Dodaj do ulubionych

Osiedle PRAHA - Profbud

12.01.16, 16:22
W związku ze zbliżającymi się terminami odbioru kluczy, myślę że jest to dobry czas i miejsce aby rozpocząć wątek naszego osiedla. Zapraszam do dzielenia się wszelkimi informacjami i spostrzeżeniami dotyczącymi inwestycji. Czy ktoś już dostał termin odbioru lokalu?
Obserwuj wątek
    • ryszardos69 Re: Osiedle PRAHA - Profbud 19.01.16, 14:40
      Na ostatniej rozmowie z przedstawicielem Developera dostałem informację że klucze będą wydawane po 22.01.2016
    • annasummer Re: Osiedle PRAHA - Profbud 27.03.16, 05:06
      Witam, planuje zakup mieszkania w etapie drugim. Zastanawiam się czy ktoś z państwa z etapu 1 ma jakieś cenne informacje dotyczące dewelopera. Czy należy na coś uważać ?
      • olani Re: Osiedle PRAHA - Profbud 27.03.16, 21:40
        znajoma kupowała mieszkanie. odbierała z inspektorem- byłam obecna z powodu swoich złych doświadczeń z innym deweloperem. inspektor twierdzi, że lepiej niż norma. były drobne odchylenia w samym mieszkaniu(ale w normie). doczepił się jeszcze do jakiejś siatki czy coś (nie za bardzo wiem, o co chodziło). ale powiedział, że bardzo ładnie wykonane.. zatem myślę, że to dobry wybór..
    • kubus8077 Re: Osiedle PRAHA - Profbud 11.08.16, 12:20
      Ludzie, naprawdę chcecie mieszkać koło przyszłej sześciopasmówki tuż za oknem???
      • hera100 Re: Osiedle PRAHA - Profbud 11.08.16, 13:13
        developer wstawia bardzo dobre okna, zero hałasu, polecam wybrać mieszkanie od patio, cisza i spokój. Mieszkania od ul. Wiatracznej beda mialy widok na ekrany JESLI KIEDYKOLWIEK ta droga zostanie rozbudowana ;)
      • pomatol Re: Osiedle PRAHA - Profbud 14.08.16, 23:17
        tak, bo cena jest promocyjna, a pozniej bedziemy sie martwic :)
    • pkowalski.84 Re: Osiedle PRAHA - Profbud 11.09.16, 16:35
      Witam. Chętnie pomogę podczas odbioru mieszkania od dewelopera. Mam wykształcenie oraz wieloletnie doświadczenie z zakresu budownictwa (Kierownik Budowy, Inspektor nadzoru). Przeprowadzę kontrole stanu faktycznego z opisem zawartym w dokumentacji projektowej oraz z Polskimi Normami budowlanymi. Sprawdzę czy wykończenie lokalu oraz całego obiektu zapewnia bezpieczne warunki mieszkaniowe oraz nie będzie generowało kosztów związanych z ewentualną naprawą usterek. Sprawdzam: wymiary pomieszczeń, krzywiznę ścian i jakość tynków, drzwi, okna, parapety, posadzki, balkony, tarasy, grzejniki, rozmieszczenie instalacji elektrycznej, instalacji wodnej i kanalizacyjnej.

Zainteresowane osoby zapraszam pod numer telefonu: Piotr 889 228 440
    • baihudie Re: Osiedle PRAHA - Profbud 15.10.16, 13:48
      zapraszamy na facebooka mieszkańców osiedla Praha II ETAP. Grupa nie ma jeszcze członków, ale patrząc na pierwszy etap osiedla, warto się przyłączyć.
    • baihudie Re: Osiedle PRAHA - Profbud 15.10.16, 13:49
      zapraszamy na facebooka mieszkańców osiedla Praha II ETAP. Grupa nie ma jeszcze członków, ale patrząc na pierwszy etap osiedla, warto się przyłączyć. nazwa grupy na facebooku: "osiedle PRAHA II etap".
    • olani Re: Osiedle PRAHA - Profbud 18.10.16, 23:02
      www.wykop.pl/link/3406305/deweloper-warszawski-inwestplan-sp-zo-o/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka