Dodaj do ulubionych

RONSON development

01.03.04, 09:15
Witam,
Jestem zainteresowany inwestycją Ronsona na kabatach. Czy ktoś może wie coś
więcej na temat tego developera? Jakies bardziej szcegółowe info?
pzdr
lopez
Obserwuj wątek
    • Gość: joanna Re: RONSON development IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.04, 18:32
      czesc lopez
      nie wiem nic na temat tego ronsona, ale tez jestem zainteresowana kupnem tam
      mieszkania, wiem, ze maja ruszyc z budowa za 2 tygodnie
      • lopez_extreme Re: RONSON development 01.03.04, 22:59
        No tak. Ruszyć mogą. Podobno dziś dostali zgodę na budowę. Działka jeszcze nie
        jest ich tylko Warbudu. Podobno formlności mają być załatwione w ciągu
        2tygodni. Jakoś trudno kupować jeszcze nie dziurę w ziemi.
        • Gość: kupiec Re: RONSON development IP: *.acn.waw.pl 02.03.04, 00:57
          Ronson?
          Czy ktoś zna opinie na temat już zrealizowanych inwestycji?
          Czy Ronson ma jakieś oficjalne referencje?
          • Gość: GAGA Re: RONSON development IP: *.crowley.pl 02.03.04, 08:38
            Mają bardzo rozkładowe mieszkania.Domy na Ochocie sa ładne, ale b. drogie
          • lopez_extreme Re: RONSON development 02.03.04, 09:19
            Quality jest dobre więc mieszkania drogie przynajmniej na Ochocie. Niestety
            referencji niet. Nigdzie nie ma. Jesli nie ma to zanczy, że nie mają się czym
            chwalić. To, że cos wybudowali nie znaczy że wybuduja i teraz. Niznalazłem nic
            na ich temat :-(
            • kaia Re: RONSON development 02.03.04, 10:47
              www.ronson.pl
              poczytajcie sobie, ja meiszkam na slonecznym skwerze i jest okej.
              • Gość: GAGa Re: RONSON development IP: *.crowley.pl 02.03.04, 11:11
                Jak jest z akustyką pomiędzy mieszkaniami na słonecznym skwerze. Czy stosują
                jakieś wytłumienia pomiądzy stropami, kontrukcjami nośnymi, biegami scghodów
                itp. ?
              • lopez_extreme Re: RONSON development 02.03.04, 11:45
                Kaia
                Pytanko:
                Czy Ronson dotrzymywał wszystkich terminów? Po jakim czasie dostałaś akt
                notarialny?

• kaia Re: RONSON development 02.03.04, 15:08
                  lopez_extreme napisał:

> Kaia
                  > Pytanko:
                  > Czy Ronson dotrzymywał wszystkich terminów? Po jakim czasie dostałaś akt
                  > notarialny?
                  >

Ronson terminow dotrzymal. Mieszkanie odebralismy nawet przed czasem. Jesli
                  chodzi o akt notarialny TO JESZCZE NIE MAM , ALE CHYBA NIE (ops capslock mi sie
                  wlaczyl) chyba nie ma opoznien, czekamy na termin w kancelari.

GAGA ja nie mam pojecia o tych rzeczach. na stronie jest list od architektow to
                  poczytaj sobie te wszystkie konstrukcje. Poza tym jesli macie jakies pytania to
                  dzwonie do ronsona i tam wam wszystko powiedza. Najlepiej pytac i byc pewnym.
    • Gość: Andy Słoneczny Skwer - Ronson IP: *.crowley.pl 13.04.04, 14:17
      A czy ktoś coś wie o inwestycji na Ochocie? Jestem poważnie zainteresowany
      kupnem mieszkania w 3 etapie. Proszę mieszkańców o uwagi!
      • zuk100 Re: Słoneczny Skwer - Ronson 18.05.04, 14:42
        niedawno kupilam mieszkanie w Slonecznym Skwerze. Nie mam zadnych zastrzezen do
        developera (poza moze bardzo "swobodna" obsluga klienta w biurze sprzedazy).
        Sprawdzilam ich w banku, gdzie maja kredyt i wszystko wyglada ok, bank
        twierdzi, ze developer jest solidny.
        • Gość: Andy Re: Słoneczny Skwer - Ronson IP: 83.238.0.* 18.05.04, 15:00
          "Swobodna" obsługa jak piszesz, może być zaletą. Zwłaszcza, że pracują tam same
          kobiety. Napisz coś więcej o tej swobodzie. Może być interesująco.....
          • zuk100 Re: Słoneczny Skwer - Ronson 18.05.04, 15:10
            jest tam tez jeden mezczyzna (szef). moj znajomy okreslil obsluge
            jako "lekcewazaca". to moze zbyt daleko idace okreslenie, ale dosc bliskie
            prawdy. Dla mnie bylo to troche szokujace (choc spotkalam sie tez z podobnym
            trakotwaniem klientow w Eko Parku przy Polach Mokotowskich), ale nie na tyle,
            zeby nie kupic tam mieszkania. jestem bardzo zadowolona z lokalizacji!
            • Gość: As Re: Słoneczny Skwer - Ronson IP: 83.238.0.* 19.05.04, 10:38
              Dziś dostałam odpis z KRS Ronson-a. Czy ktoś zwrócił uwagę na wpis w dzale 4
              rubryka 3 - "Informacje o zabezpieczeniu majątku dłużnika w postępowaniu
              upadłościowym poprzez zawieszenie prowadzonych przeciwko niemu egzekucji, o
              oddaleniu wniosku o ogłoszenie upadłości z uwagi na fakt, że majątek
              niewypłacalnego dłużnika nie wystarcza na zaspokojenie kosztów postępowania".
              Czy ktos może wyjaśnić o co chodzi. CZy to zagraża nowo kupującym mieszkania??
              • Gość: As Re: Słoneczny Skwer - Ronson IP: 83.238.0.* 19.05.04, 11:43
                Prostuję informację. Pmyliłam się czytając KRS. To co napisałam powyżej jest
                tylko nazwą rubryki. W rzeczywistości nie ma tam żadnego wpisu.

Przepraszam serdecznie
    • Gość: Marek Re: RONSON development IP: 46.187.139.* 26.08.13, 20:25
      Chciałbym odnowić forum, co sądzicie o Ronsonie ? Znajomi sobie chwalą ale chciałbym poznać inne oponie.
      • Gość: antydev Kamilu, Marku i Mateuszu- po co odkopałes 3 wątki? IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.13, 21:15
        o Ronsonie? Zatrudnili cie tam i chcesz jakieś bzdury popisać?
        Zacząłeś z grubej rury jak amator. Ja bym już Cię zwolnił, bo się zbłaźniłeś tymi 3 postami.
        pytam się
        nie wstyd ci ?
        • Gość: facet z ręcznikiem Re: Kamilu, Marku i Mateuszu- po co odkopałes 3 w IP: *.adsl.highway.telekom.at 26.08.13, 21:33
          > o Ronsonie? Zatrudnili cie tam i chcesz jakieś bzdury popisać?
          > Zacząłeś z grubej rury jak amator. Ja bym już Cię zwolnił, bo się zbłaźniłeś ty
          > mi 3 postami.
          > pytam się
          > nie wstyd ci ?

najwyraźniej gumri posłuchał mojej rady, żeby się czasem wylogować, a jak widać dzisiaj zaatakował forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna