Dodaj do ulubionych

Belvedere Residence

IP: 81.210.83.* 19.10.05, 11:56
Szukam bliższych informacji na temat tej inwestycji. Czy ktoś się z nia
zetknął i wie coś ponad info ze strony www firmy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: Belvedere Residence IP: *.bas.roche.com 19.10.05, 12:49
      Oglądałem prospekt. Sama inwestycja jest bardzo fajna, ale jest drogo a poza tym
      dla mnie ma jeden duży minus: wstydziłbym się tam kogokolwiek zaprosić, bo
      budynek będzie zrobiony tak, aby pokazać że jego mieszkańcy mają kasę. Więc
      znajomi mogliby pomyśleć że mam jakieś kompleksy...
      • Gość: mmmmmmm Re: Belvedere Residence IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.05, 12:28
        >wstydziłbym się tam kogokolwiek zaprosić, bo
        >budynek będzie zrobiony tak, aby pokazać że jego mieszkańcy mają kasę. Więc
        >znajomi mogliby pomyśleć że mam jakieś kompleksy

cokolwiek dziwna motywacja dla wyboru mieszkania - zawsze wydawało mi się że
        lepiej jest mieszkać w ciekawym architektonicznie i ładnie wykończonym budynku
        (marmury, drewno, lustra, stal itp.)niż w typowej "cegle mieszkaniowej" z tanią
        terakotą na ścianach, farbą olejną i malowaniem w kolorze pistacji lub różu itp.

Pozdr.
        • Gość: Maciek Re: Belvedere Residence IP: *.robbo.pl / *.robbo.pl 14.11.05, 07:39
          No właśnie dla mnie on jest nieciekawy architektonicznie. Co to ma być -
          secesja? Rokoko? Czy mieszkańcy będą tam nosić peruki na głowach? Dla mnie jest
          to wszystko przesłodzone. Jedynie co naprawdę mi się podoba to projekt basenu -
          on jest fajny.

I nie przesadzaj, nie w każdej inwestycji poza tą masz kiepską jakość.

Co do lokalizacji, to osobiście znam lepsze. Ale to kwestia wyboru, co dla kogo
          ważne.
    • Gość: Tomek Re: Belvedere Residence IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 11:31
      Więcej informacji uzyskasz od Oppenheim'a oni podobno to sprzedają. Sama
      lokalizacja jest super, no i cena też. Właściciel chwali się najlepszym
      projektem developerskim w Warszawie.
    • Gość: Marela Re: Belvedere Residence IP: *.riz.pl 14.11.05, 11:31
      Czy moge prosic o podanie strony www firmy? Jestem zainteresowana ta inwestycją.
      • Gość: Maciek Re: Belvedere Residence IP: *.bas.roche.com 14.11.05, 11:46
        www.belvedereresidence.pl

Z tego co pamiętam to ceny wahają się od 15 do 30 tysięcy zł za m2.
        • Gość: Marela Re: Belvedere Residence IP: *.riz.pl 14.11.05, 16:06

Dzieki Maciek,
          ceny faktycznie wygorowane, mimo to wiekszosc mniejszych metrazy juz spzedana...
          Marela
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka