Dodaj do ulubionych

Wlodarzewska, ul.Drawska

IP: 62.88.34.* 18.03.03, 09:01
Czesc, zastanawiam sie nad inwestycja firmy Wlodarzewska SA (kiedys to byla
spoldzielnia mieszkaniowa). Czy ktos moze dowiadywal sie cos o inwestcji na
ulicy Drawskiej. (oddanie XII.2003). O stan prawny itd. Dzieki z gory za
wszelkie informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: Agan Re: Wlodarzewska, ul.Drawska IP: *.tempservice.com.pl / 192.168.0.* 18.03.03, 16:41
      Ja zamierzam podpisać z nimi umowę w czwartek. Wybór mieszkań jest już
      stosunkowo mały. Można negocjować niektóre warunki umowy. Jakich informacji
      potrzebujesz?
      • Gość: darek Wlodarzewska, ul.Drawska Pytania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 18:37
        Witam,
        dolaczam sie do dyskusji.
        1.Umowa ktora dostarcza Wlodarzewska SA jest tragiczna. Po jednarozwym jej
        przeczytaniu widac ze nie jest dobrze. Ciekawy jestem czy uda Ci sie (moze po
        czwartku bedziesz wiedzial wiecej i mogl sie tym podzielic z nami)zmienic tresc
        zapisow w umowie. Bardzo prosze o odpowiedz i ewentualny kontakt w tej sprawie

(mail - dariuszd001@poczta.onet.pl)

2.Sprawa przebiegu drogi
        Rzeczywiscie jak sie temu dokladnie przyjrzec to wcale nie musi byc tak
        tragicznie. Jesli bedzie ona przebiegac po drugiej stronie AL.Jerozolimskich to
        bedzie OK. Niestety nie mialem w reku planu zagospodarowania przestrzennego
        terenu i nie wiem dokladnie.

Czekam na kontakt i poki co to pozostaje zyczyc powodzenia w tej mimo wszystko
        cholernie trudnej sprawie (niebezpiecznej) jaka jest zakup mieszkania w naszym
        kraju.
    • opelciarz Re: Wlodarzewska, ul.Drawska 11.05.03, 14:18
      Czesc, Tez zastanawiam sie nad ta inwestycja wiec bede wdzieczny za informacje
      jakim deweloperem jest Wlodarzewska SA. Co udalo wam sie zmienic w umowie?
      Pilnie prosze o informacje a przy okazji czy ktos wie cos o tym ze ulica
      wlodarzewska pojedzie jakis autobus do ul. Grojeckiej. Na nogach do przystanku
      na Grojeckiej jest pewnie ze 25 minut:-(
      Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka