23.12.10, 14:53
Jako że zbliżają się święta, chciałbym życzyć z tej okazji wszystkiego najlepszego wszystkim mieszkańcom naszego osiedla, a zwłaszcza tym którzy się udzielali na tym forum. Mam nadzieję, że nasz budujący (już piąty rok) "z pasją" (pożal się boże) "developer", zakończy już w nadchodzącym roku to co rozbabrał wiele lat temu.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kodi77 Re: święta 23.12.10, 17:47
      OBY MU SIĘ UDAŁO, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
      • neets Re: święta 24.12.10, 09:28
        i oby nasz deweloper zwrocil pieniadze wszystkim,ktorym zalega i to z odsetkami:-).Zycze wszystkim milych i rodzinnych swiat:-)
        • el-team Re: święta 25.12.10, 12:06
          Apropo kasy. Wystarczy ich nękać i to czsem skutkuję. Ja tak robiłem i kase na święta na konto dostałem. Wszstkiego dobrego.
          • mal.ma Re: święta 26.12.10, 23:21
            Witam. mi powiedzieli że zwrócą mi pieniadze po akcie notarialnym, gdyż kupowałam piwnicę i na razie nie mogę mi nic zwrócić. Mam pytanie czy ty też kupowałeś piwnicę? czy tp tylko wymówka ze strony dolcanu?
            • el-team Re: święta 27.12.10, 07:16
              Też kupowałem piwnicę. Jest to kolejna wymówka "super" dewelopera.
              • mal.ma Re: święta 27.12.10, 10:12
                Witam, a możesz powiedziec jak to załawić - rozumiem jakieś oficjalne pismo tylko do kogo? i jak się potem z nim kontaktować? długo czekałeś na zwrot pieniędzy?
                • neets Re: święta 28.12.10, 11:23
                  ja pisalam pisma nie odpowiadaja wogole a po akcie to nic nie zwroca bo jak podpisujemy akt to podpisujemy,ze roszeczenia obydwu stron zostaly zaspokojone czyli finansowe tez
                  • neets Re: święta 28.12.10, 11:37
                    przed chwila dzwonilam niby aktualizuja listy i napisali przy moim nazwisku pilne- choc szczerze w to watpie a ten pan ktory dostal zwrot to jakiegos cudu dokonal bo twierdza,ze tylko jednemu panu przed swietami zwrocili
                    • el-team Re: święta 28.12.10, 12:06
                      Ja po kilkunastu telefonach jakie wykonałem i odpowiedziach- tak jest Pan na liscie do wykonania przelewu, później -tak to my do Pana zadzwonimy i powiemy kiedy będzie przelew i kiedy nerwy mi już póściły pojechałem na Łodygową usiadłem u Pani ksiegowej w pokoju i powiedziałem, że nie wyjdę dopóki nie dostanę odpowiedzi na pytanie co z moją kasą. I podkreśliłem, że ma być to odpowiedź od przełożonego Pani księgowej. I dostałem takie pismo , że dostanę kasę do 24.12 i rzeczywiście dostałem. Więc życzę powodzenia w okupowaniu biura Dolcanu.
                      • neets Re: święta 28.12.10, 12:34
                        dzieki za info bo mi dokladnie mowia to co Pan napisal ,ze zadzwonia lista itd.wiec pozostaje tam sie wybrac.
                      • tk-1 Re: święta 29.12.10, 09:13
                        " Ja po kilkunastu telefonach jakie wykonałem i odpowiedziach- tak jest Pan na liscie do wykonania przelewu, później -tak to my do Pana zadzwonimy i powiemy kiedy będzie przelew i kiedy nerwy mi już póściły pojechałem na Łodygową usiadłem u Pani ksiegowej w pokoju i powiedziałem, że nie wyjdę dopóki nie dostanę odpowiedzi na pytanie co z moją kasą. I podkreśliłem, że ma być to odpowiedź od przełożonego Pani księgowej. I dostałem takie pismo , że dostanę kasę do 24.12 i rzeczywiście dostałem. Więc życzę powodzenia w okupowaniu biura Dolcanu. "

czyli jak napisał przedmówca - stosujemy Kodeks Dobrych Praktyk Złodziejsko - Oszukańczo - Deweloperskich

:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka