Gość: sasiad Re: Pileckiego,Firma Robyg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 14:17 W ciągu 2 tygodnie Robyg będzie miał pozwolenie ba budowe czyli gaz,prąd i woda jeśli chodzi o kanalizaję to jesteśmy w martwym punkcie. Po 13 marca ma odbyć sie spotkanie prezesa z burmistrzem Ursynowa.Moze dowiemy sie kiedy i cos z tym zrobimy,co wy na to. Spotkanie tak ale musimy wiedzieć co możemy zrobic od strony prawnej.Kto może sie cos dowiedzieć .to b. prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Pileckiego,Firma Robyg IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.03.05, 15:08 A skad masz takie informacje, gdyz p Kapiszewski nic o tym nie mowil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Pileckiego,Firma Robyg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 16:57 Rozmawiaj tez z innymi osobami w RObygu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Pileckiego,Firma Robyg IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.03.05, 17:02 Rozmawiam, ale w tej firmie kazdy mowi cos innego, a zreszta odsylaja po informacje do p Kapiszewskiego. Jezeli za dwa tygodnie jak mowisz beda podlaczac te media to w tedy uwierze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Pileckiego,Firma Robyg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 17:44 Nie beda podlaczac tylko beda mieli pozwolenia na budowe a to dwie rozne sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Pileckiego,Firma Robyg IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.03.05, 19:29 a mozesz powiedziec kto Cie o tym poinformowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Pileckiego,Firma Robyg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 19:49 Pan Młynarski Wiktor ten od umów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Pileckiego,Firma Robyg IP: *.minrol.gov.pl / *.minrol.gov.pl 04.03.05, 19:55 Wiktor - jak byk mlody wygral dwa razy konkurs krasomowczy - dlatego zatrudniono go w ROBYG-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Pileckiego,Firma Robyg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 20:07 Chyba rzeczywiscie nasi sasiedzi cos dzisiaj pili .A tak naprawde juz niewarto pisac o swoich informacjach.Zobaczymy co bedzie przy odbiorze czy wszyscy beda mieli dobry humor to dopiero sie okaże. Ja wtedy bede śmial sie z he he/.Ten sie smieje kto sie smieje ostatni. A ja wiem jeszcze wiecej tylko juz nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Re: Pileckiego,Firma Robyg IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.03.05, 20:34 To jak mozesz to podziel sie z tym. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Re: Pileckiego,Firma Robyg IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.03.05, 16:02 i co z tym spotkaniem. Trzeba tylko umowic sie z prezesem, ale musi byc nas wiecej a nie dwie osoby.Ja moge zadzwonic i umowic sie. Co wy na to!!!!! Dajcie znac bo czas nagli a ja nie mam zamiaru podpisywac kolejnego i kolejnego aneksu z data odbioru technicznego. Juz mi sie to znudzilo delikatnie mowiac.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad 1 Re: Pileckiego,Firma Robyg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 18:19 Ireno a co mozesz zrobic pociagniesz kanalizacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Re: Pileckiego,Firma Robyg IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.03.05, 19:30 A co Ty nie chcesz wiedziec na czym stoisz i ile to jeszcze potrwa. Jezeli odpowiada Ci podpisywanie kolejnych aneksow z terminem odbiorow technicznych to Twoja sprawa. Jak dla mnie to juz przestaje byc zabawne. Tym bardziej ze p Kapiszewski nie powiedzial prawdy na ostatnim spotkaniu odnosnie podlaczenia gazu. Jezeli Ty lubisz jak ktos Cie oszukuje to Twoja sprawa. I nikt nie bedzie Cie przymuszal do spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad 1 Re: Pileckiego,Firma Robyg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:04 Wydaje mi sie ze mozemy cierpliwie czekac i nie podniecac sie.Wszystko i tak nie zalezy od nas.W naszym interesie jest podpisanie nastepnego aneksu bo i tak mediow nie ma a mozemy miec podstawy na pismie ze firma nie wywiazala sie z zobowiazan czyli umowy cywilno prawnej. Chyba jestes mloda osoba i uwazasz ze krzykiem cos zalatwisz .przemysl co jest lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
rataj1237 Re: Pileckiego,Firma Robyg 07.03.05, 11:15 witam, widze ze weekend zosatl przez szanownych sasiadow pracowicie na forum spedzony. Tym razem w kwestii formalnej - zreszta po raz kolejny wnosze, aby jednak darowac sobie anonimowe wypowiadanie sie na tym forum, bo to niczemu dobremu nie sluzy. Z innej beczki, chyba nie nalezy spodziewac sie po prezesie wiecej niz po innych pracownikach Robygu, bo niby dlaczego mialby powiedziec cos innego niz Kapiszewski czy mistrz lania wody Mlynarski? Co do terminow wydania pozwolen na budowe sieci gazowej, czy energetycznej to bym tak optymistycznie sie wypowiadal, poki co nie wplynely nawet wnioski. pozdrawiam tomek Odpowiedz Link Zgłoś
rataj1237 Kondolencje z powodu śmierci Ewy Iłłowieckiej ['] 07.03.05, 13:01 Wyrazy wspolczucia na rece pana Rolinskiego Ewa i Tomek Ratajczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Roliński Re: Kondolencje z powodu śmierci Ewy Iłłowieckiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 11:03 Uprzejmie dziekuję za pamięć Z poważaniem Paweł Roliński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Kondolencje z powodu śmierci Ewy Iłłowieckiej IP: *.k.mcnet.pl 09.03.05, 12:34 Serdeczne wyrazy współczucia dla Pana Pawła. z poważaniem Ireneusz Samborski Grzegorz Piątek Odpowiedz Link Zgłoś
rataj1237 Forum sąsiadów 07.03.05, 16:26 Wiatam, wczesniej juz napisalem ze dzisiaj uruchomilem prywatne forum, ktore ma na celu zrzeszyc sasiadow z Alternatywy. Nie wiem czy sie to powiedzie, bo wymaga troche zaangazowania, a przede wszystkim zrezygnownia z anonimowosci, ktora niektorzy tak chetnie wykorzystuja i sie nia zaslaniaja. Milo mi poinformowac ze jest juz 4 forumowiczow. pozdrawiam tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jbond0007 Re: Forum sąsiadów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.05, 19:22 jak tam trafic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena i karol Re: Forum sąsiadów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.05, 22:41 Rowniez przylaczamy sie do kondolencji. Odpowiedz Link Zgłoś
rataj1237 Re: Forum sąsiadów 08.03.05, 09:36 nalezy przede wszystkim sie zrejestrowac na portalu gaeta, a nastepnie wejes w zakladke forum prywatne, ukryte i tam jest pod tytule Robyg na ALternatywy. Potem trzeba tylko zglosic chec przystapienia do forum dopisujac do zgloszenia imie i nazwisko, ktore bedzie znane tylko mi - adminowi forum. pozdrawiam i zapraszam tomek Odpowiedz Link Zgłoś
edkach1 Re: Świeże informacje na forum sąsiadów 10.03.05, 10:07 Tomek, ja sie zalogowałam na tym nowym forum, wchodzę w ukryte, ale dalej nie potrafię dotrzeć do korespondencji. Help:) Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
irenan2000 Irena 10.03.05, 12:11 czesc Edytko. Wchodzisz w fora prywatne, nastepnie w haslo ukryte i tam szukasz Robyg Alternatywy, ale zeby przeczytac opinie musisz sie zalogowac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rataj1237 Re: Świeże informacje na forum sąsiadów 10.03.05, 15:27 Witam, Nie wiedzialem ze edkach to ty i napisalem ci na poczte na gazecie zebys imie i nazwisko podala, bo poki co wstrzymuywalem sie wlaczeniem cie do nowego forum. No alke teraz to inna sprawa. Tak jak napisala Irena, wystarczy wejsc na portalu gazeta w zakladke Forum i wyszukiwarce wpisac Robyg, jako pierwsze ukaze sie nowe forum czyli Robyg na Alternatywy. Lub to samo w ukrytych. Tak czty siak na koniec musisz sie zalogowac. Pozdrawiam tomek Odpowiedz Link Zgłoś
czarekgg Re: Świeże informacje na forum sąsiadów 10.03.05, 20:14 Rataj, wpuść mnie jeszcze raz na forum - zmieniłem swój login na czarekgg MIK Odpowiedz Link Zgłoś
edkach do Tomka w sprawie forum prywantnego 15.03.05, 09:56 Cześć, nie rozumiem działania tych forów! Informacji od Ciebie na poczcie gazety nie dostałam. Przy zakładaniu konta podałam imię i nazwisko. Dziś założyłam nowe konto, też z moim imieniem. W dalszym ciągu nie mogę się dostać na poprzedni login, może na nowy się uda. Edyta Chodanionek Odpowiedz Link Zgłoś
abfab3 Problemy z wejsciem na forum 15.03.05, 13:45 Mam problemy z wejściem na Twoje forum. Kupiłam mieszkanie w w/w bloku i chciałabym nawiązać kontakt z sąsiadami :). Zalogowałam się i nic! Możesz pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
rataj1237 Re: Problemy z wejsciem na forum 15.03.05, 17:00 oczywiscie, wyslalem w tej sprawie mejl;a do ciebie pozdrawiam tomek Odpowiedz Link Zgłoś
irenan2000 Spotkanie 16.03.05, 15:43 W piatek o godzinie 13.00 jest spotkanie z prezesem firmy Robyg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Irek, Grzesiek nie wpadacie na prv forum? IP: *.k.mcnet.pl 21.03.05, 16:39 Wreszcie dzis będzie trochę czasu na pobawienie sie w internet. Zakładamy konto i na pewno sie zjawimy Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś