Dodaj do ulubionych

Tarasy Dionizosa

IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.14, 23:06
Witam,

Zastanawiam się nad kupnem tam mieszkania.
Co sądzicie o tej inwestycji i jakie są wasze opinie o deweloperze BARC.
Może już ktoś kupił tam mieszkanie i się podzieli swoimi uwagami?
Najbardziej obawiam się, że będzie problem z komunikacją miejską, brak tramwaju, wszędzie daleko, autobusy tylko przy Modlińskiej. Dodatkowo niedaleko oczyszczalnia Czajka, czy może ona przeszkadzać?
Niby mają puścić tramwaj, ale jak myślicie, czy wybudują linię tramwajową do pętli na Winnicy? Słyszałem, że po jakichś protestach zostało to wstrzymane.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Tarasy Dionizosa IP: *.centertel.pl 04.04.14, 10:05
      Zliną tramwajową idą jak burza. Dostali kasę z unii i muszą ją wydać do końca 2015 roku.
      • Gość: Gość Re: Tarasy Dionizosa IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.14, 22:23
        Ale jakto... W Grecji teraz nieruchy kupujecie? Hmmmm może faktycznie perspektywiczne.

A tak na serio, nie obraża waszej inteligencji markedroid z biura sprzedaży co nazywa kloc na białej łące po greckim bogu dzikiej natury, winnej latorośli i wina?

Weźcie się ogarnijcie... Winter is coming.
    • leonlisowski Re: Tarasy Dionizosa 15.07.14, 15:13
      My kupiliśmy w Tarasach. Cena dobra - niecałe 5800 zł za metr. Łapie się na dopłatę. Deweloper uczciwy, nie mieliśmy żadnych problemów. Ale jakość mieszkań przede wszystkim o wiele lepsza niż w okolicznych inwestycjach, a przerobiliśmy tego trochę
    • kingadomanska Re: Tarasy Dionizosa 21.07.14, 14:08
      Linia tramwajowa ma być uruchomiona jeszcze w tym roku. Tramwaj dojedzie do skrzyżowania ul. Światowida i Mehoffera. W prawdzie nie do samej Winnicy, ale łatwiej będzie już pojechać do metra Młociny albo na Mokotów.
      Rozważamy zakup, bo osiedle ładne i zaraz lasek. Jeszcze się rozglądamy, ale o coś tańszego trudno.
      • nikam4 Re: Tarasy Dionizosa 04.08.14, 15:36
        Kupujemy w Tarasach małe mieszkanko, ale mieliśmy tylko 200 tysięcy, a nie chcemy brać kredytu.
        Ciężko jest znaleźć w tej cenie. Tym bardziej gotowe
    • karolakas Re: Tarasy Dionizosa 13.08.14, 15:59
      Znaleźliśmy w końcu dla syna kawalerkę do 200 tys. zł. Zaczyna studia w tym roku i nie chcemy płacić za wynajmowane mieszkania. Czy ktoś może podpowiedzieć, jak komunikacją można najszybciej dojechać na Uniwersytet Warszawski na Krakowskie Przedmieście?
      • mic-kam Re: Tarasy Dionizosa 13.08.14, 16:34
        Z przystanku Poetów 511 do przystanku Białołęka- Ratusz. Stamtąd 518 do przystanku Uniwersytet. Trudno znaleźć na warszawa.jakdojade.pl/
        • anitalipowska Re: Tarasy Dionizosa 15.07.15, 11:34
          Tam budują linię tramwajową pod samo osiedle, także 5500 z wykończeniem to jest korzystna cena, jak zakończą budowę to z pewnością w tej okolicy będzie drożej mpmosty.pl/realizacja/budowa-linii-tramwajowej-na-tarchomin-w-warszawie
          • fofelzz Re: Tarasy Dionizosa 19.08.15, 13:49
            Fajne osiedle, nie mam zastrzeżeń. W okolicy w tej cenie w takiej jakości się nie kupi. Nawet posadzka w garażu ze specjalnego tworzywa, ja śmiało mogę polecić
            • jordan273 Re: Tarasy Dionizosa 07.09.15, 22:20
              Jakby co aktualne zdjęcia z tej inwestycji widziałem na facebooku www.facebook.com/pages/Si%C4%99-buduje-Warszawa/400039390195694.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka