Gość: Pytanie IP: *.play-internet.pl 17.06.11, 12:23 Czy warto: 3 pokoje, 2 etap 88 m za 820 tys. plus 40 tys. miejsce postojowe w garażu? Metro 100 m od budynku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxxxx Re: Murano-opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.06.11, 13:51 Ja bym nie dal, za te kase mam dom pod Warszawa (Iwiczna, Mysiadlo) lub na Bialolece, i jeszcze bedzie co do garazu wstawic:) Wlasna dzialka, brak sasiadow, ogrodek, tarasik, grill. Ale zalezy co wolisz, jak lubisz mieszkac w smrodzie i halasie bo blisko do metra, to bierz. Wciaz drogo, ale w sumie jak cie stac... Odpowiedz Link Zgłoś
kredycik-i-wio Re: Murano-opinie 17.06.11, 13:59 Takie pytanie może zadać tylko ktoś kto nigdy nie widział na oczy 800 tysięcy i nie ma zamiaru ich nigdy na oczy zobaczyć... Za te pieniądze można naprawdę kupić wiele ciekawszych rzeczy niż klitkę... Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: Murano-opinie 17.06.11, 14:08 Dokładnie tak. Gdyby najpierw wypracował to 900 tys., które tym samym przestałyby być dla niego czymś tak abstrakcyjnym, jak dla przeciętnego zjadacza chleba galaktyka w HUDF, nie zadawałby głupich pytań. Wtedy na 100% wiedziałby, jak takie pieniądze wydać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEGOCJATORNIA.PL [...] IP: *.jmdi.pl 17.06.11, 15:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domek Re: Murano-opinie IP: *.subscribers.sferia.net 17.06.11, 21:58 ja za 300 tys kupiłem działkę pod Pisecznem i za 550 tys wybudowałem dom 170 m, nie warto kupować przewartościowanych mieszkań. Dla mnie i mojej rodziny dom z ogrodem jest ok. Wcześniej mieszkałem w segmencie, nie polecam...ale to inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Murano-opinie IP: *.play-internet.pl 23.04.12, 11:56 Czy ktoś już mieszka? Proszę o opinie rzeczywistych mieszkańców. III etap wkrótce będzie oddany do użytku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiciu Re: Murano-opinie IP: *.subscribers.sferia.net 23.04.12, 17:15 Ja sprzedalem przewartosciowane mieszkanie na Kabatach i od dwoch lat mieszkam w domu wolnostojacym tez ppod piasecznem, dzialka 250 tys. dom z wykonczeniem 650 tys. polecam taka opcje, ale segment tez jest ok pod warunkiem ze dobrze skomunikowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kint Re: Murano-opinie IP: *.play-internet.pl 02.05.12, 23:28 Ile wydajesz na paliwo? Ile kosztuje cie utrzymanie samochodow? (opony, drobne naprawy, wymiana tego co sie zuzywa, itd.) Jak duzo musisz przeznaczyc na wymiane samochodow, bo zmieniac trzeba bedzie czesto? Ile czasu spedzasz w korkach dziennie/tygodniowo/miesiecznie? Jak ci sie odsnieza dojazd, dojscie, itd.? Ile cie kosztuje utrzymanie ogrodu? Woda? Drogo kosztuje ogrzewanie domu? Jest cieplo czy ledwo grzejecie? Ile kosztuje ubezpieczenie? Duzo placisz za ochrone? Jak sie wyjezdza na wakacje? Luzik czy ktos z rodziny pilnuje dobytku? Ile razy dziennie musisz wozic dzieci do szkoly/na zajecia polekcyjne/na spotkania z kolegami? Kiedy ostatnio byles w kinie/teatrze/na miescie na piwko, tak po pracy w tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w4 Re: Murano-opinie IP: 74.63.112.* 23.04.12, 12:25 od 3 lat piszą o spadkach, czy to są już te niskie ceny ? lokalizacja niezła, niektórzy tyle chcą 10km od centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murano jak ci nie przeszkadzaja qrwy to kupuj IP: *.centertel.pl 24.04.12, 01:07 1/ agencje towarzyskie - tzw prywatki 2/ 300-400 mieszkan na wynajem 3/ ch...e, ku..., pobudka latajace w srodku nocy taaa ... to prawdziwe apartamenty - nic tylko brac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Re: Murano-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.12, 03:21 nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seul Re: Murano-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 23:16 Dlaczego większość uważa, że dom jest lepszy od mieszkania w MAŁYM (podkreślam) budynku wielomieszkaniowym? Naprawdę są tacy, którzy za nic do domu - na przykład ja! A jeśli chodzi o podnoszoną wyżej Białołękę czy okolice Piaseczna: za darmo i w życiu nigdy, podobnie jak do nowowybudowanego deweloperskiego budynku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalkulator Re: Murano-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.12, 16:33 > Dlaczego większość uważa, że dom jest lepszy od mieszkania w MAŁYM (podkreślam) > budynku wielomieszkaniowym? Jeżeli dom wychodzi taniej, to chyba sprawa jest oczywista. > Naprawdę są tacy, którzy za nic do domu - na przykład ja! Jasna sprawa, ale 800K za mieszkanie to absurd. > A jeśli chodzi o podnoszoną wyżej Białołękę czy okolice Piaseczna: za darmo i > w życiu nigdy, podobnie jak do nowowybudowanego deweloperskiego budynku!!! Też lubię wielką płytę i stare kamienice, ale za połowę tych pieniędzy. Ba - za 500K wygodne mieszkanie gdzieś w mieście (nie koniecznie w centrum), a za 300K domek letniskowy w jakimś fajnym miejscu, czy tam mieszkanie letniskowe ;) A jak ktoś nie chce więcej nieruchomości, to mercedesa > S-klasę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dom pod miastem Re: Murano-opinie IP: *.subscribers.sferia.net 02.05.12, 21:09 ja cale zycie mieszkalem w bloku, teraz mam dom bo chcialem miec ogrod. Czy kazdy musi lubic kosznie trawy, uprawe roslin? Dla mnie dom to filozofia zycia a nie spekulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Murano-opinie IP: *.play-internet.pl 03.05.12, 18:27 "1/ agencje towarzyskie - tzw prywatki ". Tu nie ma agencji towarzyskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak nie jak tak :) Re: Murano-opinie IP: *.centertel.pl 04.05.12, 01:31 :)))))))))))))))))))))))))))))))))) jak nie ma skoro sam bylem u 2 roznych panienek w 2 roznych mieszkaniach :))))))))))))))))))))))))))))))))) MURANO TO IDEALNY PUNKT dla - agencji, prywatek no i ... - studentow plus przyjzednych balangowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Murano-opinie IP: *.play-internet.pl 04.05.12, 10:25 Tu mieszkają spokojne rodziny i ludzie ceniący sobie szybki dojazd do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfds Re: Murano-opinie IP: *.centertel.pl 05.05.12, 01:14 :))))))))))))))))))))))))))))))) JASNE :))))))))))))) co kupiles myslac ze zrobisz interes zycia, a teraz pies z kulawa noga nie chce od ciebie tego odkupic Odpowiedz Link Zgłoś