Dodaj do ulubionych

A stopki lecą na psyk - historyczny wynik

08.03.13, 23:42
Niestety, w tym tygodniu dla gołodupców czekających na darmowe kwadraty dwie ciężkie wiadomości. (co ciekawe ani zemler ani inny golas tego nie publikuje :))

Niestety stopki w dół i to aż o 50 p.p. oraz niestety nowe RekoT pozwoli na powrót tankować się pod korek.

Wygląda na to, że Donek wydeptał u Belki większą kroplówkę, i tamtem może rżnąć stopki jeszcze głębiej.

Macie pecha golce, chyba jednak nie będą dodawać kwadratów za darmo do wyborczej.

:)
Obserwuj wątek
    • wandotroll2 Re: A stopki lecą na psyk - historyczny wynik 09.03.13, 06:39
      Belka sam ogłosił, że to ostatnia obniżka, kolejnych w planach brak. A nowej RekoT to Ty raczej na oczy nie widziałeś, bo ja to tam coś widziałem jednym okiem o obowiązkowych wkładach własnych, a nie o luzowaniu.
      • mufffa Re: A stopki lecą na psyk - historyczny wynik 09.03.13, 08:05
        www.bankier.pl/wiadomosc/Bedzie-latwiej-o-kredyt-rekomendacja-T-jeszcze-luzniejsza-2769168.html
        wypada najgorszy dla jelonków warunek - kajdany na wysokość ratki

hihihi
      • mufffa Re: A stopki lecą na psyk - historyczny wynik 09.03.13, 08:10
        jak infla dalej będzie marna , a gospodarka spowalniać to belek-lelek szybko ogłosi, że tamta była ostania, ale nie licząc kolejnej , spokojna rozczochrana :)
    • Gość: olo Re: A stopki lecą na psyk - historyczny wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.13, 10:24
      Oprocentowanie spada, rosną marże - co się stanie z ratką jak historycznie niskie oprocentowanie wróci do góry?
      A z rekomendacji to słyszałem o wymaganym wkładzie własnym, na pewno przez to ceny wzrosną. Pewnie do poziomu z tych z Madrytu ;)
    • Gość: Ted Moje sie trzymaja IP: *.opera-mini.net 09.03.13, 13:15
      Oprocentowanie negocjowane. Obecnie na 6%. W moim banku z tego co sie orientuje aby negocjowac oprocentowanie wystarczy 100.000 PLN kapitalu. Mieszania nie kupuje bo sie nie oplaca. Nadal jest banka. Gdy ceny wroca nominalnie do poziomu z 2005 roku bedzie sie mozna zaczac rozgladac. Pozdrowienia dla ynwestorow :)
      • Gość: lol Są tacy co mają 11% w skali roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.13, 13:37
        Na obligacjach ganta z terminem wykupu w sierpniu 2014 niektórzy ynwestorzy mają 11% tylko, że nawet nie odzyskają wpłaconego. GANT znalazł jeleni na niecałe 22 miliony chociaż planował na 50 co pokazuje, że jelonko w polsce się juz kończy powoli kasa :)
    • thesopranos Re: A stopki lecą na psyk - historyczny wynik 09.03.13, 14:27
      > Niestety stopki w dół i to aż o 50 p.p. oraz niestety nowe RekoT pozwoli na pow
      > rót tankować się pod korek.

Powiedz to Hiszpanom. Oni mają oprocentowanie 3 x niższe a nie kupują. Może nikt im nie powiedział.

Aha, i pomyliłeś chyba pojęcia - Rek T nie ma nic wspólnego z nieruchomościami.

Natomiast Rek S ma się zmienić, ale kosmetycznie. Wkład własny pozostaje. A kredyty walutowe tylko dla tych co zarabiają w walutach. Zmiany mają wejść w przyszłym roku.
      • Gość: Dżihad Re: A stopki lecą na psyk - historyczny wynik IP: *.internetia.net.pl 10.03.13, 00:04
        Jestem rozczarowany mufff-em, pomylić rekomendacje i ich zasięgi to trochę poważne faux-pas w lokalnym świecie troli tego forum.

Mufffa skup się! Bo nam poziom świętej wojny spada!
        • mufffa shame! 10.03.13, 21:02
          tak to prawda! mufffa tak się podniecił stopkami, że nie patrzył na nic tylko chciał dowalić zemlerowi z przytupem! shame!
      • Gość: olo Re: A stopki lecą na psyk - historyczny wynik IP: *.opera-mini.net 10.03.13, 10:49
        > Powiedz to Hiszpanom. Oni mają oprocentowanie 3 x niższe a nie kupują.

Jakie 3x ? oni mają X razy mniejsze Euribor 3M to 0,19%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka