Dodaj do ulubionych

pekao pirelli ul. Banderii 4

IP: *.chello.pl 04.01.07, 17:13
Czy może ktoś wie, jaka jest cena za m2 mieszkania tej inwestycji i czy są
jeszcze jakieś do kupienia?
Obserwuj wątek
    • herox Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 04.01.07, 17:17
      Niedługo będzie całkiem spora pula nowych mieszkanek,
      bo właśnie rozwiązują umowy z tymi którzy kupili po tych co z nimi rozwiązali
      umowy.
      • Gość: D. Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 17:25
        Herox, jasniej ... czy wiesz cos czego nie wiedza inni? A jesli tak - to skad.
        Wypowiedz sie prosze mniej haslowo
        • herox Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 04.01.07, 17:58
          Pamięć ludzka zaprawdę krótka jest,
          poszukaj na forum albo w artykułach prasowych.
          • Gość: D. Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:11
            Pamiec ludzka dluga jest i pamieta (i dlugo pamietac bedzie) zerwanie umow
            rezerwacyjnych i podniesienie cen dla inwestycji Okopowa, a nie dla Banderii 4.
            • Gość: hj Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 IP: 195.212.53.* 05.01.07, 09:12
              Obydwie !!!! Tylko okopowa byla bardziej naglosniona
      • Gość: rob_zombie Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:16
        ze mna jeszcze nie rozwiazali ale byc moze sie zanosi. Pirelli nie wydaje zgody
        na bezobciążeniowe wydzielenie lokalu co z kolei blokuje inne banki od
        uruchamiania kredytów. Wlasnie sie dzisiaj dowiedzialem, ze nie zaplacilem raty
        grudniowej za ieszkanie bo jak usłyszałem w banku "developer nie potrafi jasno
        powiedziec dlaczego nie wydaje takiej zgody i nie potrafi okreslic czy i kiedy
        ewentualnie ja wyda". A w umowie zapisane ze jak ja sie spoznie x dni to umowa z
        Pirelli ulega rozwiązaniu...
        • Gość: Amarez Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 IP: *.acn.waw.pl 04.01.07, 18:32
          Czyli celowe utrudnianie w uzyskaniu dokumentów dla kredytów, myślę że umowa
          powinna zawierać zapis mówiący, że developer ma obowiązek wydać wyczerpujące
          dokumenty w celu uzyskania kredytu. Ile płaciłeś za metr a po ile teraz ceny
          stoją?
          • Gość: Daniel Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 IP: *.chello.pl 04.01.07, 19:12
            Drodzy Państrwo ale czy ktoś wie jakie tam są ceny za
            m2????????????????????????????????????????????
            • kruder76 Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 05.01.07, 09:03
              Gość portalu: Daniel napisał(a):

> Drodzy Państrwo ale czy ktoś wie jakie tam są ceny za
              > m2????????????????????????????????????????????

A co cię interesuje cena metra - chyba czytasz, że to niewiarygodny deweloper,
              który robi ludzi w ch..., więc przecież umowy z nimi nie podpiszesz.
            • Gość: rob_zombie Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 20:39
              tego nie wie nawet biuro sprzedazy. Z informacji uzyskanych dzisiaj:
              "przechodzimy na SAP'a, wszystko wstrzymane, sprzedaz rozpocznie sie 15
              stycznia, aktualne (nowe) ceny na razie nie są znane".
              Z doswiadczenia nie liczylbym ze wznowia sprzedaz 15.01.2007. Chociaz moze mnie
              zadziwią ;-)
          • Gość: rob_zombie Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 11:49
            Staram sie wierzyc, ze nie jest to celowe działanie. Umowe ze mna podpisali po
            cenie rezerwacyjnej w pazdzierniku pomimo, ze wszyscy pisali ze na pewno beda
            przeciagac zeby nie podpisac i powtorzyc sytuacje z Okopowej (czyli podniesc cene).
            Nie wiem po ile ceny stoja aktualnie ale mozliwe ze nie wznowili sprzedazy po
            przekształceniach własnosciowych. Odwiedze ich w poniedziałek to zapytam. Ja
            rezerwowałem mieszkanie w maju ub roku zanim jeszcze podniesli ceny.
        • joa21 Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 05.01.07, 08:55
          a mnie gosciu w banku wysmial jak sie zapytalam a co sie stanie jesli nie
          dostane od developera tego zaswiadczenia.... i powiedzial, ze developer musi je
          dac.... i ze nie ma innej mozliwosci...

w kazdym razie nie wymyslil co sie stanie jak nie otrzymam - na szczescie
          otrzymalam (inny developer)
    • Gość: aga Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.07, 23:48
      A może lepiej zamiast zakładać nowy wątek wskrzesić stary, w którym ostatni
      wpis był chyba na poczatku grudnia?
    • aimiejego Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 05.01.07, 09:08
      Jest to bardzo prestiżowa inwestycja, w końcu firma Pirelli to ta od kalendarza.
      Lepszej rekomendacji nie trzeba. Ja bym akceptował ceny do 20 tys. za metr.
      • Gość: M Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 IP: 62.140.211.* 05.01.07, 12:25
        > Jest to bardzo prestiżowa inwestycja, w końcu firma Pirelli to ta od
        kalendarza
        > .
        > Lepszej rekomendacji nie trzeba. Ja bym akceptował ceny do 20 tys. za metr.

Dobre!!

A do każdego mieszkania dodają kalendarz oraz modelke z wybranego miesiąca, do
        mieszkań najbliżej cmentarzy w ramach rekompensaty dwie modelki.

Rozumiem, że jeśli byś akceptował 20 tys/metr to za 19 tys./metr na pewno byś
        kupił, tak?

a czemu ludzie nie zadzwonicie do developera? ja na przykład zadzwoniłem - to
        było na przełomie września i października - dowiedziałem się , ze sprzedaż
        wstrzymana do listopada ;-)))))))

dobre - developer czekła na wzrost cen, hehe. ach, develperem być w tych
        czasach...
        • Gość: rob_zombie Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 16:18
          a czemu ludzie nie zadzwonicie do developera? ja na przykład zadzwoniłem - to
          > było na przełomie września i października - dowiedziałem się , ze sprzedaż
          > wstrzymana do listopada ;-)))))))

dzwonicie, dzwonicie. Tylko nikt nie odbiera od paru dni. W koncu w biurze
          zarządu dostałem odpowiedz ze wszyscy sa na szkoleniu :-) A dlaczego nie ma
          nikogo dyżurującego? Zirytoana pani sekretarka kazała o to pytć dyrektora
          marketingu ...
      • Gość: rob Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 16:15
        • Gość: olek Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 IP: *.aster.pl 05.01.07, 20:23
          niektórych developerów należy omijać szerokim łukiem. Ja nigdy w życiu nie
          kupię nic zbudowanego przez JWC i PeKaO
          • Gość: maya Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 IP: *.info 05.01.07, 22:18
            biuro szanownego developera bylo zamkniete od 3 do 5 stycznia.

Czy naprawde oni nie chca wydac tej zgody na bezobciązeniowe wyodrebninie lokalu?

Czy ktos dostał ten papierek?
            • Gość: me Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 IP: 217.153.180.* 08.01.07, 08:41
              Podzielcie sie doświadczeniami!
            • Gość: seta Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 IP: *.pekao.com.pl 08.01.07, 15:15
              Z tego co wiem, to dziś Developer przygotowywał te dokumenty dla kilkunastu klientów
              • Gość: jasień Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 20:36
                a kilkunastu kolejnych odeszło z kwitkiem (ale akurat nie tym ktorego potrzebowali).
      • Gość: ABC Re: pekao pirelli ul. Banderii 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 13:00
        W każdej grupie ludzkiej znajdzie się IDIOTA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka