Gość: monika IP: *.aster.pl 07.09.06, 22:17 Czy ktos moze cos wie na temat tej inwestycji i tego developera?Wyglada rozsadnie, ceny tez..Ale czy to dobry developer, czy budowali cos wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DAGA Re: Palmowa -Wawer IP: *.koba.pl 08.09.06, 20:37 HEJ!JESLI CHODZI CI O FIRME DEVELOPER HOUSE I ICH OFERTE NA PALMOWEJ TO CIE OSTRZEGAM.JA PODPISAŁAM UMOWĘ REZERWACYJNĄ I WPŁACIŁAM PIENIADZE(5 TYS.) W MAJU I OD TEGO CZASU FIRMA OSZUKUJE SWOICH KLIJENTOW,ŻE JUZ NIEDŁUGO BĘDZIE POZWOLENIE N BUDOWĘ,A CIĄGLE GO NIE MA.MIAŁO BYĆ NA POCZĄTKU W CZERWCU,PÓZNIEJ W LIPCU,SIERPNIU ITD.JA WYCOFAŁAM SWOJE PIENIĄDZE TYDZIEŃ TEMU,BO UWAŻAM,ŻE ONI TEGO POZWOLENIA SZYBKO NIE DOSTANĄ,A NAJPRAWDOPODOBNIEJ NIGDY.PRZESTZEGAM CIE PRZED NIMI BARDZO.POCZYTAJ SOBIE INFORMACJE NA FORUM,BO JEST TEGO TROCHĘ.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Palmowa -Wawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 15:10 Witam wszystkich. Uruchomiłam swoje kontakty w urzedzie gminy Wawer, i proszę cóż za nowiny!!!!! DH nie dostanie WOGÓLE pozwolenia na budowe osiedla przy ul.Palmowej!!!!!!! Musi zatam zwrócić klientom zadatek. Przez nich "uciekły mi sprzed nosa" co fajniejsze inwestycje, bo ulokowałam środki i wiązałam nadzieje z ich inwestycją. koszmar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete Re: Palmowa -Wawer IP: *.chello.pl 16.09.06, 16:40 Czesc, czy to ze dostana pozwolenia to pewnik? Jak na razie powiedzieli mi ze nie bedzie garazy, a na ich miejsce maja byc miejsca postojowe... Czyli oni jawnie klamia mowiac ze dostana pozwolenie? Masz jakies konkrety? dzieki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igciu Re: Palmowa -Wawer IP: *.crowley.pl 19.09.06, 10:35 zadzwoń do archiektury i pogadaj, tylko rób to inteligentnie i czytaj między zdaniami... to jest jakiś cyrk.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja nowy klient Re: Palmowa -Wawer IP: *.171.79.214.crowley.pl 29.09.06, 13:15 Ja nie wiem skąd te informacje, też się obawiałam, bo czytałam różne rzeczy na temat DH i ich inwestycji, ale wczoraj byłam w ich siedzibie i pokazano mi pozwolenie na budowę, nawet dostałam kopię tego dokumentu. W gminie też powiedziano mi, że pozwolenie zostałowydane i czekamy na uprawomocnienie. Może to tylko pogłoski od nieuczciwej konkurencji. Mam też wzór umowy i generalnie nie mam żadnych zastrzeżeń. Narazie wszystko jest O.K. maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igciu Re: Palmowa -Wawer IP: *.crowley.pl 29.09.06, 13:23 ja też mam wzór umowy i mam ok 150 zastrzeżeń... pzdr. igciu@yahoo.com for further info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja nowy klient Re: Palmowa -Wawer IP: *.171.79.214.crowley.pl 29.09.06, 14:02 Ja nie mam dostepu do osób, które mogłyby mi doradzić jeżeli chodzi o tą Umowę. Podaję swój adres, jakbyś mógł to przeslij może te zastrzeżenia kasia@antdom.pl. Bede wdzięczna Maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igciu Re: Palmowa -Wawer IP: *.crowley.pl 11.10.06, 09:35 Maju, Kochanie, a chcesz o tym porozmawiać na forum, czy może jest tak, że wolisz na privie z jakichś względów;) heheheeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarcia Re: Palmowa -Wawer IP: *.dedyki.pl 29.09.06, 23:00 Też proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Palmowa -Wawer IP: *.chello.pl 07.11.06, 20:50 -------------------------------------------------------------------------------- uciekaj jak najdalej od developer house.poczytaj co piszą o aardomie (upadlym), ulicy jeziorowej i peonii. stracisz nie tylko pieniadze ale i i zdrowie. buduja jak partacze, dwa lata opoznienia to minimum; jednopietrowe domy maja po poltora roku opoznienia; developer house nie ma zadnego doswiadczenia w budowie wyzszych budynkow, a z nizszymi rowniez sobie nie radzi. sa mili dopoki im nie zaplacisz pierwszej raty, potem Cie oleją, nie odpowiedza na zaden mail ani zadne pismo. dom bedzie mial wady, za ktore nie beda odpowiadac. przeczytaj umowy: nie masz zadnych praw do roszczen. prezes jest figurantką, kobietą cichego wspolnika, ktory ma zakaz sadowy prowadzenia dzialalnosci gospodarczej. A kobiety prezeski, w zyciu firmy i zyciu ob. Paradowskiego sie zmieniają. Szykuje juz nową gwiazdę. Odpowiedz Link Zgłoś