Gość: nobo IP: *.hsd1.pa.comcast.net 01.05.06, 21:48 zapomnieli dodac tony zzeranego popkornu do tych statystyk :)))))))) 10 muza hlehle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: saphran Posejdon IP: *.bflony.adelphia.net 01.05.06, 22:16 Co za jelop pisal ten artykul? Po pierwsze film ma tytul zwyczajnie POSEIDON, a po drugie jeszcze go w Usa nie graja. Moze mi powie jakie mial zrodlo informacji , bo nie bardzo wiem. Gdzie ten POSEIDON, poza tym ze na dnie oceanu? I ta polska maniera. Nie moze miec film tytulu oryginalanego, trzeba sobie go domyslic Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Re: Hossa w polskich kinach 01.05.06, 22:29 Sądząc po repertuarach nie ma się czym chwalić. To oznacza galopujacą idiotyzację publiczności Odpowiedz Link Zgłoś
memhos No SUPER.. wiecej oglupiania ;p 01.05.06, 22:48 Jest z czego się cieszyć. Szczególnie biorąc pod uwagę kto i na co chodzi do kin. Ten cudowny zapach smażonych konserwantów, te siedzenia klejące sie od gum i coca-coli. Te pełne polotów komentarze filmów (najlepsze są mówione bezpośrednio do komórek). Odlot. Co by nie było - bardzo lubię kino. Tyle, że im mniej osób w sali tym lepiej sie film ogląda. Przykre ale prawdziwe. -- Kino, muzyka - BEZ polityków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: No SUPER.. wiecej oglupiania ;p IP: 212.160.172.* 02.05.06, 09:42 W 100% się zgadzam. Zawsze staram się siadać jak najdalej od czipsożerców. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Chała, nie importujecie nic ciekawego? 02.05.06, 18:00 memhos napisał: > Jest z czego się cieszyć. Szczególnie biorąc pod uwagę kto i na co chodzi do > kin. Sama chała: Mission Impossible 3, Rambo 8, Gwiezdne Wojny 6... a ja tam bym poszedł na coś lepszego. Nie musi natychmiast być super inteligentne, coś np. w stylu The Big Lebowski.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ismael Re: No SUPER.. wiecej oglupiania ;p IP: *.acn.waw.pl 03.05.06, 18:19 "Tyle, że im mniej osób w sali tym lepiej sie film ogląda. Przykre ale prawdziwe" DOKŁADNIE!!!!!! najlepiej jak sie siedzi samemu w pustej sali...ale to marzenie tylko> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debile prlu teraz gospodarka przyspiesza IP: *.hsd1.wa.comcast.net 01.05.06, 22:58 skad ciagle takie pierdoly jak gospodarka przyspiesza i ludzie zarabiaja wiecej? czy wam ktos placi za belkot? u was wszystko przyspiesza tylko myslenie ciagle w miejscu stoi, buce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol polski Re: teraz gospodarka przyspiesza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 05:06 czysc kible w swoim londynie czy gdzies. morda w kubel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ismael Re: teraz gospodarka przyspiesza IP: *.acn.waw.pl 03.05.06, 18:25 polska gospodarka przyspiesza bo spada w dół....rotflll...praw fizyki nie zmienisz..hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Byloby lepiej, gdyby nie wstretny zapach popkornu IP: *.pool8543.interbusiness.it 02.05.06, 01:44 Nie chodze do kina, bo ninawidze zarcia w kinie popkormu... Odpowiedz Link Zgłoś
gwiezdny_kupiec Przecież nikt nie każe Ci chodzić do multipleksu 02.05.06, 09:11 W każdym większym mieście są kina, kluby filmowe itp. w których nie ma popcornu i jest bardziej ambitny repertuar. Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Właśnie w tym rzecz, że NIE MA! 02.05.06, 13:26 W Bydgoszczy multipleks wykończył wszystkie kina, w Toruniu jeszcze Orzeł zipie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ismael Re: Przecież nikt nie każe Ci chodzić do multiple IP: *.acn.waw.pl 03.05.06, 18:28 a moze ktos nie lubi "ambitnego" kina ???...i mam ochote ogladac horrorki i sf w spokoju od smrodu zarcia popcornu ,telefonów komórkowych i całej tej hałastry przeszkadzajacej w ogladaniu filmu???? Odpowiedz Link Zgłoś
itziar oznakowani.pl 02.05.06, 09:15 Zapewne jest to wina darmowych serwisów z napisami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lover boy oda do radości jest spoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 10:20 byłem na tym filmie z dziewczyną polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Gdyby jeszcze bilety były tanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 09:36 Lubię chodzić do kina, chodzę kilka razy w roku. Ale cena biletów(od 12-20 zł osoba) jest stanowczo za droga. Biorąc pod uwagę że zwykle nie chodzi się samemu ale albo we dwoje lub z całą rodziną to jest to wydatek rzędu 50 - 100 zł(bilety cola popcorn). Jest to duże obciążenie dla domowych finansów. Gdyby bilety były po 5zł dziecko i 10 zł dorosły posądzam że ludzie chodzili by po kilka razy na film bo ja bym tak robił, wszak to miły sposób spędzania czasu, a przychodzy kin by nie zmalały ale wzrosły i sale były by cały czas zapełnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fp Re: Gdyby jeszcze bilety były tanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 12:06 > albo we dwoje lub z całą rodziną to jest to wydatek rzędu 50 - 100 zł(bilet > y > cola popcorn). A po co cola i popcorn do oglądania filmu? Żeby innym poprzeszkadzać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Hossa w polskich kinach IP: *.chello.pl 02.05.06, 09:49 >Nove Kino. To przedsięwzięcie spółki Max Film, należącej do samorządu województwa >mazowieckiego. Co to za idiotyzm? Czemu samorzad województwa mazowieckiego zajmuje sie prowadzeniem działalności gospodarczej? Ja płace podatki po to żeby budowali drogi , na policje, etc, etc. Jeśli będe chciał zainwestować swoje pieniądze to wpłace je na fundusz powierniczy, nie potrzebuje aby za mnie inwestował je samorząd (z moich podatków). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutek To wszystko wina sieci P2P!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 10:09 To wszystko przez te sieci P2P! Przez to cale piractwo! Przez napisy! Ludzie sie nasciagaja, naogladaja, a potem chca do kina chodzic! I moich DVD nie kupuja, choc kosztuja juz od 140zl*! Zamknac sieci, zamknac serwisy z napisami, zamknac kina, w ogole wprowadzic ustawowy monopol dla Gutka, czyli mnie! * dotyczy filmu DVD na kasecie VHS Odpowiedz Link Zgłoś
catrinceoir Re: Hossa w polskich kinach 02.05.06, 10:23 a moze ktos lubi stare kina w domach kultury:P takie miejsca nierzadko mialy urok, pod wzgledem ktorego zatloczone multipleksy nigdy ich nie zastapia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: Hossa w polskich kinach IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 19:52 "Lwow" we Wroclawiu jeszcze dziala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leemcioo Re: Wałbrzychem się nie interesują IP: *.latawiec / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 12:09 A mieszka tu 140 tyś ludzi plus kilkadziesiąt następnych w Szczewnie Zdroju (+turyści), Jedlinie zdroju, Boguszowie-Gorcach i innych przyleglych miejscowaościach. Razem ok 200 tyś ludzi. Dodatkowo kilkanaście tysięcy studentów. Miejsca na inwestycje co niemiara, kilka hipermarkatów, a w samym centrum miasta stoi zrujnowany były Górniczy Ośrodek Kultury, który idealnie nadaje się na przebudowę na multiplex. Za Niemców było tam kino "CAPITOL". Pół Wałbrzycha jeździ do kin wrocławskich, bo na miejscu w żadnym z 3 kin nie ma ani porządnego dźwięku, ani obrazu. Za to ceny biletów takie same jak w multipleksach we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anal&tik nervovy Uwaga !! Artykuł sponsorowany . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 13:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Hossa w polskich kinach IP: 80.53.75.* 02.05.06, 14:11 zapomnieli oczywiscie dodac, ze przodująca w zawodach sieć Cinema City oszczędza wewnątrz firmy na czym się da (na pracownikach zwłaszcza) żeby móc budowac nowe pikene obiekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slazaczek Re: Hossa w polskich kinach IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 15:21 Rybnik nie Gliwice.W Rybniku buduje sie CinemaCity 100 m od Multikina !!! Mysle,ze jest dobrze i wporowadza karnety 50 zl za cały miesiac bez limitu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: Hossa w polskich kinach IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 19:53 > Widzowie chcą spędzać czas z innymi ludźmi. I to się nigdy nie zmieni. Z bydlem, ktore rechocze prychajac okruchami popcornu i popija wniesione pod kurtkami piwo? Nie, dziekuje. Kupilem projektor i mam was gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś
bob_l Uwaga lewaki, zagrożenie propagandą! 03.05.06, 03:25 Te kina zarabiają głównie na amerykańskich filmach i im nabijają kasę. Protestujcie! Bo ja nie mam zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm ja sie do Cinema City juz nie wybiore IP: *.server.ntli.net 03.05.06, 17:10 po przeczytaniu tego artykulu, zaraz w menu beda miali chalki i anyzowke ;) dziekuje bardzo za to ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bm Re: ja sie do Cinema City juz nie wybiore IP: *.remedium.bochnia.pl 03.05.06, 19:43 ale z Ciebie debil!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutek Film A Gutek wrzeszczał, że p2p zabija kino :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 17:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ismael Re: A Gutek wrzeszczał, że p2p zabija kino :-) IP: *.acn.waw.pl 03.05.06, 18:14 gutek to palant i zostało mu to okazane przez internautów a zwłaszcza nas userów 2 najwiekszych portali z napisami :))))) osmieszył sie tylko i nic poza tym ,a naraził na ostracyzm i bojkot ze strony kilkuset tysiecy wielbicieli filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ismael Re: Hossa w polskich kinach???? IP: *.acn.waw.pl 03.05.06, 18:08 Czytam ze.."Widzowie chcą spędzać czas z innymi ludźmi. I to się nigdy nie zmieni - tłumaczy jeden z przedstawicieli branży."...tzw .gów..o prawda !!!!! Nie cierpie innych ludzi w kinie, to szeleszczenie papierkami,siorbanie coli,zarcie smierdzacego pop-cornu,przepychanie sie co chwila jakiegos a to spoźnialskiego a to kogos na siusiu miedzy fotelami.Głosne komentarze,piski bachorów, dzwoniacy u jakiegos idioty(tki)telefon komorkowy, smród brudasa który siadzie obok, kaszlace jak stado grużlików kilkanascie osób na sali etc..itp ..itd... Nienawidze własnie z tego powodu chodzenia do kina!!!!!!!!!!.Wole sobie wypozyczyc dvd albo sciagnac film z neta i obejrzec na 42'calowej plaźmie w domciu- popijajac przy tym spokojnie drinka i palac papieroska . Kina organicznie wprost nie trawię . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F2 Re: Hossa w polskich kinach???? IP: *.aster.pl 03.05.06, 18:13 Nienwaidzisz innych, ktorzy popijaja colę, a sam(a) też jakieś pijanko, papierosek... Dobrze, że w kinach palic nie wolno, bo by palacze też sobie pozwalali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ismael Re: Hossa w polskich kinach???? IP: *.acn.waw.pl 03.05.06, 18:16 nienawidze jak ktos siedzi obok mnie i siorbie niczym stara babcia cole z puszki przez słomke >>> jak nie widzisz róznicy to nie zabieraj głosu!!!,a ty tez kochasz smród popcornu?? i niemytego polskiego bydła w kinie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bm Re: Hossa w polskich kinach???? IP: *.remedium.bochnia.pl 03.05.06, 19:42 poprostu przychodz do kina w dni w ktore nie ma duzo ludzi i masz problem z głowy a nie w weekendy gdzie każdy dres jak pada deszcz to idzie z laska do kina i jak to pisałeś "siorbie" i takie tam inne. 42cale i divix z netu to jest niezła porażka w porównaniu z dzwiękiem dolby digital, sala na 400 miejsc i ekranem wysokim na 5m i szerokim na 10. to jest panorama. 42calowe to w kinie są plasmy na których lecą zwiastuny na lobby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufio Re: Hossa w polskich kinach???? IP: *.marquard.pl / *.marquard.pl 03.05.06, 20:18 dolby digital w domu to nie problem, ekran 5x10 z 20 metrow jest taki sam jak 42 cale z 5 metrow; pomijam fakt ze wiekszosc multipleksow typu multikono ma dzwiek porazajaco fatalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Ludzie chodzą do kina , bo są szczęśliwi ;))))) IP: *.aster.pl 03.05.06, 18:10 No nie mogę ! Ludzie chodzą do kina nie dlatego, że są szczęśliwi ale dlatego, bo sami decydują jak chcą spędzić czas wolny i w którym momencie maja się śmiać podczas filmu albo nie. Mają już dość ogłupiania przez telewizję. Mają dość tych idiotycznych seriali, głupkowatych "szołów", teleturniejów, sitcomów i innego badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Ludzie chodzą do kina , bo są szczęśliwi ;))) 03.05.06, 18:42 Gość portalu: dana napisał(a): > No nie mogę ! > Ludzie chodzą do kina nie dlatego, że są szczęśliwi ale dlatego, bo sami > decydują jak chcą spędzić czas wolny i w którym momencie maja się śmiać podczas filmu albo nie. Mają już dość ogłupiania przez telewizję. A z jakich powodow chodzili w czasach przedtelewizyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alcest Re: Hossa w polskich kinach IP: 217.153.6.* 03.05.06, 21:56 Polecam szczecińskie kino Pionier (najstarsze działające w Europie!!!). Tam nie ma popcornu, coli ani żadnych innych "przeszkadzaczy", a sam repertuar najczęściej dość gustowny. Jest również sala (kino kawiarnia) gdzie filmy wyświetla się ze starego projektora a widzowie siedzą sobie przy stolikach. Odpowiedz Link Zgłoś