tomek715 27.02.06, 21:49 Mam na myśli echo inwestment który rozpoczyna budowę przy ul. Zwycięzców ceny podobno są wysokie a termin oddnia za dwa lata,czy to ware jest uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malami Re: Czy warto jest kupić na Saskiej Kępie IP: *.orange.pl 28.02.06, 20:36 jak najbardziej polecam. urodzilam sie na ochocie, ale juz od 10 lat mieszkam na "kepie" i uwazam to miejsce za niezwykle. do centrum dojezdza sie w 7 minut (w najgorszym korku w 15 minut)a zabudowa niska i taka podmiejska. duzo zieleni, urokliwych uliczek z willami, sklepikow, kafejek. kepa jest klimatyczna. poczytaj na forum "saska kepa" jak sie tu zyje. z inwestycji sa jeszcze meksykanska, brukselska i bajonska. Odpowiedz Link Zgłoś
calda do malami 01.03.06, 13:39 A kto buduje na meksykanskiej, brukselskiej i bajonskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
hyper_mouse Re: do malami 01.03.06, 14:03 Na Meksykańskiej Sabe, na Brukselskiej jakieś mało znane T.I.D. a o Bajońskiej nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vedziaa Re: Czy warto jest kupić na Saskiej Kępie 01.03.06, 20:12 na Bajońskiej buduje SBMBETA, ale wszystkie mieszkania zosały już sprzedane (ceny były od 5600 do 5950), natomiast na brukselskiej są jeszcze wolne mieszkania ale ceny są zawrotne około 8000 tys. jeśli chodzi o meksykańską to nie mam pojęcia co tam jest jeszcze wolne (ceny średnio od 5800 tys czy coś takeigo. Mam nadzieję, że nie ostraszyłam cenami. pozdrawiam i gratuluję wyboru dzielnicy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hyper_mouse Meksykańska 02.03.06, 09:50 Mieszkania można zobaczyć na stronie www.sabe.com.pl uważam, że mają ładne rozkłady i rozsądne (jak na dzisiejsze czasy ceny). Na stronie Echo Investment można zobaczyć co budują na Zwycięzców, tam niestety są obowiązkowe garaże za 40 tys. i bardzo późno oddają bo w 2008. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malami Re: Meksykańska IP: 62.29.137.* 02.03.06, 10:01 co do sabe, to dodam jeszcze ze ukonczyli inwestycje Sonata - mozna obejrzec na ich stronie jak sie to osiedle prezentuje! opinie z tego forum byly o tym osiedlu bardzo dobre. co do brukselskiej - ceny chore, zgadzam sie. bajonska - nie wiedzialam, ze juz sie sprzedala cala, ale tam jest tuz obok trasa, doslownie nad dachem tego planowanego domku, wiec okropny halas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Czy warto jest kupić na Saskiej Kępie IP: *.kablowka.waw.pl 23.03.06, 16:41 teraz sabe tam buduje nawet to doswc ladne i zreszta w tej dzielnicy warto Odpowiedz Link Zgłoś