Gość: AGATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 22:33 Za ile mogę wystawic do sprzedaży 47 m przy samej stacji metra na Ursynowie, blok z 80r. Generalny remont 5 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzz Re: ZA ILE? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.05, 10:00 Mam to samo co ty tylko że narazie nie sprzedaje. Też podobny metraż i usytuowanie. Myśle że w garnicach 180-200 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGATA Re: ZA ILE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 11:56 Też myślałam o cenie 190.000, ale anologiczne mieszkanie (z tym, ze do kompletnego remontu) sprzedano w moim bloku za 150.000 zł. Trochę zaniepokoiła mnie ta cena, bo liczyłam, ze będzie wyższa. Z kolei ceny ofertowe w gazetach czesto sa w takiej wysokosci jak piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: ZA ILE? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.05, 19:48 Jak mieszkanie było naprawde w fatalnym stanie np. z tynkami oknami i podłogą do wymiany to może cena 150 tys była uzasadniona. Jak mieszkanie nie musi przechodzić większego remontu lub jest po remoncie można liczyć na takie kwoty o jakich pisałem tym bardziej że duży wpływ na wiekszy popyt tych mieszkań ma to że znajdują się niedaleko metra. Odpowiedz Link Zgłoś