lopez_extreme 01.03.04, 09:15 Witam, Jestem zainteresowany inwestycją Ronsona na kabatach. Czy ktoś może wie coś więcej na temat tego developera? Jakies bardziej szcegółowe info? pzdr lopez Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joanna Re: RONSON development IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.04, 18:32 czesc lopez nie wiem nic na temat tego ronsona, ale tez jestem zainteresowana kupnem tam mieszkania, wiem, ze maja ruszyc z budowa za 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
lopez_extreme Re: RONSON development 01.03.04, 22:59 No tak. Ruszyć mogą. Podobno dziś dostali zgodę na budowę. Działka jeszcze nie jest ich tylko Warbudu. Podobno formlności mają być załatwione w ciągu 2tygodni. Jakoś trudno kupować jeszcze nie dziurę w ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: RONSON development IP: *.acn.waw.pl 02.03.04, 00:57 Ronson? Czy ktoś zna opinie na temat już zrealizowanych inwestycji? Czy Ronson ma jakieś oficjalne referencje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAGA Re: RONSON development IP: *.crowley.pl 02.03.04, 08:38 Mają bardzo rozkładowe mieszkania.Domy na Ochocie sa ładne, ale b. drogie Odpowiedz Link Zgłoś
lopez_extreme Re: RONSON development 02.03.04, 09:19 Quality jest dobre więc mieszkania drogie przynajmniej na Ochocie. Niestety referencji niet. Nigdzie nie ma. Jesli nie ma to zanczy, że nie mają się czym chwalić. To, że cos wybudowali nie znaczy że wybuduja i teraz. Niznalazłem nic na ich temat :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kaia Re: RONSON development 02.03.04, 10:47 www.ronson.pl poczytajcie sobie, ja meiszkam na slonecznym skwerze i jest okej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAGa Re: RONSON development IP: *.crowley.pl 02.03.04, 11:11 Jak jest z akustyką pomiędzy mieszkaniami na słonecznym skwerze. Czy stosują jakieś wytłumienia pomiądzy stropami, kontrukcjami nośnymi, biegami scghodów itp. ? Odpowiedz Link Zgłoś
lopez_extreme Re: RONSON development 02.03.04, 11:45 Kaia Pytanko: Czy Ronson dotrzymywał wszystkich terminów? Po jakim czasie dostałaś akt notarialny? Odpowiedz Link Zgłoś
kaia Re: RONSON development 02.03.04, 15:08 lopez_extreme napisał: > Kaia > Pytanko: > Czy Ronson dotrzymywał wszystkich terminów? Po jakim czasie dostałaś akt > notarialny? > Ronson terminow dotrzymal. Mieszkanie odebralismy nawet przed czasem. Jesli chodzi o akt notarialny TO JESZCZE NIE MAM , ALE CHYBA NIE (ops capslock mi sie wlaczyl) chyba nie ma opoznien, czekamy na termin w kancelari. GAGA ja nie mam pojecia o tych rzeczach. na stronie jest list od architektow to poczytaj sobie te wszystkie konstrukcje. Poza tym jesli macie jakies pytania to dzwonie do ronsona i tam wam wszystko powiedza. Najlepiej pytac i byc pewnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Słoneczny Skwer - Ronson IP: *.crowley.pl 13.04.04, 14:17 A czy ktoś coś wie o inwestycji na Ochocie? Jestem poważnie zainteresowany kupnem mieszkania w 3 etapie. Proszę mieszkańców o uwagi! Odpowiedz Link Zgłoś
zuk100 Re: Słoneczny Skwer - Ronson 18.05.04, 14:42 niedawno kupilam mieszkanie w Slonecznym Skwerze. Nie mam zadnych zastrzezen do developera (poza moze bardzo "swobodna" obsluga klienta w biurze sprzedazy). Sprawdzilam ich w banku, gdzie maja kredyt i wszystko wyglada ok, bank twierdzi, ze developer jest solidny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Słoneczny Skwer - Ronson IP: 83.238.0.* 18.05.04, 15:00 "Swobodna" obsługa jak piszesz, może być zaletą. Zwłaszcza, że pracują tam same kobiety. Napisz coś więcej o tej swobodzie. Może być interesująco..... Odpowiedz Link Zgłoś
zuk100 Re: Słoneczny Skwer - Ronson 18.05.04, 15:10 jest tam tez jeden mezczyzna (szef). moj znajomy okreslil obsluge jako "lekcewazaca". to moze zbyt daleko idace okreslenie, ale dosc bliskie prawdy. Dla mnie bylo to troche szokujace (choc spotkalam sie tez z podobnym trakotwaniem klientow w Eko Parku przy Polach Mokotowskich), ale nie na tyle, zeby nie kupic tam mieszkania. jestem bardzo zadowolona z lokalizacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Słoneczny Skwer - Ronson IP: 83.238.0.* 19.05.04, 10:38 Dziś dostałam odpis z KRS Ronson-a. Czy ktoś zwrócił uwagę na wpis w dzale 4 rubryka 3 - "Informacje o zabezpieczeniu majątku dłużnika w postępowaniu upadłościowym poprzez zawieszenie prowadzonych przeciwko niemu egzekucji, o oddaleniu wniosku o ogłoszenie upadłości z uwagi na fakt, że majątek niewypłacalnego dłużnika nie wystarcza na zaspokojenie kosztów postępowania". Czy ktos może wyjaśnić o co chodzi. CZy to zagraża nowo kupującym mieszkania?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Słoneczny Skwer - Ronson IP: 83.238.0.* 19.05.04, 11:43 Prostuję informację. Pmyliłam się czytając KRS. To co napisałam powyżej jest tylko nazwą rubryki. W rzeczywistości nie ma tam żadnego wpisu. Przepraszam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: RONSON development IP: 46.187.139.* 26.08.13, 20:25 Chciałbym odnowić forum, co sądzicie o Ronsonie ? Znajomi sobie chwalą ale chciałbym poznać inne oponie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydev Kamilu, Marku i Mateuszu- po co odkopałes 3 wątki? IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.13, 21:15 o Ronsonie? Zatrudnili cie tam i chcesz jakieś bzdury popisać? Zacząłeś z grubej rury jak amator. Ja bym już Cię zwolnił, bo się zbłaźniłeś tymi 3 postami. pytam się nie wstyd ci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z ręcznikiem Re: Kamilu, Marku i Mateuszu- po co odkopałes 3 w IP: *.adsl.highway.telekom.at 26.08.13, 21:33 > o Ronsonie? Zatrudnili cie tam i chcesz jakieś bzdury popisać? > Zacząłeś z grubej rury jak amator. Ja bym już Cię zwolnił, bo się zbłaźniłeś ty > mi 3 postami. > pytam się > nie wstyd ci ? najwyraźniej gumri posłuchał mojej rady, żeby się czasem wylogować, a jak widać dzisiaj zaatakował forum Odpowiedz Link Zgłoś