wawerek01 19.02.16, 11:28 Witam. Szukam osób, które zarezerwowały bądż już kupiły mieszkania na inwestycji Trakt Lubelski 26. u dewelopera WWWCONSTRUCTION www.construction.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wawerelzbieta Re: Deweloper wwwconstruction Wawer Trakt Lubelsk 31.08.17, 10:47 Witam, odnośnie inwestycji przy Trakcie Lubelskim, mogę szczerze zarekomendować dewelopera MARKAS, który aktualnie buduje segmenty przy Trakcie Lubelskim 251B. Bardzo dużo mogę powiedzieć na temat tego dewelopera, ponieważ kupilismy od nich segment przy ul. Pielęgniarek w Wawrze, a ja osobiście jestem osobą z natury podejrzliwą i ostrożną:) Początkowo byliśmy pełni obaw, nieznany nam deweloper, mały...Lokalizacja inwestycji natomiast bardzo nam odpowiadała, metraż i kwota, tak więc w końcu się zdecydowaliśmy się na kupno. Od początku kontakt z deweloperem (Pani Kasia Prokopczyk) naprawdę bardzo dobry, nie tylko pod kątem przebiegu formalności, ale także atmosfery, w jakiej wszystko się odbywało. Nasz segment został dodatkowo "obejrzany-odebrany" pod katem techniczno-budowlanym przez zaufaną, bardzo doświadczoną osobę związaną z inspektoratem nadzoru budowlanego, która jednoznacznie stwierdziła że wszytko jest w porządku: że " u tych dużych deweloperów nieczęsto można oglądać tak zadbane budowy". Dodam także, że mieliśmy pecha do doradcy kredytów hipotecznych, nieszczęśliwie trafiliśmy na wyjątkowo niekompetentnego doradcę, którego liczne błędy i brak wiedzy opóźniły nasz kredyt do granic możliwości , aneksowalismy umowę co do terminu 4 -krotnie! Krótko mówiąc deweloper baardzo długo czekał na swoje pieniądze... Pomimo trudnej sytuacji wykazał się naprawdę dużą cierpliwością i zrozumieniem. Dodatkowo już po przeniesieniu własności, deweloper dotrzymał słowa co do pokrycia kosztów wycinki drzewa z naszej działki. Szczerze mówiąc bałam się, że będzie chciał się z tego wycofać i nie pokryje tych kosztów. Myślę że gdyby chciał mógłby znaleźć argumenty, jednak dotrzymał słowa i pokrył dodatkowe koszty. Także polecam szczerze p. Katarzynę Prokopczyk. Jeśli ktoś miałby dodatkowe pytania odnośnie tego dewelopera, proszę o info.- odp. na prywatnego maila. Odpowiedz Link Zgłoś