Gość: zulus IP: *.play-internet.pl 07.08.12, 21:10 wyborcza.biz/finanse/1,108340,12269037,Spadly_ceny_transakcyjne_mieszkan___w_ciagu_roku_o.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pan Tygrys Re: Spadły ceny transakcyjne mieszkań - o 11,2% w IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.12, 21:47 Oj tam oj tam, ochydna prowokacja i dezinformacja. Beda rosly 1% tygodniowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REduktor Re: Spadły ceny transakcyjne mieszkań - o 11,2% w IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.12, 23:07 Proszę o komentarz doradcę Grzombka i Mareczka Wiel. Innych doradców nie czytam od lat. Oni zawsze piszą od 5 już lat, że ceny będą rosły do 20 tys./m ok 1% tygodniowo. Posłuchałem ich i kupiłem 3 mieszkanka na dołku CHF po 2 zł/pln. Czekam teraz na ich rekomendacje kiedy wychodzić z inwestycji. Wyszło mi, że dziś cenki powinny być po 15 tys. za m2 (po tyle co w Madrycie). Nie wiem czy czekać jeszcze do 20 tys za m2? Na takie artykuły jak powyżej łapią się tylko gołodupce a ja jestem inwestorem rynku RE z 3 mieszkaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek reco: wait IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 09:26 znajomy analytyk dal mi tlustego hinta :juz na jesieni Sir Vincent Rostovsky przygotowuje taki budzet ze zloty poszybuje do nieba - glowny temat: Komisja EU przeglada strukture dlugu i ksiegowosc tak ze nawet resztka OFE nie wystarczy na oddanie dotacji ale, dla ynwestorow to dobra wiadomosc bo zloty sie wzmocni jak za Grabskiego- jak wyczekasz to zarobisz kiedy na parze CHFPLN bedzie kurs 1.5 juz na wiosne Odpowiedz Link Zgłoś