Dodaj do ulubionych

GDZIE JEST MARS

03.04.02, 08:15
choćby w przybliżeniu? Czy ktoś wie jak mogę go znaleźć???
Obserwuj wątek
    • Gość: dzyt Re: GDZIE JEST MARS IP: 80.48.251.* 03.04.02, 08:17
      poszedł ze SNIKERSEM na wycieczkę hi,hi
      :)))
      • laelia Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 08:21
        Cześć Dzyt. To wiem sama, ale pytanie było całkiem poważne. Jego odnalezienie
        wydaje mi się w tej chwili niezbędne do egzystencji. :o)
        • mascotte Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 08:23
          merkury, wenus, ziemia, MARS itd hi, hi :)
          • laelia Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 08:26
            Hi, Hi. Ale patrząc z Ziemi - to gdzie? Wiem gdzie znaleźć Wenus, ale to
            dopiero w lecie. A Mars? Czy to jakaś tajna informacja?
            • mascotte Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 08:32
              wenus na lewo, mars na prawo :)
              • laelia Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 08:36
                a parking latających spodków po środku
                • mascotte Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 08:43
                  mi to tam w środku, wygląda na zajezdnię :)
                  • laelia Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 08:46
                    Ja chcę oglądać kometę, a w tym celu niezbędny jest Mars. Nikt nic nie wie?
                    Zapłacę za informacje :o)
                    • laelia Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 08:58
                      No proszęęęęęęęęęę!
                      • kitek1 Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:03
                        ja tez nie wiem,
                        gdzie on teraz jest,
                        schrupnij sobie narazie croissant'ika,
                        a ja poszukam na stronach NASA:)
                        • Gość: tygrysek Re: GDZIE JEST MARS IP: 9.67.96.* 03.04.02, 09:10
                          Laelko, Laelko...trza było sie najpierw Tygrysa spytać!!!

MARS JEST W KOSMOSIE!!!!

tygrysek...
                          • kitek1 Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:12
                            szukaj sobie sama: www.hq.nasa.gov/
                            nie wiem, o jaka komete Ci chodzi,
                            laelijko spacerowa:)
                            • mascotte Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:15
                              dla ścisłości prośba o Marsa powinna wyglądać mniej więcej tak:
                              .....jeśli nie chcesz mojej zguby, to na Marsa weź mnie luby hi, hi:)
                        • laelia Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:12
                          Kitek, życie mi ratujesz. Nigdy jeszcze nie widziałam komety na niebie i
                          pożądliwa ciekawość mnie zżera. A informację uzyskałam niezwykle niepewną i z
                          dziesiątej ręki, że oglądać ją można na tle Marsa. A Mars gdzie? Ha!
                          Możliwe zresztą, że kometę widać z Timbuktu, ale przynajmniej pooglądam piękne
                          nocne niebo. I dzień dobry!
                          • kitek1 Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:15
                            a moze masz jakies marzeniowe oczekiwania,
                            od tej komety:)
                            • laelia Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:19
                              Każdy wie, że kometa potrafi spełnić bardzo specjalne marzenia :o) Oprócz tego,
                              że oczywiście przynosi klęski, wojny i pomór bydła.
                              • mascotte Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:21
                                ooo, to już czas krowy doić?:)
                              • kitek1 Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:22
                                kleski i wojny sa,
                                bydleca wscieklica tez,
                                to tylko spelnianie specjalnych zyczen pozostalo:)
                                • laelia Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:24
                                  I o to chodzi :o) Masz jakieś specjalne życzenie?
                                  • kitek1 Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:26
                                    laelijkowy romantyczny spacerek:)
                                    • laelia Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:28
                                      To marzenie aż komety wymaga do spełnienia? Czuję się zaszczycona wielce :o)
                                      • kitek1 Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:30
                                        Szczęście jest jak polne kwiaty. Znajduje się je w najbardziej niespodziewanych
                                        miejscach.
                                        • laelia Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:32
                                          Z cibie Kituś też jest romantyczna dusza.
                                          • kitek1 Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:39
                                            zaskoczona:)***
                                            • laelia Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:41
                                              Ależ skąd, zachwycona :o)
                                              • kitek1 Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:42
                                                to baw sie milo laelijko mila,
                                                a ja ide sobie popracowac,
                                                buziaczek spacerowy:)
                                                • laelia Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:44
                                                  Całuski, będę usychać z tęsknoty :o)
                                                  • kitek1 Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:46
                                                    tylko prosze nie bierz przykladu z laurki,
                                                    i plci nie zmieniaj:)
                                                  • laelia Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:48
                                                    Niemożliwe, każdy mój atom jest w 100% kobiecy - zaprotestowały by!
                                • men_ Re: no tak .., 03.04.02, 09:24
                                  kiedyś kobiety chciały gwiazdki z nieba, to jeszcze było romantycznie, a teraz
                                  marsa, komety .., e tam, co sie porobiło na tym świecie, O !:))

dzień dobry
                                  • laelia Re: no tak .., 03.04.02, 09:27
                                    Menik, a kto powiedział, że już nie chcemy gwiazdki z nieba??? Cześć!
                                    • kitek1 a to stroniczka dla meniczka............... 03.04.02, 09:38
                                      jakby mu dzisiaj malo bylo,
                                      wirtualnych flirtow:)
                                      www.cupido.com.pl/anonse.php3?gender=women&page=1
                                      • men_ Re: a to stroniczka dla meniczka.........Kitek 03.04.02, 09:48
                                        Ja już powoli wyrastam z wirtualnych flircików, wolę te realne, Ktoś mnie do
                                        tych prawdziwych miło przekonał :))
                                      • jasmina_tdi kiteczku dziekuje Ci za ta strone :))))) 03.04.02, 09:50
                                        andrzejek z ogloszenia nr 2 bardzo mi sie podoba no i ma wlasne mieszkanie a ja
                                        musze sie szybko wyproowadzic :))))) i tez lubie wycieczki, teatr i rower :))))
                                        mam zamiar wyjsc za niego za maz o czym zaraz mu napisze :)))) dzieki kiteczku
                                        raz jeszcze !!!!

kitek1 napisał(a):

> jakby mu dzisiaj malo bylo,
                                        > wirtualnych flirtow:)
                                        > <a href="www.cupido.com.pl/anonse.php3?gender=women&page=1"target="_blan
                                        > k">www.cupido.com.pl/anonse.php3?gender=women&page=1</a>

• kitek1 prosze bardzo jasminko............... 03.04.02, 16:33
                                          mam nadzieje,
                                          ze w koncu odnajdziesz swoje szczescie:)
                                    • men_ Re: no tak .., 03.04.02, 09:49
                                      Nie czaruj, albo mars, albo gwiazdka z nieba - facet przeciez Ci marsa nie
                                      będzie załatwiał, no chyba, że chodzi Ci o batonik :)
                                      • laelia Re: no tak .., 03.04.02, 09:53
                                        Dlaczego albo - albo? Marsa będę oglądać, a gwiazdki z nieba się
                                        spodziewać :o). Meniku, porzucasz na zawsze wirtualne flirty? Mam już zacząć
                                        płakać?
                                        • men_ Re: no tak .., 03.04.02, 10:04
                                          A dlaczego masz płakać ?
                                          Kitek od pewnego czasu godnie mnie zastapic na forum :))
                                          • laelia Re: no tak .., 03.04.02, 10:05
                                            Dla wprawy? Aby błękitne oczęta bardziej potem błyszczące były?
    • saqqara Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:24
      witam sie,
      uprzedzam, nie wiem gdzie jest Mars, ale wiem jedno: chce KAWY!!!!!albo swiezej
      krwi, wszystko jedno;)
      • mascotte Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:26
        punkty krwiodawstwa czynne są od 7:)
        • Gość: tygrysek Re: GDZIE JEST MARS IP: 9.67.96.* 03.04.02, 09:29
          chyba że się ma stałych dostarczycieli!:))
          • mascotte Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:32
            Gość portalu: tygrysek napisał(a):

> chyba że się ma stałych dostarczycieli!:))

no chyba że, ale tu serwują kawę z krwią brrry :)
        • laelia Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:30
          Saqqara, specjalna kawa dla Ciebie, świeżo mielona, palona z czekoladą, właśnie
          zaparzyłam :o)
        • saqqara Re: GDZIE JEST MARS 03.04.02, 09:31
          Ty mnie chcesz przyjemnosc mojego zawodu odebrac! a gdzie podniecenie z
          szukania ofiary?, skok adrenaliny tuz przed atakiem? mam sie do rurki
          podlaczyc??? kpiny w zywe oczy! a oczy mam ladne;)
    • saqqara moj staly pacjent juz jest:)) 03.04.02, 09:32
      Tygrysku, chodz, mam czekoladke dla Ciebie:))

Laelia, dzieki za kawke, czy moge prosic troche mleczka?
      • laelia Re: moj staly pacjent juz jest:)) 03.04.02, 09:35
        mleczko raz dla księżniczki, a propos gdzie się Kubek podział, że ja za
        kawiarkę robię?
        • Gość: tygrysek Re: moj staly pacjent juz jest:)) IP: 9.67.96.* 03.04.02, 09:45
          a co to za czekoladka???,..z orzechami??
          ..bo taką Tygryski lubią najbardziej!!:))

tygrysek...
          • laelia Re: moj staly pacjent juz jest:)) 03.04.02, 09:47
            Kawa pachnie czekoladowo, ale mogę do niej dodatkowo zaserwować wielką
            czekoladę z orzechami specjalnie dla Tygryska.
            • saqqara Re: moj staly pacjent juz jest:)) 03.04.02, 09:48
              czekolada z orzechami, to sie daje pacjantom po upuszczeniu wieszczego;)

Laelia, a co powiesz na goraca czekolade bez krwi?;)
              • laelia Re: moj staly pacjent juz jest:)) 03.04.02, 09:49
                Mniam!
              • Gość: tygrysek Re: moj staly pacjent juz jest:)) IP: 9.67.96.* 03.04.02, 09:51
                wiem!!:)),...ale ja tak lubie z orzechami!!!!:),..buuuuuuuuuuuu..

Laelka dzięki!!:))

tygrysek...
                • saqqara Re: moj staly pacjent juz jest:)) 03.04.02, 09:54
                  Laelia, pokruszysz czekoladke? ja mam wafelki smietankowe;))

Tygrysek, Tobie jako stalemu pacjentowi dam dwie tabliczki czekolady w wielkimi
                  orzechami, okey? :)) i nie placz, bo ja sie latwo wzruszam, a kto widzial
                  wampira pociagajacego nosem?
                  • laelia Re: moj staly pacjent juz jest:)) 03.04.02, 10:00
                    To robimy orgię słodkościową, a dopiero co wydawało mi się, że do końca życia
                    nie spojrzę na słodycze. Mało skuteczne te święta :o(
                  • Gość: tygrysek Re: moj staly pacjent juz jest:)) IP: 9.67.96.* 03.04.02, 10:01
                    ale jak to jest ładny nosek to jakos ujdzie w tłoku...:)))
                    a te orzechy to jakie wielkie?? jak japka??:))

tygrysek...
                    • saqqara Re: moj staly pacjent juz jest:)) 03.04.02, 10:12
                      orgia slodkosciowa to wspanialy pomysl, goraca czekolada, wafelki, czekolada z
                      orzechami wielkimi jak dynie;) do tego tort smietanowy o smaku czekoladowym ..i
                      zasmazka;) a do tego napoj truskawkowy ... i zasmazka;)

niedobrze mi....

ps. nosek calkiem ladny:))
                      • Gość: tygrysek Re: moj staly pacjent juz jest:)) IP: 9.67.96.* 03.04.02, 10:19
                        ładny!!???:)),..to bedzie orgia z czekoladą, orzechami, napojami i.....Twoim
                        noskiem!!!:)

tygrysek...
                      • laelia Re: moj staly pacjent juz jest:)) 03.04.02, 10:20
                        i lody czekoladowe w polewie i tort i zasmażka. O rany.
                        • saqqara Re: moj staly pacjent juz jest:)) 03.04.02, 10:25
                          orgia z moim noskiem? niby jak? bede nosem w produktach grzebac jak prosiak
                          poszukujacy trufli ... i zasmazki?;)

niedobrze mi... ooooo, jaki ladny ptak poszybowal w strone okna;))
                          • Gość: tygrysek Re: moj staly pacjent juz jest:)) IP: 9.67.96.* 03.04.02, 11:21
                            to orgii nie bedzie!!
                            a co to za ptak??? wróbel??:))

tygrysek...
                            • saqqara Re: moj staly pacjent juz jest:)) 03.04.02, 11:27
                              moze i wrobel, ale strasznie wypasiony, i dlugi ogon ma;)
                              orgia z krwia w roli glownej moze byc, masz chec?
                            • laelia Re: moj staly pacjent juz jest:)) 03.04.02, 11:28
                              Orgię możemy zrobić swoją drogą, a ptak był chyba bujniej od wróbla upierzony.
                              Jadalny podobno :o)
                              • Gość: tygrysek Re: moj staly pacjent juz jest:)) IP: 9.67.96.* 03.04.02, 11:34
                                orgia z krwią?? ale czyją??:))
                                ..a ten ptak to może gołąb jak taki wypasiony..

tygrysek...
                              • saqqara Re: moj staly pacjent juz jest:)) 03.04.02, 11:35
                                jestem za orgia, Tygrysek w roli dania glownego, trzeba z niego odzienie zdjac;)

jesli chodzi o ptaka, to wole go nie ogladac, ani tym bardziej jesc, odlecial i
                                tyle go widzieli;)
                                • Gość: tygrysek Re: moj staly pacjent juz jest:)) IP: 9.67.96.* 03.04.02, 12:09
                                  odzienie czyli futerko???:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka