Dodaj do ulubionych

crystal residence - bartycka

IP: *.181.52.179.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.05.11, 15:34
witam,
zastanawiam sie nad kupnem mieszkania na ulicy bartyckiej. inwestycja CRYSTAL RESIDENCE budowana przez bartycka development p.śrutwa sp.k.
czy ktos juz kupil tam mieszkanie i moze sie wypowiedziec? a moze o samym deweloperze bo nie moge znalezc nic na jego temat, zadnych opinii.
termin oddania inwestycji to sierpien 2011.
z gory dziekuje za wszelskie uwagi.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Negocjatornia.pl Re: crystal residence - bartycka IP: *.jmdi.pl 28.05.11, 16:53
      Jesli ma Pani umowę przedwstępną z tym deweloperem
      wyjaśnię wszelkie zapisy w umowie. Czy warto kupować czy nie?
      Sprawdzę również księgę wieczystą.

pozdrawiam
      Dariusz Ługowoj
      www.negocjatornia.pl
      • Gość: marja Re: crystal residence - bartycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 18:00
        a czy ma Pan jakas wiedze ze cos mogloby byc nie tak z ta umowa??
        • Gość: NEGOCJATORNIA.PL Re: crystal residence - bartycka IP: *.jmdi.pl 28.05.11, 20:47
          Póki nie czytałem umowy przedwstępnej, nie mogę nic powiedzieć.

Umowę do analizy proszę przesłać na adres: biuro@negocjatornia.pl

pozdrawiam
          Dariusz Ługowoj
          www.negocjatornia.pl
          • Gość: marja Re: crystal residence - bartycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 13:14
            raczej nie bedzie to potrzebne, bo umowe mam w formie aktu notarialnego i zostala juz sprawdzona, ale jakby Pan nie zauwazyl to pytalam o opinie na temat inwestycji i dewelopera a nie umowy.
            • Gość: gość Re: crystal residence - bartycka IP: *.cns.com.pl 28.02.12, 16:20
              czy podpisała Pani, w końcu umowę z tym deweloperem?
              • Gość: marja Re: crystal residence - bartycka IP: 217.153.113.* 29.02.12, 09:23
                umowę przedwstępną tak- już dawno, umowy przyrzeczonej jeszcze nie.
                • Gość: gość Re: crystal residence - bartycka IP: *.cns.com.pl 29.02.12, 12:38
                  No to w takim razie będziemy sąsiadkami, jeśli w końcu dostaniemy mieszkania...
                  • Gość: marja Re: crystal residence - bartycka IP: *.centertel.pl 02.03.12, 10:26
                    ostatnio bralam od dewelopera oswiadczenie do banku , no i zobowiazal sie oddac do 6 marca, a pozwolenie na uzytkowanie ma uzyskac do konca maja. ciekawe czy tym razem dotrzyma terminów. a Pani z ktorej częsci budynku- a czy b?
                    • Gość: gość Re: crystal residence - bartycka IP: *.cns.com.pl 02.03.12, 11:32
                      Ja z części B, a Pani?
                      Też jestem bardzo ciekawa, czy dotrzyma terminów...w sumie nie zdziwiłabym się za bardzo jakby znowu przesunął termin, bo w sumie nie po raz pierwszy zrobiłby to, już mnie to wszystko zaczyna męczyć.
                      • Gość: marja Re: crystal residence - bartycka IP: *.centertel.pl 02.03.12, 13:46
                        ja z czesc a. a tak z ciekawosci - jakie pierwotnie miala Pani wpisane terminy w umowie? zeby nie pisac na forum ogolnym, podaje maila bezposredniego marta.1988@vp.pl
    • Gość: Gość Re: crystal residence - bartycka IP: 91.212.223.* 01.03.12, 13:46
      Bartycka to tereny zalewowe forsal.pl/grafika/423165,41716,powodz_2010_mapa_terenow_zalewowych_w_warszawie.html
      • Gość: marja Re: crystal residence - bartycka IP: *.centertel.pl 02.03.12, 10:28
        nowosci nie napisales. pół warszawy to tereny zalewowe, no i co z tego? mam sie wyprowadzic z warszawy? a swoja droga ten wątek tego nie dotyczy
        • Gość: Gość Re: crystal residence - bartycka IP: 91.212.223.* 02.03.12, 20:19
          Mapa nie obejmuje całej Warszawy wszakze. jesli chcesz samych pozytywnych informacji, to juz Twoja sprawa. Ja zrezygnowałem z inwestycji SGI na Bartyckiej. Powodzie zdarzają się coraz częsciej.
          I więcej zyczliwości życzę - szczególnie w stosunku do osób, które poświęciły troche czasu, żeby odszukać tę mapę i ją tu wkleić
          • Gość: marja Re: crystal residence - bartycka IP: *.centertel.pl 03.03.12, 12:16
            ale ja nie prosilam o wklejanie mapy terenów zalewowych. widzialam ją kilkakrotnie wcześniej. a wątek dotyczył dewelopera (takie też było moje pytanie na początku wątku) a nie miejsca inwestycji. na przyszłość radzę czytać pytania ze zrozumieniem. i dopiero wtedy wymagać podziękowań, bo Twoja informacja jest dla mnie bezużyteczna.pozdrawiam
    • boogy_fort_wola Re: crystal residence - bartycka 04.12.14, 11:01
      Witam,

Zapraszam do salonu sypialni BOOGY w Centrum Handlowym FORT WOLA, ul. Połczyńska 4, Warszawa.

Firmowy Salon renomowanego Producenta M&K Foam Koło.
      Ponad 50 łóżek dostępnych również w nietypowych rozmiarach.
      W ofercie również poduszki, sofy, szafki, stelaże, pokrowce.
      Indywidualne podejście do klienta – porada w doborze materaca.

Czy wiesz, że… każdy materac powinien być użytkowany przez okres maksymalny 8 lat?!
      Odśwież swoją sypialnię!

www.BOOGY.pl
      biuro@boogy.pl
      510 768 036

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka