Dodaj do ulubionych

KTO ZNA PIASECZNO ????????????

IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 19:48
bardzo proszę o informacje gdzie warto kupić mieszkanie chodzi mi i o spółdź. i
e o lokalizacje . Jakich osiedli i ulic mam unikać gdzie są njlepsze
lokalizacje. Co to za ulica warszawska. sikorskiego 22 lipca i co to jest
centrum w Piasecznie.
dziękuję pozdrawiam -Maciek
P.S warto mieszkać w Piasecznie
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: KTO ZNA PIASECZNO ???????????? IP: *.wm.net 28.02.02, 08:47
      Czesc ja bardzo dokladnie nie znam Piaseczna, ale kupilam i buduje mi sie
      mieszkanie w firmie KANDRO 2 przy ulicy Jana Pawla, to jest prawie w centrum,
      firma bardzo dobra.Okolica jest OK, w poblizu prawie same nowe osiedla, blisko
      do szkoly z basenem, bazarku i ogolnie sklepow, wokol osiedla domki
      jednorodzinne. Pozdrawiam
    • Gość: KRZYSIEK Re: KTO ZNA PIASECZNO ???????????? IP: 213.77.91.* 28.02.02, 08:52
      Znam Piaseczno od 3 lat. Mieszkałem najpierw na starym osiedlu niedaleko pętli
      autobusowej 709. Teraz przeprowadziłem się na nowe osiedle - Słowicza firmy
      Multi Hekk, o którym możesz poczytać na tutejszym forum. Ja natomiast jestem
      zadowolony, że mieszkam w Piasecznie i przez ten czas jak tu mieszkam nauczyłem
      się dojeżdżać do Warszawy i na pewno do niej nie wrócę .
    • kasia252 Re: KTO ZNA PIASECZNO ???????????? 28.02.02, 09:14
      UnikaĆ jak ognia firmy MULTI-HEKK I OSIEDLA SŁOWICZA! NIC WIĘCEJ NIE DODAM -
      ZOBACZ SOBIE WĄTEK W SĄSIEDZTWIE. WEJDZ SOBIE NA STRONĘ
      WWW.MULTIHEK.REPUBLIKA.PL - I POSŁUCHAJ GŁOSU MIESZKAŃCÓW. PASJONUJĄCA
      LEKTURA...

W OGÓLE UNIKAŁABYM PIASECZNA - DZIERA ZAPLUTA, RZĄDZONA PRZEZ SKORUMPOWAnych
      URZEDNIKÓW SAMORZĄDOWYCH, ZŁODZIEJSTWO, CENTRUM NIELEGALNEGO "POŚREDNICYWA
      PRACY" DLA WSCHODNICH SĄSIADÓW, KOSZMARNE PROBLEMY KOMUNIKACYJNE - ZAKORKOWANA
      PUŁAWSKA, JEDEN ZAPLUTY AUTOBUS - NI NIC WIĘCEJ. WSZĘDZIE DRECHY.
      UCIEKAC!
    • Gość: noski Re: KTO ZNA PIASECZNO ???????????? IP: 195.94.193.* 28.02.02, 09:27
      Kupiłem mieszkanie w Pace-Property "Kolonia Staszica"
      Okolica ok.cisza i spokój,kameralne osiedle.firma buduje porządnie (nie
      oszczędzają na materiałach).tylko termin odbioru trochę przeciągneli
    • Gość: luzak Re: KTO ZNA PIASECZNO ???????????? IP: *.dtcomsa.com 28.02.02, 09:37
      Ja Też znam Piaseczno,To jest jedna z najbardziej rozwojowych gmin w Polsce, do
      Warszawy można dojechać autobusem Mzk, samochodem puławską albo al krakowską(
      troche dłużej) i pociągiem 30 min do centrum. przestrzegam przed kupieniem
      mieszkania w Multi-hekk , żle wykonane mieszkanie, wszystko na granicy
      prawa.prosze przyjechać na osiedle Słowicza i zobaczyć jak nie powinno sie
      budować mieszkań, albo zobaczyć jak mało można dać klientom a jak maksymalnie
      na nich zarobić. Na stronie są opisane problemy tego osiedla warto poczytać. za
      pare lat bedzie w Piasecznie tak ciasno, że nie bedzie można tu normalnie
      funkcjonować( brak szkół, przedszkoli, arterii komunikacyjnych). na razie nie
      narzekam bo pracuje bardzo blisko mam 10 min do pracy
      pozdrawiam
    • Gość: Maciek Re: KTO ZNA PIASECZNO ???????????? IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 19:45
      Dziękuję : Monika, Krzysiek, Kasia, Noski i Luzak za odpowiedź
      Pzdrawiam Was gorąco, może kiedyś w Piasecznie........
      Maciek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka