Gość: Ble Re: Grupa Eco IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 10:17 Gość portalu: nulka napisał(a): > Przymierzam się do zakupu mieszkania w bloku "Przyorle".Wiem tylko, że > wybudowali blok Pod Orłem. Czy macie jakieś doświadczenia z tą firmą? Tandeta - po łebkach! Na początku robią OK, potem jak najmniejszym kosztem. Administracja budynkiem poniżej wszelkiej krytyki np. brudno, a czynsze b. wysokie, nie wiadomo za co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pick Re: Grupa Eco IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 10:59 Gość portalu: Ble napisał(a): > Gość portalu: nulka napisał(a): > > > Przymierzam się do zakupu mieszkania w bloku "Przyorle".Wiem tylko, że > > wybudowali blok Pod Orłem. Czy macie jakieś doświadczenia z tą firmą? > > Tandeta - po łebkach! Na początku robią OK, potem jak najmniejszym kosztem. > Administracja budynkiem poniżej wszelkiej krytyki np. brudno, a czynsze b. > wysokie, nie wiadomo za co... ZGADZAM SIE!!! CIEKAWA JESTEM KIEDY ECO W KONCU WYKONCZY TE INWESTYCJE (CZY W OGOLE MA ZAMIAR). MIJA JUZ POLTORA ROKU OD KIEDY MIELI ODDAC WYKONCZONY BUDYNEK I DALEJ NIE MA N.P. PARAPETOW NA KLATKACH... NAJBARDZIEJ SPODOBALO MI SIE ROZLICZENIE KOSZTOW EKSPLOATACYJNYCH, W KTORYCH TO FIGURUJA POZYCJE "SPRZATANIE" I "KOSZT ZARZADZANIA" - BUAHAHAHAHAHA!!! ECO CLASSIC ALIAS GRUPA ECO MA JEDNAK JEDEN PLUS: POCZUCIE HUMORU! POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Grupa Eco IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.10.02, 10:33 Gość portalu: nulka napisał(a): > Przymierzam się do zakupu mieszkania w bloku "Przyorle".Wiem tylko, że > wybudowali blok Pod Orłem. Czy macie jakieś doświadczenia z tą firmą? !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Grupa Eco IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 10:47 Gość portalu: nulka napisał(a): > Przymierzam się do zakupu mieszkania w bloku "Przyorle".Wiem tylko, że > wybudowali blok Pod Orłem. Czy macie jakieś doświadczenia z tą firmą? !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Grupa Eco IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 12:36 Gość portalu: nulka napisał(a): > Przymierzam się do zakupu mieszkania w bloku "Przyorle".Wiem tylko, że > wybudowali blok Pod Orłem. Czy macie jakieś doświadczenia z tą firmą? !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do góry! Re: Grupa Eco IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 10:26 Gość portalu: ! napisał(a): > Gość portalu: nulka napisał(a): > > > Przymierzam się do zakupu mieszkania w bloku "Przyorle".Wiem tylko, że > > wybudowali blok Pod Orłem. Czy macie jakieś doświadczenia z tą firmą? > > !! Odpowiedz Link Zgłoś