Dodaj do ulubionych

ursynów-jarzębiny

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.04, 23:17
Zastanawiam się na zakupem mieszkania w tej inwestycji. Możecie podzielić się ze mną swoimi doświadczeniami? Jeśli ktoś już kupił, bądź też zamierza podpisać umowę z pko-dev i ma jakieś spostrzeżenia -dobre bądź złe- i chciałby się nimi podzielić, czekam na info. Interesuje mnie również w jakiej odległości od tej inwestycji ma przebiegać planowana trasa szybkiego ruchu. Słyszałam, że ma być jakiś tunel, ale bliższych informacji niestety nie znam.
Czekam na info
Adelka
Obserwuj wątek
    • nightstar Re: ursynów-jarzębiny 29.07.04, 12:05
      Zapraszam na forum mieszkancow naszego osiedla.
      www.ursynow-jarzebiny.prv.pl
    • Gość: Keimak Re: ursynów-jarzębiny IP: *.bonair.com.pl / *.bonair.com.pl 29.07.04, 12:50
      > nwestycji ma przebiegać planowana trasa szybkiego ruchu. Słyszałam, że ma być
      j
      > akiś tunel, ale bliższych informacji niestety nie znam.

Ta trasa (wzdłuż Płaskowickiej) to na razie tylko w planach - są dwie wersje:
      1. tunel sie będzie zaczynał koło Geant (lepiej dla mieszkańców)
      2. tunel sie będzie zaczynał przy skrzyżowaniu z Pileckiego (gorsza wersja). Do
      Płaskowickiej z Jarzębin to jest 400-500m.
      Jest jeszcze jedna wersja - bardzo prawdopodobna znając nasze władze - że nic
      że tam nie będzie.
      Aha, jeszcze jedno - pod oknami zgodnie z planem będzie leciało przedłużenie
      ul. Gandhi.

pzdr
    • Gość: Maciek Re: ursynów-jarzębiny IP: 217.153.88.* 29.07.04, 13:48
      Wątek był już ciągnięty kilkanaście razy i dodawanie nowego zaśmieca to forum.
      Możesz sobie go odfiltrować. Odnośnie projektu tunelu zobacz:
      www.ursynow.pl/informacje/prezentacja_1.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka