Dodaj do ulubionych

Agroman - Etap III

IP: 217.153.88.* 08.04.02, 16:09
Czy ktos sie zdecydowal? Czy ktos sie zastanawia? Co sadza osoby z etapu I i
II. Szukam kontaktu.
Obserwuj wątek
    • Gość: nick Re: Agroman - Etap III IP: 192.168.25.* 09.04.02, 09:13
      Zapraszam na gadu gadu 2250040 to porozmawiamy
    • Gość: tomek Re: Agroman - Etap III IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 23:21
      Ja się zdecydowałem, kupiłem mieszkanie w Orionie 12.
      Pozdrówka dla wszystkich Agromaniaków, tomek
      • Gość: mike26 Re: Agroman - Etap III IP: 217.153.88.* 10.04.02, 10:04
        Czesc Tomek jestes juz zdecydowany na 100% czy drecza Cie jakies watpliwosci,
        ale z tego co pisza ludzie z pierwszego etapu to nie jest tak zle
        • Gość: tomek Re: Agroman - Etap III IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 21:22
          Witam,
          Ja już nie ma wahań, bo umowę podpisałem i wpłaciłem
          dwie raty. Razem ze mną kupili mieszkanie w sąsiednim
          budynku moi znajomi i oni też już wpłacili raty. Z tego
          co piszą Agromaniacy z I etapu nie jest źle, chociaż
          ostatnio słyszałem o pewnych opóźnieniach. Oczywiście
          można by się tam do czegoś tam poprzyczepiać ale
          generalnie myślę, że jest w porządku.
          pozdrówka, tomek
          • Gość: matie Re: Agroman - Etap III IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 10:06
            Czesc,
            Kupilam mieszkanie w I etapie. Moje refleksje? Kilka wpadek technicznych bylo,
            ale wszystko dalo sie zalatwic. Opoznienie jest - niezbyt duze. Gdyby od razu
            postawiono sprawe jasno i rozeslano np. listy z zawiadomieniem ze z takich to a
            takich powodow jest opoznienie i wynosi tyle ityle to uniknieto by zbednych
            ekscytacji i domyslow. Firma wykonawcza nawalila - zdaza sie i juz. ale
            rukrywac to to jakby prosic sie o afere. Cale szczescie sprawa powoli sie
            wyjasnia :) Zobaczymy ile faktycznie bedzie tego opoznienia
            Mieszkancy, ktorzy widzieli wnetrza budynkow twierdza ze jakosc wykonczenia
            jest dobra i to jest DUZY PLUS :)
            pozdrawiam,
            Matylda

ps. kiedy bedzie gotowy III etap?
            • Gość: mike26 Re: Agroman - Etap III IP: 217.153.88.* 12.04.02, 08:47
              etap III ma byc gotowy maj/czerwiec 2003, znaczy mi tak powiedzieli. Ale
              zastanawiam sie czy teren jest dobrze osuszony, czy za jakis czas budynki nie
              beda pekac, albo sie odrobine zapadac.
              • Gość: matie Re: Agroman - Etap III IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 10:27
                Gość portalu: mike26 napisał(a):

> etap III ma byc gotowy maj/czerwiec 2003, znaczy mi tak powiedzieli. Ale
                > zastanawiam sie czy teren jest dobrze osuszony, czy za jakis czas budynki nie
                > beda pekac, albo sie odrobine zapadac.

odrobine to pewnie beda. Teren byl odwadniany, ale golym okiem widac ze jest
                dosyc mokro. Zobaczymy. duze pekniecia to chyba obejmuje gwarancja?
                M.

• Gość: mike26 Re: Agroman - Etap III IP: 217.153.88.* 19.04.02, 09:22
                  Teraz juz wiadomo, ze nie wszystkie budynki etapu III beda oddane w
                  maj/czerwiec roku 2003, bede to tylko 4 budynki, natomiast 5 po stronie
                  polnocnej dopiero we wrzesniu, szkoda tylko ze teraz to odkryli, a wczesniej
                  sciemniali maj czerwiec beda na pewno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka