kstefans 13.04.06, 22:23 Witam Jeszcze jedna reklama Multi-Hekk: www.tvp.pl/telekurier/kur_52.wmv Chyba kampania reklamowa tej firmy ruszyła na dobre. Pozdrawiam wszystkich kupujących mieszkania w tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agness Re: Multi-Hekk Piaseczno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:33 Tak długo jak będą żyli naiwni ludzie kupujący mieszkania po 1500 i wierzący w ich dobrą jakość, tak dużo tytaniców będzie "zdobiło" nasze miasta.. Jacy mieszkańcy, taki budynek.. Agness Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Multi-Hekk Piaseczno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:25 Nie ma to jak kupić chłam, za cenę wartburga oczekując mercedesa. A w dwa lata po odbiorze budynek wygląda jak po wojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
daga022 Re: Multi-Hekk Piaseczno 22.04.06, 22:04 ha, ha, ha oni są dobrzy ....... budują niesamowicie.... byłam dzić w Piasecznie (szkoda że nie miałam aparatu to bym zdięcie wkleiła) na budynku na moje oko może miał z 5 lat (tak mi się wydaje) z którego odpadały tylki - cegły na wieszku ... no widok rozbrajający wisiał wielki napis : GENERALNY WYKONAWCA MULTI - HEKK i czym tu się chwalić ???? przyszło mi do głowy że może mieszkańcy sami wywiesili ten afisz i robią ich antyreklamę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Multi-Hekk Piaseczno IP: *.aster.pl 23.04.06, 11:01 o nich słyszałem TYLKO same "DOBRE" rzeczy, hihihihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
kstefans Re: Multi-Hekk Piaseczno 05.06.06, 08:55 Kampania internetowa: www.titanic.xtra.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś