Gość: macha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 16:27 Napiszcie o osiedlu Samarytanki???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ixi Re: Osiedle Samarytanki,czy to dobry wybór? IP: *.crowley.pl 09.12.05, 11:15 Jesli ma się mocne nerwy i czasu na oczekiwanie na akt notarialny, to można probować. Nie należy się tylko dać omotać sugestiami, że pieniądze gromadzone są na rachunku zastrzeżonym tzn. bezpiecznym. To nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
sonieczka8 Re: Osiedle Samarytanki,czy to dobry wybór? 02.03.06, 22:16 witajcie, mam na oku jedno z ostatnich mieszkan na osiedlu Samarytanki. kto z forumowiczow podpisal z tym deweloperem umowe o budowe? na co uwazac? z gory dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksandra Re: samarytanki IP: *.chello.pl 05.03.06, 17:37 Co do szczegółów to nie wiem, ale byłam tam na parapetówce, bo mój kolega kupił tam mieszkanie. On jest b. zadowolony, a mieszkanie śliczne. Chyba jest ok - bo gdyby nie było nie musiałby dawac łapówki sprzedawcy za 'przeskoczenie' kolejki oczekujacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Osiedle Samarytanki,czy to dobry wybór? IP: *.kablowka.waw.pl 23.03.06, 17:29 troche daleko... Odpowiedz Link Zgłoś