Dodaj do ulubionych

Ekodevelopment-Zielone Łomianki

IP: 83.238.108.* 12.12.06, 14:11
Zastanawiam się nad inwestycją Ekodevelopment Zielone Łomianki. Czy ktoś z
Was już kupił tam domek i czy firma jest wiarygodna????
Z przeczytania postów na Ekodevelopment-Strzygłowska troszkęczarno to qrczę
widzę:(
Będę wdzięczna za info.
Obserwuj wątek
    • Gość: ka_ch Re: Ekodevelopment-Zielone Łomianki IP: *.aster.pl 12.12.06, 21:14
      Byly ostatnio dwa watki na ten temat, prosze wpisac w wyszukiwarke i na pewno
      sie znajda. Tylko nazwa to Eko Development. My podpisalismy wstepna umowe.
      Co do niepochlebnych opinii to wydaje mi sie, ze mowisz o robieniu rezerwacji na
      domki, chociaz nie byly jeszcze zalatwione wszystkie formalnosci w tym
      pozwolenie na budowe. Tutaj pozwolenie jest a i budowa ruszyla a nie jest dopier
      ow planach. Rozmawialismy z osobami, ktore tam kupily domki i byly bardzo
      zadowolone. Zreszta widzielismy juz domy na zakonczonym osiedlu w Miedzeszynie i
      standard oraz jakosc wykonania jest bardzo dobra.
      Pozzdrawiam
      • Gość: gaga Re: Ekodevelopment-Zielone Łomianki IP: 83.238.108.* 13.12.06, 08:53
        Wczoraj podpisałam umowę rezerwacyjną. Firma wydaje mi się wiarygodna.
        A który domek kupiłaś ka_ch???? Może będziemy sąsiadkami na Zielonych
        Łomiankach???pozdrawiam
        • Gość: peeska Re: Ekodevelopment-Zielone Łomianki IP: *.rdc.pl 13.12.06, 15:23
          My też już podpisaliśmy rezerwacyjną, a dziś dostaliśmy decyzję kredytową, więc
          dalej powinno już pójść gładko.
          • niemnozko Re: Ekodevelopment-Zielone Łomianki 13.12.06, 19:30
            my rowniez mamy podpisana umowe rezerwacyjna, czekamy na decyzje kredytowa.
            pozdrawiam
            • jagodakwiatkowska103 sąsiedzi!!!!!!!! 14.12.06, 09:00
              peeska i niemnozko - no to będziemy sąsiadami:)
              a które domki są Wasze????
              mój nr GG:3281335
              chętnie poznam sąsiadów:-D
              • Gość: ka_ch Re: sąsiedzi!!!!!!!! IP: *.compi.net.pl 15.12.06, 09:46
                Witamy sasiadke,
                u nas tez sprawa kredytu juz zalatwiona i w tym tygodniu podpisujemy umowe.
                Juz troszke sie nas zebrało, moze zalozymy forum na prywatnych? Dostep bedziemy
                mieli tylko my i tam spokojnie powymieniamy rozne informacje m.in. kto w którym
                domku zamieszka. W tym miejscu jak widac nie wszyscy chca, a raczej nikt nie
                chce ;-)
                • niemnozko Re: sąsiedzi!!!!!!!! 15.12.06, 10:22
                  przyznam, ze nie wiem jak zalozyc prywatne forum..
                  jesli zalozycie, poprosze o info - moze byc na maila gazety: nick: niemnozko.
                  pozdr.
                  • Gość: ka_ch Re: sąsiedzi!!!!!!!! IP: *.compi.net.pl 15.12.06, 13:07
                    Przyznam, ze ja tez nigdy tego nie robilam ;-) Moze ktos nam pomoze?
                    Fajnie by bylo miec cos takiego:
                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44249
                    To kto sie zglasza?
                    • peeska Re: sąsiedzi!!!!!!!! 15.12.06, 20:55
                      Też tego nie robiłam wcześniej, ale chyba udało się! My podpisaliśmy umowę
                      rezerwacyjną. Niestety już zaczynają się schody z developerem, ale o tym na
                      forum. Jagoda i niemnozko - wysyłam Wam zaproszenia. Ka_ch - podaj maila, to też
                      prześlę. Do zobaczenia!
                      • malarzpokojowy Re: sąsiedzi!!!!!!!! 16.12.06, 20:48
                        Podaj i mi, proszę.
                      • k.heil Re: sąsiedzi!!!!!!!! 18.12.06, 23:41
                        Wysłałam. Bardzo prosze o odpowiedz. Jutro zalatwiamy wszystkie formalności wiec
                        przyda mi sie informacja na co uwazac.

Pozdrawiam
                        • Gość: ata Re: sąsiedzi!!!!!!!! IP: *.nykredit.pl 19.12.06, 16:23
                          Witam,
                          My też podpisaliśmy umowę rezerwacyjna, czekamy na umowę kredytową, więc
                          będziemy sąsiadami, czy mogę równiez prosić o informację na co uważać?? adres
                          ulyana@o2.pl
                          • Gość: ata Re: sąsiedzi!!!!!!!! IP: *.nykredit.pl 19.12.06, 16:25
                            A moge jeszcze prosić o informację na temat prywatnego forum, o którym
                            wspominacie??
                      • Gość: fidler Re: sąsiedzi!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 22.12.06, 22:36
                        Witaj,
                        zamierzierzamy również podpisać umowę, czy możesz napisać jakie są problemy z
                        tym developerem, ewentualnie podaj mi stronę Waszego forum.
                        Pozdrawiam

skrzypek@poczta.okay.pl
                        • Gość: ka_ch Nowy etap IP: *.compi.net.pl 29.12.06, 15:36
                          Moj znajomy dowiadywal sie o domki w nowym etapie naszego mieszkania i okazuje
                          sie, ze z 18 zostalo juz tylko 6 domkow reszta sprzedana. To dobra informacja bo
                          przynajmniej maja pieniazki, zeby stawiac nasze domki ;-)

Pozdrawiam i zycze szczesliwego Nowego Roku
                          • Gość: ka_ch Re: Nowy etap IP: *.compi.net.pl 29.12.06, 15:37
                            Oczywiscie mialo byc osiedla ;-)
                            • peeska Re: Nowy etap 29.12.06, 21:13
                              rzeczywiście budująca informacja ;-)
                          • raash Re: Nowy etap 30.12.06, 20:07
                            Hymm nie orientujesz się czy utrzymali ceną taką jak w drugim etapie ??
                          • raash Re: Nowy etap 30.12.06, 20:12
                            Ech te skróty myślowe .. Miało być:
                            "Nie orientujesz się czy utrzymali cenę jak w pierwszym etapie ??"
                            Znaczy naszym :-)

BTW: Czasami brak możliwości edycji na tym forum do szału mnie doprowadza ..
                            Dobrze, że nowy firefox przynajmniej literówki wyłapuje.
                            • k.heil Re: Nowy etap 31.12.06, 12:10
                              ;-) Podobno cena dla tych kilku ostatnich jest wyższa, bo 520 tys.
                              A nie pamietam czy pisalam, ze gotowe maja byc jakies pol roku po nas czyli na
                              wiosne 2008.
                              Ps. Brak podgladu poprzednich postow tez jest denerwujacy ;-)
                              • norbert_j Re: Nowy etap 06.01.07, 16:52
                                Witajcie,
                                cena domków wynosi teraz 525 tys. Wlasnie podpisaliśmy umowę rezerwacyjną na II etap i czekamy na akt notarialny. Czy możecie mnie dodać do tego prywatnego forum?
                                pozdrowienia,
                                Norbert
                      • raserd Re: sąsiedzi!!!!!!!! 17.02.07, 21:12
                        Witaj,

Jestem nowym Waszym sasiadem z Zielonych Łomianek z etapu I.
                        Chętnie włączę się do forum prywatnego, wysłałem już email z prośbą o dostep,
                        lecz nie mam odpowiedzi. Może pomożesz dostać się do forum i chętnie poznam
                        swego sąsiada!

Daj znać prosze

raserd
    • raash Re: Ekodevelopment-Zielone Łomianki 02.01.07, 22:03
      Podbijam nadal szukamy sąsiadów. Troszkę jeszcze do kompletu brakuje ;-)
      Zapraszamy na forum prywatne:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44926
      • Gość: zfora Re: Ekodevelopment-Zielone Łomianki IP: *.europe.hp.net 21.03.07, 12:33
        Witam wszystkich bardzo serdecznie. W związku z tym, że kilka osób biorących
        udział w dyskusji zdecydowało się na zamieszkanie w przyszłych domkach na
        Strzygłowskiej - chciałbym zaprosić przyszłych sąsiadów na forum:
        www.strzyglowska.bee.pl
      • sajmonka Re: Ekodevelopment-Zielone Łomianki 04.05.07, 23:12
        Hej, dołączam się razem z moim mężem. Jesteśmy z drugiego etapu budowy. Czy
        ktośz Was robi wykończenie poddasza?
        • ulanka_k Re: Ekodevelopment-Zielone Łomianki 07.05.07, 11:04
          Cześć.
          Wszyscy przenieśli się na forum prywatne Zielone Łomianki, poproś o dostęp i
          tam napewno dowiesz się wszytkich szczegółow na temat wykończenia domków.
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44926
          Pozdrawiam sasiadów.
          Ula
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka