Gość: mike26 IP: 217.153.88.* 08.04.02, 16:09 Czy ktos sie zdecydowal? Czy ktos sie zastanawia? Co sadza osoby z etapu I i II. Szukam kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nick Re: Agroman - Etap III IP: 192.168.25.* 09.04.02, 09:13 Zapraszam na gadu gadu 2250040 to porozmawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Agroman - Etap III IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 23:21 Ja się zdecydowałem, kupiłem mieszkanie w Orionie 12. Pozdrówka dla wszystkich Agromaniaków, tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike26 Re: Agroman - Etap III IP: 217.153.88.* 10.04.02, 10:04 Czesc Tomek jestes juz zdecydowany na 100% czy drecza Cie jakies watpliwosci, ale z tego co pisza ludzie z pierwszego etapu to nie jest tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Agroman - Etap III IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 21:22 Witam, Ja już nie ma wahań, bo umowę podpisałem i wpłaciłem dwie raty. Razem ze mną kupili mieszkanie w sąsiednim budynku moi znajomi i oni też już wpłacili raty. Z tego co piszą Agromaniacy z I etapu nie jest źle, chociaż ostatnio słyszałem o pewnych opóźnieniach. Oczywiście można by się tam do czegoś tam poprzyczepiać ale generalnie myślę, że jest w porządku. pozdrówka, tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matie Re: Agroman - Etap III IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 10:06 Czesc, Kupilam mieszkanie w I etapie. Moje refleksje? Kilka wpadek technicznych bylo, ale wszystko dalo sie zalatwic. Opoznienie jest - niezbyt duze. Gdyby od razu postawiono sprawe jasno i rozeslano np. listy z zawiadomieniem ze z takich to a takich powodow jest opoznienie i wynosi tyle ityle to uniknieto by zbednych ekscytacji i domyslow. Firma wykonawcza nawalila - zdaza sie i juz. ale rukrywac to to jakby prosic sie o afere. Cale szczescie sprawa powoli sie wyjasnia :) Zobaczymy ile faktycznie bedzie tego opoznienia Mieszkancy, ktorzy widzieli wnetrza budynkow twierdza ze jakosc wykonczenia jest dobra i to jest DUZY PLUS :) pozdrawiam, Matylda ps. kiedy bedzie gotowy III etap? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike26 Re: Agroman - Etap III IP: 217.153.88.* 12.04.02, 08:47 etap III ma byc gotowy maj/czerwiec 2003, znaczy mi tak powiedzieli. Ale zastanawiam sie czy teren jest dobrze osuszony, czy za jakis czas budynki nie beda pekac, albo sie odrobine zapadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matie Re: Agroman - Etap III IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 10:27 Gość portalu: mike26 napisał(a): > etap III ma byc gotowy maj/czerwiec 2003, znaczy mi tak powiedzieli. Ale > zastanawiam sie czy teren jest dobrze osuszony, czy za jakis czas budynki nie > beda pekac, albo sie odrobine zapadac. odrobine to pewnie beda. Teren byl odwadniany, ale golym okiem widac ze jest dosyc mokro. Zobaczymy. duze pekniecia to chyba obejmuje gwarancja? M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike26 Re: Agroman - Etap III IP: 217.153.88.* 19.04.02, 09:22 Teraz juz wiadomo, ze nie wszystkie budynki etapu III beda oddane w maj/czerwiec roku 2003, bede to tylko 4 budynki, natomiast 5 po stronie polnocnej dopiero we wrzesniu, szkoda tylko ze teraz to odkryli, a wczesniej sciemniali maj czerwiec beda na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś