Gość: aka IP: 195.116.133.* 07.11.02, 14:55 Proszę o informacje od aktualnych i przyszłych mieszkańców Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kate Re: PRK 7 - Osiedle Lazurowa IP: WRSWISA* / 62.29.248.* 07.11.02, 16:02 a jakie informacje cię interesują?? przyszła mieszkanka osiedla Lazurowa, K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: PRK 7 - Osiedle Lazurowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 20:04 Interesuje mnie współpraca z wykonawcą (PRK 7), terminowość oddawanych mieszkań (w świetle budynku, który ma być oddany w czerwcu 2003), ewentualne problemy z oddawaniem mieszkań (ich wykończeniem), koszty użytkowania (czynsz), itp. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: PRK 7 - Osiedle Lazurowa IP: WRSWISA* / 62.29.248.* 08.11.02, 11:07 jestem na etapie oczekiwania na mieszkanko, które ma być oddane w czerewcu 2003 (budynek J), dlatego mogę jedynie podzielić się wynikami mojego śledztwa przeprowadzonego przed podpisaniem umowy: - brak opóźnień w realizacji pierwszych budynków osiedla Lazurowa - uregulowana forma prawna gruntu ( w gminie bardzo pozytywnie się o nich wypowiadali) - dobra jakość robót wykończeniowych (tynki, okna) co jakiś czas jestem gościem na budowie i z tego co widzę to prace posuwają się do przodu, więc są szanse, że uda im się dotrzymać terminu... jakiś czas temu rozpoczęłam wątek na forum o PRK7 więc możesz sobie poczytać... podpisałaś już umowę?? czy myślisz dopiero?? który budynek, słyszałam, że w J już wszystkie mieszkania sprzedane??? pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: PRK 7 - Osiedle Lazurowa IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 12:22 kto prowadzi sprzedaż mieszkań na osiedlu "Lazurowa". Czy gdzieś jest strona internetowa, na której można zobaczyć rozkłady mieszkań? Ile kosztuje metr mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: PRK 7 - Osiedle Lazurowa IP: WRSWISA* / 62.29.248.* 08.11.02, 14:07 sprzedaje Przedsiębiorstwo Robót Komunikacyjnych 7 S.A., ale niestety na ich stronie www.prk7.com.pl jest tylko zdjęcie budynków, które już zostały wybudowane... więc trzeba się przejechać i dowiedzieć osobiście... K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: PRK 7 - Osiedle Lazurowa IP: 195.117.21.* 31.12.02, 08:47 My z mezem kupilismy tam mieszkanko w budynku J, mysle ze wszystko bedzie w porzadku, z tego co sprawdzilismy to sa terminowi i solidni, milo nam poznac przyszlych sasiadow:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś