Dodaj do ulubionych

S.M. DOMINO

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 21:37
Jestem zainteresowana kupnem mieszkania od spółdzielni mieszkaniowej DOMINO.
Czy ktoś o niej słyszał? Podobno mimo drobnych kłopotów (która spółdzielnia
ich obecnie nie ma?)jest niezła. Mam nadzdzieję, że pomożecie!
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: S.M. DOMINO IP: *.evip.com.pl 23.10.02, 09:53
      Nie polecam. Poczytaj wczesniejsze wypowiedzi na ten temat w innych wątkach
      dotyczących tej spółdzielni
      • Gość: aga Re: S.M. DOMINO IP: proxy:* / 192.168.2.* 24.10.02, 11:19
        Niestety nie moge znalezc zadnych informacji na temat Domino w innych watkach.
        Co z nimi jest nie tak?
        • Gość: wawiak Re: S.M. DOMINO IP: proxy / 10.100.0.* 25.10.02, 08:49
          Mieszkałem w ich budynku przy Stryjenskich 17 3 lata, w czerwcu sprzedalem
          mieszkanie. Problem z ich nową inwestycja przy Pileckiego jest typowy, a polega
          na tym, że nie wszystkie mieszkania zostały wykupione, wiele osób wycofało
          swoje wkłady po tym jak poprzedni główny wykonawca zbankrutował. W tej chwili
          aby zakończyc inwestycje przy Pileckiego potrzebny jest kredyt bankowy z
          zabezpieczeniem w postaci gruntu. Mieszkańcy dotychczas wybudowanych bloków
          przy Stryjenskich i Pala Telekiego nie chcieli sie zgadzic na taki wariant
          (powtarzam, wyprowadzilem sie w czerwcu, zaraz po walnym zebraniu czlonkow, na
          ktorym byla dyskusja m. in. o tym, ale moze od tego czasu cos sie zmienilo)
          obawiajac sie o swoje juz splacone mieszkania. No i powstał pat. Jeszcze w
          czerwcu pojawil sie pomysl wydzielenia bloku przy Stryjenskich 17 i Pala
          Telekiego ze struktur spoldzielni, wtedy o kredycie decydowaliby jedynie
          wlasciciele przyszlych mieszkan przy Pileckiego. To tyle co wiem,

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka