Gość: meg IP: 81.210.83.* 19.10.05, 11:56 Szukam bliższych informacji na temat tej inwestycji. Czy ktoś się z nia zetknął i wie coś ponad info ze strony www firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: Belvedere Residence IP: *.bas.roche.com 19.10.05, 12:49 Oglądałem prospekt. Sama inwestycja jest bardzo fajna, ale jest drogo a poza tym dla mnie ma jeden duży minus: wstydziłbym się tam kogokolwiek zaprosić, bo budynek będzie zrobiony tak, aby pokazać że jego mieszkańcy mają kasę. Więc znajomi mogliby pomyśleć że mam jakieś kompleksy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmm Re: Belvedere Residence IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.05, 12:28 >wstydziłbym się tam kogokolwiek zaprosić, bo >budynek będzie zrobiony tak, aby pokazać że jego mieszkańcy mają kasę. Więc >znajomi mogliby pomyśleć że mam jakieś kompleksy cokolwiek dziwna motywacja dla wyboru mieszkania - zawsze wydawało mi się że lepiej jest mieszkać w ciekawym architektonicznie i ładnie wykończonym budynku (marmury, drewno, lustra, stal itp.)niż w typowej "cegle mieszkaniowej" z tanią terakotą na ścianach, farbą olejną i malowaniem w kolorze pistacji lub różu itp. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Belvedere Residence IP: *.robbo.pl / *.robbo.pl 14.11.05, 07:39 No właśnie dla mnie on jest nieciekawy architektonicznie. Co to ma być - secesja? Rokoko? Czy mieszkańcy będą tam nosić peruki na głowach? Dla mnie jest to wszystko przesłodzone. Jedynie co naprawdę mi się podoba to projekt basenu - on jest fajny. I nie przesadzaj, nie w każdej inwestycji poza tą masz kiepską jakość. Co do lokalizacji, to osobiście znam lepsze. Ale to kwestia wyboru, co dla kogo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Belvedere Residence IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 11:31 Więcej informacji uzyskasz od Oppenheim'a oni podobno to sprzedają. Sama lokalizacja jest super, no i cena też. Właściciel chwali się najlepszym projektem developerskim w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marela Re: Belvedere Residence IP: *.riz.pl 14.11.05, 11:31 Czy moge prosic o podanie strony www firmy? Jestem zainteresowana ta inwestycją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Belvedere Residence IP: *.bas.roche.com 14.11.05, 11:46 www.belvedereresidence.pl Z tego co pamiętam to ceny wahają się od 15 do 30 tysięcy zł za m2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marela Re: Belvedere Residence IP: *.riz.pl 14.11.05, 16:06 Dzieki Maciek, ceny faktycznie wygorowane, mimo to wiekszosc mniejszych metrazy juz spzedana... Marela Odpowiedz Link Zgłoś