skorzystamn z Twoich doświadczeń
            mondragon@gazeta.pl
            Dzieki i pozdrawiam
            mondragon
            • marudny Re: villa augustówka 04.02.04, 22:02
              jeśli możesz mi napisać o tych problemach również ... przymierzam sie do kupna
              na augustowce ....
            • marudny Re: villa augustówka 04.02.04, 22:14
              jeśli możesz mi napisać o tych problemach również ... przymierzam sie do kupna
              na augustowce ... marudny@gazeta.pl
              • Gość: jl Re: villa augustówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 13:56
                Ponawiam pytanie.
                Co wiecie o inwestycji "Villa Augustówka" firmy Color eko-term?
          • Gość: anulamach Re: villa augustówka IP: *.visp.energis.pl 14.06.04, 23:43
            też interesuje mnie "willa augustówka" od tego developera. czy również mogłabym
            prosić o opinię na temat developera?(na maila)
            dzieki

anulamach@yahoo.co.uk
            • Gość: gungadin Re: villa augustówka IP: *.stacje.agora.pl 13.07.04, 16:37
              Tajemniczo to wygląda... To chyba jedyny developer, któremu nie zależy na
              sprzedaży mieszkań. Na stronie internetowej nie ma namiarów na biuro sprzedaży.
              Telefony podane na stronie firmowej Color Eco Term albo milczą, albo są
              nieaktualne, albo odzywa się fax. Na wysłanego maila odpowiedzi na razie nie
              dostałem.
              Swoją drogą, chociaż budowa jeszcze nie ruszyła, to kilka mieszkań jest już
              sprzedanych - przynajmniej tak można wyczytać w opisie inwestycji.
              • Gość: monika Re: villa augustówka IP: 195.94.218.* 14.07.04, 16:17
                Ja mialam to szczescie ze sie dodzownilam i okazalo sie ze tylko jedna osoba w
                postaci szefa firmy moze odpowiadac na jakiekolwiek pytania zwiazane z
                inwestycja a problemem jest ze ten Pan jest praktycznie nieosiagalny.Na pytanie
                o przeslanie umowy mailem/faxem pracownicy odpowiadaja ze oczywiscie ale
                niestety na tym sie konczy. Po kilku probach dalam sobie spokoj.
    • Gość: Gordon Re: villa augustówka - nie nie i jeszcze raz nie IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 27.08.04, 11:39
      Mieszkania maily byc oddane w marcu tego roku. Na razie jest dziura w ziemi i
      prpblemy. Moja znajoma kupila tam mieszkanie - wplacila 10% i nie moze ich
      odzyskac, bo firma nie ani grosza. Jest bankrutem. Sprawa jest w sadzie.
      Wlasciciel firmy niejaki pan Gala nie tylko nie jest nieuchwytny, ale zdaje sie
      robi jakies ciemne intersy. Firma ma male stoisko na BArtyckiej gdzie na ogol
      nikogo nie ma. Inwestycje przejala chyba firma WiS z Bialegostoku, ale tez to
      niewiele zmienilo.
      Innymi slowy. Kazdemu komu choc na chwile wpadanie do glowy pomysl kupna
      mieszkania na Aygustowce mowie zdecydowne NIE. Poczekajcie az stanie dom, moze
      wtedy. Ale do czasu kiedy go nie bedzie niech Was reka Boska chroni. Powiedzcie
      to tez swoim znajomym, ktorzy szukaja mieszkanie ze wszedzie byle nie w Color
      EKo Term. Juz nawet JWC jest uczciwsze wiec chyba wiecie o czym mowie...
      Pozdrawiam Was wszytskich
      Gordon

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka