marzena-aa 27.06.16, 13:03 Szukam chętnych na wspólny wypad weekendowy w lipcu na kajaki Bory Tucholskie-Brda lub pojezierze Drawskie-Drawa. Kobieta 50 Wrocław. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
splywykajakowe Re: Kajaki 29.12.16, 09:39 Witam raz do roku interesuje mnie spływ rzeką na całej jej długości. Obecnie sprawdzam rzekę Kaczawę od Wojcieszowa aż do Odry i dalej do Głogowa trasa około 150 km od 5 do 7 dni lub rzeką Bóbr od Lubawki aż do Odry trasa 270 km od 10 do 14 dni. Termin planowany trasa Kaczawa w długi weekend maja lub początek lipca, trasa Bóbr początek lipca. Spływ rekreacyjny z możliwością robienia zdjęć, filmików oraz podziwiania widoków noclegi pod namiotem i w agroturystyce. Obecnie pływałam na spływach jednodniowych spokojnie na luzie można przepłynąć 30 km dziennie. Zainteresowane osoby w swoim zakresie muszą zorganizować wypożyczenie kajaka lub własny sprzęt w razie wypożyczenia znajdę namiary i podpowiem w kupnie też doradzę. Namiot, śpiwory, materac oraz worki wodoszczelne. Jestem z Głogowa poszukuję ludzi chętnych z dolnośląska na spływ rekreacyjny niewyczynowy. Kontakt 605496415 nie posiadam firma organizacyjnej, nie ma opłat za organizację, spływy eksperymentalne do opisania na blogu. Odpowiedz Link