Dodaj do ulubionych

szukam prawnika

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 19:36
witam wszystkich,
czy moglby ktos polecic mi dobrego prawnika ktory pomoze mi przejsc przez
kruczki prawne umowy developerskiej.
z gory wielkie dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: basia Re: szukam prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 01:13
      znam takiego, nazywa się Tymon i jest w tych sprawach specem, proponuje napisać
      na wslegal@wslegal.home.pl
    • Gość: Jarek Re: szukam prawnika IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 24.06.05, 15:57
      Myślę, że mógłbym Pani pomoc w sprawie umowy developerskiej.

moje_mieszkanie@go2.pl
    • Gość: adw. Agnieszka Swa Re: szukam prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:53
      Polecam usługi naszej Kancelarii tj. Kancelarii Adwokackiej. Dudzińska
      Swaczyna. Spółka Partnerska, ul. Kielecka 6/4 w Krakowie, tel. 0 502 674 950
      lub 412-60-61.
      • Gość: K Re: szukam prawnika IP: *.devs.futuro.pl 01.07.05, 16:58
        Jeżeli zaś jest Pani z Warszawy polecam swoje usługi (równeiż w ramach
        Kanclearii). Podaję mój nr tel. 0603 961 232.

Pozdrawiam,

Kasia Michno
        • Gość: tk Re: szukam prawnika IP: *.bartycka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 00:23
          Dopytam:
          Ile kosztuje taka usługa(i)? Czy oprócz detekcji potencjalnych min, obejmuj to
          też propozycje zmian? Ile czasu potrzeba by przeanalizować umowę?
          • Gość: K Re: szukam prawnika IP: *.devs.futuro.pl 03.07.05, 12:28
            To zalezy6. Wypunktowanei kwestii niebezpiecznych nieodłącznie wiąże sie z
            zaproponowaniem zmian, pryznajmniej ja tego sobie inaczej nie wyobrażam. Koszt
            takiej usuługi to łącznie z wyjasnieniem kleintowi sensu poprawek 200, myślę że
            max. 300 zł. Czasem bywa tak, że developer część poprawek zaakceptuje, a część
            zapsiów zmieni jeszcze inaczej i powtsaje potzreewba dalsej konsultacji - wtedy
            ju zosiągamy ok. 300 zł za całość. Zdarza się też, że przedsatwiciele/prawnik
            developera chcą spotkać się z klientem, żeby mu wytłumaczyć, że proponowane
            przez nich zapisy są "jedynymi łusznymi". Jeżeli klient potrzebuje asysty
            prawnika (brałam udziął w kilku takich rozmowach i wiem, ze to coś daje) koszt
            jeszcze trochę wzrasta. Ale to już do uzgodnienia pomiędzy stronami. Myślę, ze
            te stawki, które podaje są z gatunku tych bardziej umiarkowanych, oddających
            wartość pracy przy przyłożeniu się przez prawnika - np. aplikanta, a nie
            nastawionych na "zdarcie" z klienta.

Pozdrawiam,

Kasia
            kmichno@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka