Dodaj do ulubionych

ZBUD w Rembertowie - szukam informacji o firmie..

IP: *.noname.net.icm.edu.pl 18.03.03, 15:46
Witam.
Poszukuje informacji o firmie ZBUD, która buduje w Rembertowie.
Ma na koncie 4 budynki, buduje następny, a ja zastanawiam sie nad kupnem
mieszkania u nich. Słyszałam ze bardzo opozniaja sie z terminami,i proponują
nie najlepsza - czy to prawda? Czy ktos cos wie na ich temat?
Z góry dzieki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: PIM Re: ZBUD w Rembertowie - szukam informacji o firm IP: *.bre.com.pl / 10.70.7.* 19.03.03, 09:50
      Masz ten sam problem co ja. Rozmawiałem z mieszkańcami domów zbudowanych przez
      ZBUD no i niestety nie skłoniły mnie one do zbyt optymistycznych wniosków.
      Wynika z nich , że poślizg jest w właściwie prawie pewny. Nie udało się oddać
      niczego w terminie. Do oddania ze sporym opóźnieniem domu który stoi obok
      obecnie budowanego prezes przyznał się odrazu co do innych inwestycji nieco
      kręcił. Z jakością też nie jest najlepiej Mieszkańcy budynku przy ulicy
      Wiczorkiewicza narzekają , że na ściany wchodzi im grzyb. Mimo to cały czas
      draże temat i póki co nie zrezygnowałem. Jest tam całkiem ładnie ceny do
      przeżycia. Nawiązałem też kontakt z sympatycznym mieszkańcem budynku stojącego
      obok "naszego" Wymieniamy uwagi na prywatne maile. Jeżeli się zgodzi to mogę ci
      wysłać jego uwagi na prywatny adres. Spytam.
      Więcej na mopit@gazeta.pl

• Gość: Aga_s Re: ZBUD w Rembertowie - do PIMa IP: *.noname.net.icm.edu.pl 19.03.03, 11:10
      Wiataj!
      Dzieki za odpowiedz. Juz smaruje do ciebie maila z informacjami które
      posiadam,a przemaglowalismy prezesa przez 2,5 godziny (ja i mój przyjaciel).
      Rozmawialiśmy tez z mieszkancami budynku ktory stoi. To jest inwestycja duzego
      ryzyka, ale wciaz sie zastanawiamy.
      Pisze tu na forum, bo byc moze jeszcze ktos dolaczy sie do naszej dyskusji.
      CZy ktos zastanawia sie nad kupnem mieszkania prz Łyszkiewicza w Rembertowie?
      Jeli tak, piszcie. Razem mozemy wymienic sie informacjami.
      CZakam i pozdrawiam
      Aga
    • Gość: Aga_s Re: ZBUD w Rembertowie - do PIMa IP: *.noname.net.icm.edu.pl 19.03.03, 11:10
      Wiataj!
      Dzieki za odpowiedz. Juz smaruje do ciebie maila z informacjami które
      posiadam,a przemaglowalismy prezesa przez 2,5 godziny (ja i mój przyjaciel).
      Rozmawialiśmy tez z mieszkancami budynku ktory stoi. To jest inwestycja duzego
      ryzyka, ale wciaz sie zastanawiamy.
      Pisze tu na forum, bo byc moze jeszcze ktos dolaczy sie do naszej dyskusji.
      CZy ktos zastanawia sie nad kupnem mieszkania prz Łyszkiewicza w Rembertowie?
      Jeli tak, piszcie. Razem mozemy wymienic sie informacjami.
      CZekam i pozdrawiam
      Aga
    • Gość: gość Re: ZBUD w Rembertowie - szukam informacji o firm IP: *.bre.com.pl / 10.70.7.* 21.03.03, 10:08
      nikt więcej nie interesuje się tak miłą lokalizacją

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka