24.07.11, 19:26
W elektronicznym wydaniu gazety pruszkowskiej z 15.07 znalazłem artykuł na temat planowanego przez Miasto Piastów otwarcia nowej linii autobusowej. Autobus miałby jeździc między innymi przez Warszawską, Bohaterów Wolności oraz Tuwima. Nie wygląda na to,
żeby miał dojeżdżac do Sunhouse. W artykule jest adres mailowy Miasta Piastów,
pod który mieszkańcy mogli zgłaszac uwagi co do przebiegu nowej trasy, ale tylko do 22.07.
Ciekawe, czy ktoś z naszego osielda zgłosił takie uwagi. Ja nie zdążyłem.
Nie wiem,czy to ta sama inicjatywa, co nowa linia autobusowa zapowiadana
przez Urząd Miasta w Pruszkowie, ale dowiem się w tygodniu.

Tytuł artykułu "Miejski autobus od września". Wydanie nr 127 z 15.07.2011
www.gazetawpr.pl/e_wydanie
Obserwuj wątek
    • sarna1315_2 Re: Autobus 25.07.11, 12:11
      no to miło będzie patrzeć jak będziemy zasuwać na piechote... :P
      na razie poczekam co będzie, nie chce mi się denerwować.
      • placebo77 Re: Autobus 25.07.11, 12:16
        to tak dla zdrowotności. Miasto widać dba o kondycję swoich mieszkańców:D
        • sarna1315_2 Re: Autobus 25.07.11, 23:20
          placebo77 napisała:

> to tak dla zdrowotności. Miasto widać dba o kondycję swoich mieszkańców:D

kupujemy kije do nordic walking i idziemy do parku żbikowskiego lub na stacje :D: P
    • vertigo77 Re: Autobus 27.07.11, 12:46
      Z informacji które już jakiś czas temu (ok. 3 miesięcy, żeby nie skłamać) zaciągnąłem w LW a później potwierdziłem U.G. Pruszków trasa tego autobusu miała być kompletnie inna. Miejmy nadzieję, że to faktycznie inna inicjatywa niż ta której się spodziewamy. Z tego co pamiętam wstępna trasa busa była przewidziana na: Warszawską, 3 Maja, Zdziarską i Boh. Wolności. jak ktoś słusznie zauważył nie czas jeszcze sie denerwować - radyjon, daj znać jak się dowiesz czegoś więcej
      • radyjon Re: Autobus 24.10.11, 14:22
        Urząd Miasta Pruszków zaklina się, że za dwa miesiące (od stycznia 2012) obiecany autobus rusza po Zdziarskiej i Bohaterów Wolności do centrum Piastowa.
        • arkeno Re: Autobus 27.10.11, 18:24
          Swietna wiadomosc. Mam nadzieje ze sie potwierdzi. A tak nawiasem mowiac pozwole sobie na podanie tej wiadomosci na naszym prawdziwym forum osiedlowym bo tu juz pewnie nikt nie zaglada sunhouse.fora.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka