Gość: openowyjelonek IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.13, 15:57 od 2:00 o openowych jelonkach www.openfinance.tv/369/historia_openowego_ludka leżę i kwiczę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blabus Re: OT: historia Openowego ludka - padłem IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.01.13, 16:28 LOL oferta 23 banków.. ale tylko jedna odpowiednia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: OT: historia Openowego ludka - padłem IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.13, 17:56 kredyt mieszkaniowy z najnizsza rata czyt. kredyt 40 letni gdzie po 13 latach splacisz 50 procent odsetek do banku i 15% zaciągniętego długu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Openowy ludek Re: OT: historia Openowego ludka - padłem IP: *.internetia.net.pl 30.01.13, 19:10 No to mamy nowego mema! Ekonomiczny idiota, na którym można trzepać łatwe pieniądze, to teraz openowy ludek! Odpowiedz Link Zgłoś
mufffa Re: OT: historia Openowego ludka - padłem 31.01.13, 12:48 mufffa przypomina, że "leżę i kwiczę" to alterego "stoję i patrzę" , znanego forumowego rozrabiaki i marzyciela (m.in. znanego z marzeń o niskich cenkach i pogromach DIveloperskich) proszę nie nadużywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: OT: historia Openowego ludka - padłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.13, 14:34 temu "stoje i patrze" to możesz buty czyścić koleżko chociaż pewnie ci nie pozwoli ... Odpowiedz Link Zgłoś
mufffa fe! a to nie było miłe! 01.02.13, 23:19 będziesz tak prychał na lewo i prawo to nikt ci nie sprzeda mieszkanka i dożywocie z matką za ścianą murowane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurent Money Expert już na dnie IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 09:39 samcik.blox.pl/2013/02/Money-Expert-juz-na-dnie-czy-tak-rusza-fala.html Przez ręce ludzi pracujących dla Money Expert kwartalnie przechodziły kredyty (głównie hipoteczne) o wartości ćwierć miliarda złotych. To dużo, bo firmy mieszczące się na podium w klasyfikacji największych doradców, Notus i Expander, mają raptem urobek dwa razy większy. Jedynie największy pośrednik w kraju - który jednak jest de facto dealerem jednego tylko banku, Getin Noble, więc gra w zupełnie inne klocki - "sprzedaje" sporo więcej, bo po 1,5 mld zł kredytów kwartalnie. Plajta piątej największej firmy pośrednictwa finansowego to dużo większe bum dla tej branży, niż zniknięcie w poprzednich latach takich marek, jak A-Z Finanse, czy Golden Egg. Money Expert to był gracz aspirujący do pierwszej ligi i ze sporymi tradycjami. A kłopoty musiał mieć już najmarniej od pół roku. Podobno nie wypłacał prowizji swoim współpracownikom już od października, a wniosek o upadłość to tylko gwóźdź do trumny, który ma spowodować, by upierdliwcy przestali pukać po pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosty ludek Openowy ludek w tarapatach? Dramatyczny spadek IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.13, 10:03 wyborcza.biz/biznes/1,100896,13415824,Open_Finance_w_tarapatach__Dramatyczny_spadek_w_kredytach.html Sieci Open Finance, niedawnego hegemona na rynku pośrednictwa finansowego, nie omija kredytowy kryzys. Tak dramatycznego spadku wartości obsłużonych kredytów, nie zanotował żaden inny duży pośrednik Tonący brzytwy się chwyta - pamiętajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łachudra Łopen Fajans się zwija i zwalnia ludzi IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.13, 17:17 wyborcza.biz/Gieldy/1,114507,13582074,Zwolnienia_grupowe_w_Open_Finance__270_osob_straci.html#bandakretynow na bruk 270 osób! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łajza Re: Łopen Fajans się zwija i zwalnia ludzi IP: 194.251.119.* 19.03.13, 07:21 Openowy ludek będzie stał w dłuższej kolejce po openowy kredycik? Straszne to, ale ludzie ewidentnie się cieszą że tam zwalniają. Coś jak pracownicy ambera... Odpowiedz Link Zgłoś