Gość: pp IP: *.polityka.com.pl 01.09.04, 14:41 Czy ktos wie cos o tej budowie, może ktoś już cos tam kupił, pytam, bo sam jestem zainteresowany, a nie ma tego wątku na forum. Prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ana Re: Edbud - segmenty Krasnowolska IP: *.chello.pl 02.09.04, 21:55 Zaintersuj się wysokością poszczególnych pokoji. wg mnie jeden z nich zaledwie przekracza 200 cm wysokości (przy garażu). Najlepiej obejrzyj tę budowę osobiście. Domy, które są tam w tej chwili budowane są drewniane. Odpowiedz Link Zgłoś
mmgro Re: Edbud - segmenty Krasnowolska 12.09.04, 21:03 Byłem tam dzisiaj bo zastanawiałem sie nad kupnem. To strasznie blisko lotniska. Pas startowy dosłownie kilkaset metrów od tej budowy się kończy. Hałas pewnie będzie duży, chyba że ktoś lubi, albo polubi bo będzie musiał. A o tym, że konstrukcja jest drewniana mnie powiadomiono już na wstępie (segmenty 11,12 i 13 będą całkiem murowane) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Edbud - segmenty Krasnowolska IP: *.chello.pl 17.09.04, 22:28 a sprawdziłeś jakiej wysokości są pokoje? Odpowiedz Link Zgłoś
mmgro Re: Edbud - segmenty Krasnowolska 24.09.04, 23:01 Niestety nie. Ale widziałem budowę od zewnątrz, wschodni rząd jest już na wykończeniu, zachodni jeszcze nie doszedł do kładzenia dachów. Odpowiedz Link Zgłoś